- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Aktív témák
-
divot
veterán
Túlhúztad a káryádat, azért lett kevesebb a pont. Ezért fölösleges hűtést cserélni - nekem Zalmanom van, jobban hűt, de 920-ról 930-ra lehetett húzni a ramokat, mivel a venti lefújja a rambordákról is a levegőt. Tehát ilyen téren szinte semmit nem nyertem vele, de a csönd jót tesz. :)
-
-
szerintem használd a kézrátételes módszert, nézd meg milyen idle(alap állapotban), majd indíts el rajta vmi játékot, vagy 3dmark tesztet.. nézd meg akkor is az ujjacskáddal hogy mennyire meleg.. majd tuningold, és ellenőrizd akkor is.. ha már olyan forró hogy nem bírod rajta tartní a kezedet, vegyél vissza kicsit, vagy rakjál ré hűtőbordákat.. de a legegyszerübb ha egy 8 vagy 12 centis ventivel küldöd a kártyára a hideg levegőt...
Nekem továbbra is gyanús hogy felmegy a mem 38X értékig.. nekem a 2.8 ns ramok nem mennek 345 fölé ATITOOL szerint már hibázik [L]http://vganfo.uw.hu/istu9600pro.html[/L]
Ha még kiváncsi vagy a véleményemre, akkor szerintem nem érdemes addig húzn a kártyát ameddig nincs rá szükség.. Minden játék elfut alap értékeken is, majd ha jönnek a NAGYOK akkor ráérsz tuningolni... -
Eddig azt hittem megbízható, most már kételkedem..:)) :C :))
Figyi, nem néznéd meg pontosan mi van írva a ramjaira?? iszonyat kíváncsi lettem..:DD
(#20) - Ha túlhúzod, és nincs megfelelő hűtés rajta természetesen elfüstölhet, persze nem szószerint fog kicsapni belőle a fekete füst..DD
[Szerkesztve] -
Megnéztem a gyártó oldalát, sajnos nem derűlt ki hogy milyen ramok vannak rajta:U
Az alap 9600pro kártyákat 3.3ns ramokkal, a tuningbarát 9600prokat pedig 2.8ns ramokkal szokták szerelni..
Ezért fúrcsa nekem a kapott eredményed, hiszen elméletileg a 3.3ns ramok felső határa 304mhz, míg a 2.8ns ramoké pedig 358mhz..
SZVL hogyan mehet fel neked 360 és 384 mhzig???:F:F
Ebből következik hogy 2.5ns ramoknak kellene rajta lennie, amit kizártnak tartok..
Ezektől eltekint az ATITOOL egy jó program, csak óvatosan kell bánni vele.:DD
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest