- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Balli
őstag
HELP!
-
Balli
őstag
Légyszi reagáljatok valamit az 57-esre!
Egyébként máshol azt mondták, hogy nagyon kevés az a pont a 3dmark-ban 9600-as pro-hoz képest.( AMD 1700+ @1433 MHZ + 256+128 ram) Igaz? Hűtést hogy oldjam meg? Utánna nem kell izgulni, hogy baja eshet a kártyának? -
Balli
őstag
Eredmények fordítva!
Nem semmi növekedés, nem? -
Balli
őstag
Tegnap felhúztam a cardot 505/390-re! S lefuttattam a 3DMARK-ot. Futtatás alatt nem volt semmi probléma: nem szemetelt. Utána pesrze visszállítottam a cardot. Mivel féltem, hogy le ne égjen a kártya a hűtést úgy oldottam meg hogy levettem a gép oldalát és odaraktam egy szobaventilátort :)
3DMARK eredmény ugyanazokkal a beállitásokkal:
Húzás előtt: 2946 ponty
után: 2308 ponty
Légyszi válszoljatok arra a kérdésre, hogy milyen ventit/hűtést ajánlotok? S hogyan kell rászerelni a card-ra? S hogy megfeleő hűtés mellett ha jó felhúzom a kártyát lehet-e valami baja? -
Balli
őstag
Úgydöntöttem, hogy akkor most már ténylegesen megpróblálom felhózni 9600 pro-mat. Mivel félek hogy kifüstöl ezért inkább veszek egy ventit rá. Nem kockáztatom a cardomat. Attól a módszertől, hogy az ujjamat tegyem rá a ram-okra nem tetszik/félek (nemazért hogy megcsap az áram :) . S ha már rárakok egy megfelelő hűtőt akkor a végletekig (szemetelésig, fagyásig) kihúzhatom a kártyámat, amennyit bír (hátha bírna mégiscak a 380-at :)? Azaz akkor már nem kell attól félni, hogy bedöglik a card? Csak a felmelegedés teheti tönkre?
Milyen hűtőt ajánlotok??? -
Balli
őstag
Igazából én sem azért kérdezősködök erről ennyit, mert hogy hú de föl akarom húzni a kareszt, hanem mert érdekel a téma: köszi is a segitsegeteket.
Egyébként álltalában birják a kártyák a hőt 350 Mhz-en?
S tényleg ezt úgy teszteljem, hogy megy a játék s fodosom a kareszt? Nem rázhat meg valami a gépházban :) ? -
Balli
őstag
Honnan tudjam, hogy mikor meleg túlzottan a karesz?
-
Balli
őstag
Azért az furcsa, hogy az ATITool autómatán feltuningolta 500/385-re. Azt mondták, hogy a 385 az sok. Nem? Nem is merem ezen az értéken hagyni.
Vélemény? -
Balli
őstag
Mit csodálkozol?
Egyszerűen ilyen egyedi, extra kiadású, széjjeltuningolható csúcskártyám van! :)
Fősulin vagyok, épp most indulok haza, megnézem, s holnap feltétlen beszámolok. Addig is hagyom ezt a tuningolási dolgod :)
Üdv -
Balli
őstag
Megvan annak a veszélye hogy elfüstölhet a karesz?
-
Balli
őstag
A rivatuner tényleg jó progi?
Inkább azzal próbálkozzak?
Ott kézzel kell beállítani? -
Balli
őstag
Ez lenne az a kártya:
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007904&szam=1&user=1
Tegnap egyből felmet 380-ra, ma is újból kipróbáltam előszor felmet 340-re majd leállt. Megszakitottam a tuningolást majd újrainditottam (340-es értékről)s felment 360 itt is megállt s újrainditottam ismét s felment 384-ig (tegnap egyből felment eddig). Ennél tovább viszont nem megy.
Nem baj, hogy megált s újra-újra indítottam?
Vagy inkább kerüljem ezt a progarmot????
Kezdő vagyok ebben a témában, esetleg mit tudtok ajánlani? -
Balli
őstag
Sziasztok feltuningoltam FIC 9600 pro-mat 500/385-re.
Ehhez AtiTool-t használtam.
Autómatán tuningoltam a find max core/mem-mel (a beállításokban nem állitottam át semmit), külön külön s igy jutott: 500/385-re. Bár még nem igzán merem ezen az értéken hagyni, kicsit féltem a kártyám, hogy el ne szálljon
Kérdéseim:
1.Ez az érték, mely a progi adott megbízható, szóval nyugodtan használhatom a kareszt ezen az értéken?
2.A venti birja rendesen hűteni? Nem kell rá plusz venti?
3.Nagyban csökken az élettartam?
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest