- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
megalith #147942 üzenetére
Régebbi laptopra mehet Win 7 is, de vedd számításba, hogy 2020-ig jönnek már csak rá biztonsági frissítések.
Most erre nem igazán tudok válaszolni, pontosan mire szeretnéd használni, mennyi időre vennéd? Lehet könnyebb lenne, ha kitöltenéd a topikleírásban található kérdőívet.
Az eddigi infók alapján, ha konzumer fronton gondolkodsz, akkor én egy ilyen HP 15-öt vennék, de ez több, mint 120 ezer Ft: http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-15-15-da0033nh-4tu53ea-akc-laptop_35602-adatlap (van olcsóbb is, de az kevesebb RAM-al és HDD-vel, azt is megnézheted)
Ha meg inkább használt üzletit vennél (használt konzumert inkább ne vegyél), akkor ez: http://www.laptopszalon.hu/hasznalt/hp-elitebook-850-g1-hasznalt-laptop_36780-adatlap (később érdemes lenne SSD-vel bővítened, megy bele M.2 SATA)
-
Brandynew
őstag
válasz
megalith #147844 üzenetére
Bár nem nekem szólt, de Fujitsu azért nem ajánlott, mert nem igen van. Volt pár hónapja még az A557, ami kifejezetten ajánlott típus is volt, de mára az egy kifutott széria, nincs a legfrissebb CPU-val, VGA-val, de ha gondolod, nézd meg, pár helyen lehet még kapni.
Aztán van még ez a néhány E-s Fujitsu, ami nem valami jó minőségű, alig van belőlük a piacon, jórészt egyel korábbi generációs hardverrel.
Szóval szerintem felejtős
A Windows 7 és 8.1 meg tényleg nem ajánlott új hardverre, a Kaby Lake, meg Coffee Lake utasításkészletéből nem is támogatnak mindent, driver problémák is lehetnek, és eleve kisebb teljesítményű lesz az új hardver, mert csak a Windows 10 tudja azokat teljesen kihasználni. A Win 7-nek mindjárt lejár a támogatása, több, mint 11 éve kezdték el fejleszteni, amikor még a Pentium 4-es procik domináltak a piacon. Nem arra való, hogy új számítógépeken használják.
-
Tikakukac
titán
válasz
megalith #147456 üzenetére
Nem fog rajta hamar kimúlni a merevlemez
Teljesen random. Van 12 éves vinyóm 100/100-al és volt olyan amit 1 héten belül gariztattam.
illetve nem lesz harmatgyenge az akku?
Rajtad áll, milyet veszel. Én 96/-os gyári akkuval vettem most gépet. Vannak olyan dobozos laptopok, amik alapból ennyit tudnak.
Meg talán az is beleszámít, hogy nincs rajtuk USB 3.
Mondjuk 120k-ból nem tudom miért Sandy jön ki. Az elég masszívan Ivy, sőt, még felette. Amúgy külön vezérlővel voltak Sandy gépeken is már USB3.0-k. Ennyi pénzből már T450-ek is vannak lazán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest