- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
\/ulp #154520 üzenetére
Akkor idedobom: haverom egy T430-al letolta a villanymérnök alapot és MSc-t is és mai napig azzal vereti egyetlen plusz monitorral megtámogatva.
Semmi a világon nincs a képzéseken, amihez 600k-s gépmadár kellene. Semmi. Akkora ordas i7-es monstrum fosokkal járt mindenki befele előadásokra, hogy pilláztam mindig. Jól jött, mikor ment a papíron programozás, meg 0.1 sec helyett 0.095 alatt futott le az az 50 sor. Ja.
Szóval neked kelleni fog egy sok akkuidős 14" körüli gép, rendesebb kijelzővel meg otthon billzet és monitor meg egér, esetleg egy dokkoló. Egy marha fillért feleslegesen ne verj bele a témába. Majd ha felvettek egyetem után valahova ahol keresel 800k-t/hó, vehetsz csodát. Bár cég úgyis adni fog, egyébként meg ugyanez a srác millás fizunál tart és még mindig T430-a van magánban
0% THM-el a gond, hogy akkor éri meg, ha a gép amúgy is olcsó. Na ez nem szokott bejönni. Legutóbb egy laza 8-10%-os felár volt a 0% THM-es boltban. Az meg sok.
Ha új gép kell és égetnéd a pénzt első körben billzetet mennék nyomkodni. Latitude, Thinkpad, Probook. 12-14" között, amit találsz. Márkánként többnyire azonosak az érzetek. Ha ez pipa, akkor nézünk típust.
-
\/ulp
csendes tag
válasz
\/ulp #154511 üzenetére
1. Fejlemény: megoldottam, mehet feljebb az összeg. Bár biztos vagyok benne, hogy utáljátok az ilyent, de nem tudom, hogy mennyit is kéne rá költsek. Tehát egyetemre kéne, főleg programozásra, ha kell, vinném magammal minden nap, eleinte tömegközlekedésen, a lakásban is sokat lenne mozgatva. Átgondolva, a játék nem szempont, fontosabb a hosszú akkuidő. Nem szeretném, hogy napközben kelljen újratöltsem. Hosszabb időre tervezem, ha el szeretném végezni a mesterképzést, akkor legalább erre nem költenék, vagyis fontos a strapabíróság. Beszéltem egyik ismerősömmel, aki az idén végezte el ugyanezt a szakot, ő a Dell XPS szériáját ajánlotta, főleg a drágább modelleket. Itt gyakran szoktátok ajánlani az Elitebookokat, úgy látom, azok egy kategoriával olcsóbbak mint az előbbiek, míg hardverben nem látok előrelépést. Anyagminőségben van különbség? Ha valóban megéri a felárat, akkor kifizetném. Igazából annyit fektetnék bele, amennyire tényleg szüksége lehet egy egyetemistának, mondjuk 560k körül állapítsunk meg egy felső határt. Ha ajánlotok, légyszi pontos modelleket írjatok.
2. Felső-közép- / felsőkategóriás gépeknél is látni i5 procikat alacsony órajellel. Érdemes i7-et nézni?
OFF: Hitelre vásárlásról mi a véleményetek? Láttam egy-két topicban olyant, aki nem ajánlotta, de 0% THM mellett nem látom a problémát.
Bocs az összeszedetlen gondolatokért és a határozatlanság miatt. Sosem volt még notebookom és az egyetemről is mindenki mást mond, nagyon új nekem az egész téma.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest