- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Üdv.
Erre a kérdésre tud valaki válaszolni ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Üdv.
Kezdi megadni magát a sorsnak a videokártyám ... a processzort is szeretném cserélni . Kinéztem egy videokártyát GTX 970 , de nem tudom , hogy milyen procit vegyek hozzá , ami nem sok és nem is kevés a kártya kihajtásához . Az alaplapon nem mai darab ... GIGABYTE .
Milyen processzor lenne a legjobb választás ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Üdv.
Egy GTX750Ti grafikuskártya kihajtására melyik a legoptimálisabb processzor ( tokozás 1155 ) ?
-
ooloo
őstag
válasz bandi0000 #59989 üzenetére
Köszönöm ! Ebbe az alaplapba nem tervezek több pénzt ölni ..... a következő lépés a szanálás lesz . Talán eldöcög ez is még 3-4 évig , és a játékok terén sem lesz fennakadás .
-
ooloo
őstag
Végre rászántam magam .... vettem egy GTX 960-as kártyát . Melyik processzor hajtja ki rendesen a kártyát , ha az alaplapi foglalat 1155 -ös ?
( Most egy i3 as van benne )Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Üdv ,
Konfigurációt váltok , és jól jönne egy kis segítség . Megpróbáltam saját kútfőből összerakni az új gépet , de a megerősítéseket , vagy az ellenvetéseket is szívesen venném .
Nos , a gép .
ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFIl
Intel Core i7-12700K
Processzor hűtő ARCTIC Liquid Freezer II 420
G.SKILL 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32 Trident Z5 RGB Black
ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 12GB OC (A kártyát már megvettem )
A Táp ENERMAX Pro87+ 600W ( később egy min 850W ra cserélem )
A jelenlegi monitor Dell U2515H , de ezt hamarosan cserélem egy 4k-s monitorra .A processzort fél éven belül tervezem cserélni , egy Intel Core i7-14700K ra.
A gépet amolyan mindenesnek szánom ... UHD filmekhez , gépigényes játékokhoz ( persze kompromisszumokkal ) .
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz kolopele #104353 üzenetére
Szia ,
Azonnal kiszúrtad a tápot... 2011-ben vettem és azóta állandó használatban van . Kint vettem még akkor , amikor Írországban dolgoztam . Szívem szerint nem cserélném le , de azért már 13 éves és gondoltam lecserélem azt is . Nézegettem már a honi oldalakon a márkát , de mintha nem is létezne .
Ha jól értem akkor a 14700K-s procit is elbírja a 600W táp ? Mert akkor alapból azt veszem . Amúgy is 5 évre tervezem ezt a konfigurációt .
A választ köszönöm !
-
ooloo
őstag
válasz kolopele #104357 üzenetére
Szia ,
A játékokból a The Last Of Us és a Dead Space Remake érdekel ... a többi számomra felejtős . A fene enné meg .... ahhoz , hogy egy ütőképes gépet rakj össze , kell min. 600.000 , de szerintem még az is kevés ... nagyon kevés .
Akkor a 14700k lesz , de a tápnak maradni kell még egy darabig .A választ ismételten nagyon szépen köszönöm !
ollie és KAMELOT , Nektek is nagyon szépen köszönöm a választ !!
-
ooloo
őstag
válasz kolopele #104360 üzenetére
Nézegettem én is ezeket a videókat .... Szerintem tökéletes lesz egy darabig a 4070 es kártya .
Azta ... szintén 56 .. jó évjárat !
Köszönöm a választ !
ollie : Nem akartam szakmai vitát robbantani ... amúgy meg a mostani monitorom 2560 x 1440 pixeles , amit viszont a kártya szinte kompromisszumok nélkül visz .
A 3840 x 2160 as felbontású monitor legkorábban karácsonykor lesz cserélve ... talán egy RTX 4080 es kíséretében . Az intel i7-14700K talán ahhoz a procihoz is elég lesz .[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz VirsLee #104367 üzenetére
Igazad van ... 10-ből 8 ember bólintana rá és az AMD választaná .
Nem is próbálom megmagyarázni a megmagyarázhatatlant , hogy miért nem váltok , talán márkahűség , de ez olyan hülyén hangzik (és az is ) ... maradok az intel vonalon .Köszönöm a választ !
KAMELOT : A táp cserélve lesz , habár a régi is teszi a dolgát ... hibátlanul .
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel