- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikerowave
csendes tag
válasz DravenMoral #1 üzenetére
Üdv! Örülök a témának. Előre bocsátom, nem vagyok szakértő csak műkedvelő. Nálam adott egy Gainward Geforce RTX 3080 Ti Phoenix, játékra használom, amelyen 90C körüli VRAM és hotspot hőfok (néha több is) mérhető, a ventilátorok pedig 80%-on pörögnek, ami igen hangos. Szeretnék thermal pad-et cserélni a kártyán, de ahány helyen kerestem referenciát a vastagságra, mindenhol mást írnak.
A legutolsó infóm (thermalpad.eu):
VRAM front: 2 mm
VRAM back: 3 mmPersze kommentben azonnal cáfolták ezt is, szóval nem tudom.
A kártyát használom, tehát nem szeretném megbontani a tényleges művelet előtt, de végső esetben kénytelen leszek szétszedni, megmérni és utána rendelni.
35-40 ezer körül jó lenne a pad-et megúszni, de a minőség fontosabb, mint az, hogy olcsó legyen, illetve lehetőség szerint elektromosan szigetelő pad-et szeretnék.. A kártya még sosem volt pasztázva/padozva, gyári állapotú.
Kérdésem, hogy van-e valakinek valós tapasztalata az említett típus pad cserével kapcsolatban? Főleg a szükséges vastagság érdekelne.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)