-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
-
pittbaba
aktív tag
válasz
LZs?! #153428 üzenetére
Tudom, hosszu lett a hsz, de irtam benne, hogy en fizettem a Premium WorldWide Onsite Supportert, es ennek birtokaban panaszkodtam ezzel kapcsolatban.
Egyebkent lehet BMW-re nincs, de Tesla-ra ugy tudom peldaul eleg jo van. Az a velemenyem, hogy azt normaliskent elfogadni hogy a gyartok hulyenek nezzenek, az minket (fogyasztokat) minosit es nem a gyartot/szolgaltatot. Miert eroltetnek meg magukat a cegek ha nem gyakorolunk rajuk nyomast?
En meg mindig az vagyok aki mindenhol ket kezzel dongeti az ajtot ha nem kapja meg a penzeert amit megigertek (mindig honapokig tajekozodok vasarlas elott). Ha mindenki ugyanigy jarna el (anno ez ment) akkor nem neznenek hulyenek minket a szolgaltatok/gyartok/ugyfelszolgalatok. Azert ez a helyzet, mert hagytuk
En meg mindig az az ember vagyok aki belemegy a perbe is, es meg kell hogy mondjam nagyon megeri, mar legalabb 5 nyertes per van mogottem (de nem szamolom), ha erzem hogy lehuznak megyek ajtostul a hazba, es van is eredmenye, biztos vagyok most is benne, hogy vegul megkapom amit akarok
Tudom hogy otthon mar nagyon le vannak farasztva a fogyasztok es mar inkabb nem kuzdenek, de higgyetek nekem, elfogadni normaliskent ezt, nagyon nagy baj, ez mar az elojele az Idiocracy utpianak. Az alairasod pedig pontosan passzol ehhez a helyzethez
-
Khelben
nagyúr
válasz
LZs?! #153286 üzenetére
Azt írod, hogy a mobil workstation nem opció, majd linkelsz egy mobil workstationt.
A te felhasználásodra nem lesz más, csak mobil workstation. Lehet kísérletezni olyan hibridekkel, mint a Dell 5591, de súlyban alig nyersz, hűtésen viszont sokat veszítesz. HP Zbook, Dell Precision környékén kellene nézelődni.
(#153298) beci : HP 250, HP 15. Dell Vostro 3-as. Ha ips kellene, akkor Acer Aspire 5 talán beleférhet valami akcióban.
(#153295) |AP|: ha a hardver elég, akkor ennyiért jó.
(#153280) ЯazoR : ezek közül egyértelműen Zenbook. És olyan boltból, ahol magyar gari van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest