- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Gergely_1234 #159823 üzenetére
Az általános 'lehurrogás' közepette azért én azt mondanám: jól tetted, hogy megvetted, ha már fejben úgyis eldöntötted, hogy Te azt akarod és pont; bár én csak vélelmezem, hogy valahol Te inkább csak valamit venni akartál, ami lapos is meg gamer is, mert megtetszett a koncepció.
Én is vettem már így a filléres barkácskéstől kezdve a telefonokon és autókon át a kalózvitorlással bezárólag mindent szir-szart, ami meglehetősen impulzív jelleggel 'belefingta magát' az agyamba. Aztán vagy bevált, vagy idővel kiizzadta szervezetem magából a lelkesedést az első három nap csodája után...
PS: Egyébként pár hete én is érdeklődtem itt, talán pont az általad vett MSI lapos is rajta volt a listámon. Itt a srácok (lányok vannak?) jelezték, hogy nem a legszerencsésebb ársávban nézelődöm, így inkább letettem róla. Ahogy anno írtam is: nekem is több laposom van használatban (de mind business line-up és munkára vannak) úgy, hogy alapvetően szükséges rossznak tartom őket; mindenesetre eszembe jutott, hogy akkor a játszós asztali gépemet is kilapítom, de miután itt atrágtuk a témát rájöttem, hogy annyit nekem nem ér a mutatvány, amennyiért értelmes gamer gépet lehet kapni.
-
blue_23
senior tag
válasz
Csak azt nem értem, ha nem hallgatsz senkire, miért tetted fel egyáltalán a kérdésed a topikba?
Tartsd meg, használd egészséggel!
-
válasz
Szépen leírtad..
Már csak azt nem értem miért vetted meg, mikor mindenki egyértelműen mondta, hogy NE! plusz ezen hozzászólásodnál ezt írtad:Tudom, hogy a mindenki lebeszelt rola, de nalam a gep (msi gf65).
Edigitalnal atvetelkor zavar volt az eroben:
1. 2 eves gariert szolni kellett, 1 evet akartak, mert a kollega nem tudta, hogy bontottra is 2 jar
2. Promo ajandek msi hatizsak lemaradt, majd szolnak
3. 10 HUF - t meg se probaltak visszaadni, mert nincs aproja.
Azaz az általánosság igaz lett....
és a végén meg:Sajat hulyesegeim miatt lehet visszavetel lesz:
1. Sajnalom ra a 270et, pedig ar ertek aranyban nagyon jol jon ki, 310 alatt nincs ilyen gep. (igen inkabb szamlamonuljon a penz, mint a laptopba, kukactol tovabbera is varom befektetesi otleteket, akar pm ben is, no offense! )
2. Szerintem kozel se fogom kihasznalni.
Akkor minek is vetted meg, ha sajnálod rá a pénzt.......
meg nem használod ki.Nem mintha ez számítana, de ha visszaküldöd/visszaviszed 14 napon velül, megint másnak odaadják....
-
Armagedown
őstag
válasz
Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy ezzel a notival életed üzletét kötötted meg és az agyadat eltompitja a rózsaszín köd.
A csalók is az ilyen emberekre vadásznak.
Ilyen hozzáálással nem lehet jó döntést hozni, mert egyszerűen figyelmen kívül hagyod vagy csak simán általánosításnak nevezed mások tapasztalatát. -
Pano
addikt
válasz
Gergely_1234 #159816 üzenetére
Ne haragudj, de én is csatlakozom ahhoz a körhöz, akik nem értenek téged.
Meg nem kötekedésképpen, de most komolyan... fizetsz 270.000 Ft-ot és feljegyzed, hogy nem adtak vissza 10 Ft-ot? Nemár -
Tikakukac
titán
válasz
Mivel nem érted még mindig amit írtam, ezért biztos nem fogok még PM-eket is írni neked.
Sok szerencsét a géphez, én leírtam mindent, te belementél. Innentől kezdve én a témát elengedtem teljesen.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Szia! Gyere át a gaming laptop topikba, ott segítenek, mivel teszteld le. Garira figyelmeztettelek, nálam is ez volt. Hol vetted át, melyikben?
Decemberben hogy mi lesz, senki sem tudja, max. egy-két hónapra lehet tippelni. -
fordjee
aktív tag
válasz
Gergely_1234 #159766 üzenetére
Én vittem vissza Edigitalba notit, meg se nézték, mi van benne, én szóltam, hogy azért egy pillantást vessenek rá
Szó nélkül visszaadták a pénzt ott helyben. Hitel is volt benne, az szopósabb volt, töketlenkedtek.
Netes rendelésnél visszaviheted hozzájuk én is úgy vettem, net és személyes átvétel.
Ha van időd, vedd meg, próbáld ki, max. visszaviszed, inkább ez legyen a tanulópénz, mint hogy rajtad maradjon. Azért majd számolj be róla, mik a tapasztalataid. -
válasz
Gergely_1234 #159756 üzenetére
Szia.
Engedd el nem kell neked a baj -
törölt tag
válasz
ha kiakarsz magaddal baszni akkor csináld, ellenben ha még nem fizetted ki akkor irj nekik egy emailt hogy te most pedig elállsz ettől a vásárlástól, köszönöd.
-
Armagedown
őstag
válasz
A melegedéssel az a baj, hogy ez a nagy hőingadozás a bga forrasztást hosszabb távon tönkreteszi, persze garanciaidőn túl, az alaplapcsere meg nem olcsó.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gergely_1234 #159751 üzenetére
Tudok rengeteg olyan befektetést amivel nem vered el a pénzed, parkoltatod, idegesíted magad. Mondjuk ki se add a kezedből. Ez mondjuk egy remek kezdet.
Azt senki sem írta, hogy milliókat tudnál ebből a pénzből keresni, ezt te most költötted hozzá.Amit még mindig nem értek, hogy a tesztek, és a lebeszélések ellenére miért is akarod ezt megvenni. Hogy mit szeretnél ennél is jobban tesztelni rajta. Mind olyan. Az első, a harmadik és az utolsó is a raklapról.
Én innentől kezdve feladtam, kellemes időtöltést és szórakozást. Akkor vágj bele ha időd és idegeid vannak bőven.
Pano: Egyik bolt sem csinálhat ebből gondot. Ha távollévők között jött létre a biznisz, akkor a konkrét átvétel módja teljesen irreleváns.
-
Pano
addikt
válasz
5 évig edigitalban dolgoztam. Inkább ne.
Túl nagy a rizikója, hogy problematikás lehet a cucc. Nem törvényszerű, mert tényleg vannak olyanok amik csak a bontottsága -vagy doboz sérülés- miatt vannak leárazva, nem pedig mert a hadak útját megszívhatták vele, de ekkora összegnél én személy szerint nem kockáztatnék.
Ez nem edigital sajátosság, sok helyen lehetnek hasonló dolgok: hatalmas akcióval veszel meg cuccokat, elégedetten haza kullogsz, az eladó cég szemében meg csak végre megszabadítottad őket a régóta elfekvő öregárutól, ami visszahúzza a raktárkészletet és legalább nullásan megszabadult tőle (vagy kis bukóval).
A kereskedelemben -mint sok más ágazatban- is vannak azért pimaszságok. -
válasz
Ha személyesen veszed,nincs 14 nap elállás!
-
Tikakukac
titán
válasz
Gergely_1234 #159748 üzenetére
A főbb buktató, hogy nem ok nélkül bontott és nem ok nélkül lett visszaküldve. Ahogyan esélyesen nem te leszel az utolsó sem aki megteszi. Egész legendás sztorik vannak ilyen cucockról, a legjobb amit tudtam követni az 4 visszaküldés volt. Nem tudom miért hiszik azt emberek, hogy majd idővel valami megjavul magától
A főbb buktató, hogy átveszed. Magát azt nem értem miért akarsz olyan gépet venni, ami nem jó. Bármennyiér is. Onnantól kezdve, hogy átvetted már legalább buktad a visszafutárt is meg a pénzparkolásnyi időt.
-
Armagedown
őstag
válasz
Gergely_1234 #159740 üzenetére
Vásárlás előtt kell kérdezni, nem utána
Ez nem csak a laptopokra igaz. -
blue_23
senior tag
válasz
Vékony könnyű laptop, ebből fakadóan gyengébb hűtéssel, LOL talán belefér, GTA5 alatt szerintem nagyon melegedni fog. Hardverigényesek játékok alatt nem hiszem, hogy sok évet kibír, garancia végéig viszont biztosítva vagy.
-
Tikakukac
titán
válasz
Biztos, hogy nem vennék Edigitől bontott cuccot, MSI gamer notit meg végképp nem.
Totálisan felejtős, össze sem bír hirtelen szedni mennyi buktató lesz ebben a sztoriban.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ugye ez bontott, azt nyílván láttad. 300 körül volt a legolcsóbb idáig, szóval jó ár. Arra figyelj, hogy teljeskörű garancia jár rá. Én nemrég vettem egy 1tb-os bontott ssd-t náluk, nem írtak garanciaidőt a papírra, vissza is mentem rögtön, akkor meg 1 évet akartak. Elmondtam, amit láttam, végül 5 év lett, annyit írtak rá. Teljesen új volt egyébként, semmi baja.
A notebookról majd csinálj teszteket, 95-100 fok körüli proci, zaj és forróság jellemző rá, esetleg egy pasztázás segíthet rajta, írd majd meg a tapasztalataid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest