- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
stereotype #103395 üzenetére
Ez mondjuk. Kicsit drágább. Pár hónaposan feleannyiból is megvan. De ha az nem jöhet szóba nem sok értelmes választék van.
-
Tikakukac
titán
válasz
stereotype #103389 üzenetére
Egy HP Elitebook 8560W-hez hasonló teljesítményű és minőségű típus tökéletes lenne, csak újan és fele annyiból
.
Ahhhha, érzed azért azt látom, hogy itt ami kompromisszum az az, hogy teljesen más lesz, minden szempontból mint egy 8560W
-
szabonagyur
félisten
válasz
stereotype #103389 üzenetére
Persze valami kompromisszumot kell kötni, tudom.
A legésszerűbb szerintem az lenne ha bevállalnál fél éves "használt" üzleti gépet és akkor meglenne a 8560W minőség fele annyiból. -
szabonagyur
félisten
válasz
stereotype #98457 üzenetére
Az outlet meg az imperium ugyanaz... nincs valami jó hírük új gépek terén, használt jó kérdés. Itt lényegében ha használt is kb. mindegy a származása, legtöbb esetben bolti garancia van.
-
kistewe
tag
válasz
stereotype #98370 üzenetére
Az irány jó , használt üzletivel Elittel és Latituddel (6xxx) nagyon nem nyúlsz mellé, konkrét típust én nem ajánlanék mert játékkal abszlút párhuzamos vagyok és nem tudom mi mire elég, hasonló gépeket nagy választékban alfánál is találsz, én lehet elmennék 8470-ig az erősebb proci és vga végett...
uff stewe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged