Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Sziasztok
[160K] -s kategóriában ehhez hozzá se kell nyúlni. WIN menjen rá és jó gép 3 év garival. Szerintetek? -
beholder00
tag
Sziasztok!
Utánajártam, hogy mire lenne elég kb 150-170K és a következőkre jutottam:
- prociból ennyiért max Intel Core i5 8265U lehet kihozni
- GeForce MX150
-legyen inkább 8gb ram
-ssd 128 vagy 250+HDD
-FHD 1920 x 1080
-numpad kellene, így marad a 15,6 igaz? 14-ből egyáltalán van numpad-os?Ezeken felül fontos lenne a touch pad minősége is... Viszonyítás képpen egy kb 9 éves Asus akkori 160K-s gépen pad+gép gomb nagyon szuper még most is, utána Lenovo y510 ami 4-5 éves egyben pad és gomb....borzasztó. Szóval lehet mellényúlni ebből a szempontból
---->
Szóval érdemes ugye megtapogatni.
Ezeket összevetve [Acer Aspire 5 A515-52G-55XA] lehetne a nyerő. Esetleg valamit amit érdemes megnézni?
Csak új jöhet szóba vagy nagyon garis, viszont külföldi renelés (pl Ausztria stb) is lehetséges.
1 hónapon belül esedékes lenne, de ha utána akkor se baj.
Tudtok esetleg okosat mondani hozzá? Esetleg érdemes rámenni black friday-en? -
beholder00
tag
A 200K-s határon belül egy Lenovo Y40. Bár ATI van benne, amit nem szeretünk laposba, de egész jó teljesítménye lehet. Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen típusú a ram benne? (forrasztott v 1-2 slot)
-
beholder00
tag
-
beholder00
tag
Sziasztok
Gondoltam én is írok mert elég gyakori ez a 200K-s határ. Én ebbe a HP-ba bele is ugrottam aztán kövi hétfőn viszem is vissza mert eléggé leszerepelt nálam. Ahogy még jobban utána jártam ezeket találtam:
Asus-hoz húz a szívem. Ehhez annyi kérdésem lenne, hogy ez fém borítású a támasznál vagy sem, mert ha igen, tovább nem is válogatnék. Volt már Asus, csak jót tudok mondani.
DELL. Nekem nagyon műanyagnak tűnik, bár a 3 év gari mellette szól, prociban ugyanaz kb mint az előző csak újabb.
Lenovo. Ez már valódi 4 mag...bár ATI soha nem volt nekem, ha jobb akkor lehet ez is a döntés. Mondjuk a 12 hó gari elég nevetésges szerintem
3+1:Lenovo Hát a fémház itt garantált csak a gyengébbek tán, garancia meg hát...kerüljük a Lenovo-t?
Persze ha tudtok jobbat írjátok
/ha kellene a HP-ről vélemény írok hosszabban is/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 48GB / 512 SSD / Magyar billentyűzet
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest