Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jadro

    veterán

    Sziasztok! Egy kis iránymutatást szeretnék kérni. Jelenleg egy Intel G3420 + Radeon HD 7790 (1GB) páros teljesít szolgálatot a gépemben. Ezt szeretném a jelenlegi 1150-es lapomban (Giga H81M-HD3) feljebb tornászni. Videokártya szinten GTX 1050 (2GB)-ot vennék és emellé keresek megfelelő procit. Használt is játszik. A 4GB memóriát még dupláznám és ez lenne így kompletten az "A" terv. Gondolom i3 esetleg i5 lehet reálisan a cél. Ár értékben mivel járok a legjobban?

    "B" verzióként G4560 + az említett GTX 1050, de akkor az lapcserés és memóriacserés móka, ami drágább végeredményt jelent, ami nem olyan nagy probléma, ha ezzel esetleg nagyobbat lépek előre. Időtállóság, további bővítés nem annyira szempont, ez megint elég nekem pár évig. Túl sok pénzem természetesen nincs a történetre. :)

    World of Tanks-et szeretném szebbé tenni vele, más igény nincs játékszinten. A jelenlegi konfig eléggé koppon van visszafogott grafikával is (igaz 1680x1050-ben tolom.) Nem cél a fullos grafika, de azért ne minimum közeli szonten kelljen tolni. Mivel már több magot is kezel a játék, ideje kicsit alápakolni.

    Előre is köszi! :)

    Samsung Galaxy S23 8/128 Green

Új hozzászólás Aktív témák