- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
depe95 #71183 üzenetére
ASUS G56JR, ASUS N550 -> ezekre nézz rá
Szerk.: Más bolt nem játszik? (Computer IMperium nem tudom mennyire megbízható mostanában, de annó gyorsan szállítottak 1-2 munkanap alatt)
@The.Bali A Dell Essential (legelső) 6.500-ért igen jó minőségű. (már ha az az amire gondolok, nem látszanak rendesen a képek, igencsak szenved a net.)
-
Tikakukac
titán
válasz
depe95 #67082 üzenetére
Toronyóra lánccal krómozva csimpifonnal a tetején is lehet benne. Az a gép ordenáré meleg alul és felül is. Ezt a hardvert dupla ekkora bordákkal és ventivel lehet hűteni, egy jó nagy házban. Lásd: G56 és társai.
Mindezt saját tapasztalatra alapozom még mielőtt elkezdene valaki megint pm-ben spammelni, hogy azt se tudod ez micsoda. -
Tikakukac
titán
válasz
depe95 #64898 üzenetére
Lesz belőle újabb. Majd valamikor. Nem merek jósolni.
Hey!.co: Mert mocskos a minőségbeli szórás, és mert a Thinkpad nevet kinulázzák totálisan az ilyenekkel.
Intel új foglalata, oda másik csatis kari kell. minisata is ilyesmi lényegében igen.
Medocsabi: Már fejben megvetted. Egyébként nem tudom. Nem éreztem még szükségét, hogy megvizslassak ilyet, de alkalom sincs rá, gyanítom nem véletlen.
-
Tikakukac
titán
válasz
depe95 #64894 üzenetére
Y50 SSD miatt akkor kuka. Mert optika nincs benne, és máshova belül nem rakható SSD kari. Játékot meg el kell dönteni, G Asusból ha lesz refresh azt nézném még meg.
Nem mellesleg gépészmérnökin van pár kollega és hidd el, nem kell oda 300k-s gép. Sőt, még 100k-s sem. Klasszikus oversize téma.
technoboy19:Ativ9 ha van tényleg 2 év garis olcsóért nem rossz.
Hey!.co: Én marhára berágtam rá. Bekockáznám az összeset. Kijelzője ennek is hulladék, azt úgy már előrevetítem.
M2-be SSD-t tudsz tenni úgy, hogy nem kell kerettel meg optikai meghajtó kukázással foglalkozni.
-
katt777
félisten
válasz
depe95 #63758 üzenetére
depe95: Á, akkor DDR5-öst kell vennem. i5 mennyire fogja vissza? Mert eddig csak olyant találtam.
hoffman_: Dellt inkább kerülném. Tucatjával látom visszahordani őket garba különböző hibákkal, és nem rövid a várakozási idő. ismerősömnek, aki alig, és csak netezésre használja, 2 hónap alatt behalt a vinyója, és úgy cserélték, hogy a 2 felé particionált vinyó 2. felére
tették a rendszert, ami egyrészt lassítja a gépet, másrészt roppant mód csökkenti a hdd élettartamát. Hogy mit árul el a gyártó szakértelméről, arról inkább nem nyilatkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest