- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve(AMD)
tag
válasz
Dark Soul #53979 üzenetére
Azzel szemezek egy ideje. A notebookzone-nál ma érdeklődtem az Asus N56JR-ről, jelenleg nem várható érkezés, nem tudnak rendelni belőle. Iponnál is pl. már több, mint egy hete nincs.
Viszont a win7 driverek hiánya is komoly gondot okoz. Bár nagyrészt a többi típustól leszedhetőek, az nvidia driverrel mégis probléma van, a gtx 760M-et nem tudják működésre bírni. De a használni kívánt programok (az összes Cad, Delcam program, Powermill, Edgecam, stb.) még jelenleg win8-on nem használhatóak.
A (dupla 755M-es) Lenovo IdeaPad Y510p-t végképp nem merem választani, ki tudja hogy viselkedik az SLI a tervező programokban...
Szóba jöhetne még a 17,3"-os Acer V3-772G, de elég a 15,6" és acert valamiért nem akarok. (Különben a driver probléma ott is fenn áll.) Több ötletem meg nincs... -
runner 125
nagyúr
válasz
Dark Soul #53968 üzenetére
Ez kb Alienware konkurensnek lesz szánva. Kötve hiszem, h br 600-650k alatt elérhető lesz.
A specifikáció meg persze nem véletlenül nem látszik.Talán még le sem gyártották azt a hardvert, amit ebbe szeretnének rakni.
mod.
Noh meg a hűtés. Nagyon vékonynak tűnik, mindenesetre kíváncsi leszek rá.
-
Sheld
senior tag
válasz
Dark Soul #53923 üzenetére
Nekem ami lényeg SW:TOR-al kapcsolatosan, hogy tudjam futtatni natív felbontásban, élvezhető grafikával 16fős operation-ban 20+ FPS-al, közben FRAPS-el tudjam rögzíteni az eseményeket. Ennyit szeretnék. Nekem az "álmom" egy Lenovo Y510p/Y500. SLI-t nem akarok bele, meg elég elvileg egy i5-ös proci is.
Neked hogyan viselkedik a laptop SW:TOR alatt? Tudok egyáltalán Y500/Y510p-t találni 220 körül?
-
Chaser
legenda
válasz
Dark Soul #46196 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy ebben milyen vga van. 500-asnál is volt akinek a ddr3 740-e 64 bites volt. Ha ez 128 bites ddr5 akkor nem rossz, ha csak cpu upgrade volt akkor itt meg a vga miatt nincs előrébb az ember.
szerk: nbc szerint csak ddr3 van belőle, ez a gép se lesz világmegváltó
-
brumi1024
veterán
-
Borote
addikt
válasz
Dark Soul #37321 üzenetére
Nem olyan gyenge az oda
Meg azt sem érdemes elfelejteni, hogy a GPU-k ára nem lineárisan nő a teljesítménnyel, erősebb GPU-val szerelt gépek így esélyesek, hogy jóval drágábbak is lennének.
Részletességből pedig mindig lehet visszavenni - amiért kárpótolni fog az, hogy alapvetően jóval apróbb minden (csúnyább textúra, viszont finomabb megjelenításben). Viszont egy adott felbontáson és a szar panelen már nem lehet javítani.
-
Borote
addikt
válasz
Dark Soul #37319 üzenetére
SLI nélkül nincs sok értelme ennek a gépnek, mert játékra egyáltalán nem alkalmasabb, mint a többség, cserébe Optimus sincs.
A 15"-os HD kijelzők többsége elég retek minőségű, úgyhogy nem kevés előnye van annak az fHD-nak. Úgy összességében az fHD-nál nagyobb felbontás sem mellélövés 15"-on
Az i5-ös változatra meg szerintem még lehet várni egy ideig... -
Dhampir
félisten
-
-
Nixon18
senior tag
válasz
Dark Soul #36574 üzenetére
Azért lássuk be, hogy ezt nem játékra találták ki, tehát még az is megeshet, hogy ott a HD4000 jobban is teljesít.
Csak azt nem értem, hogyha valaki tudja magáról, hogy elég neki a flesh-játék is, miért költene dGPU-ra? FHD-hoz elég az igp. Cserébe pedig kap egy jobb vázat, minőségibb anyaghasználatot és még a fHD panel is belefér... (ha pedig a Latituderől van szó, a garancia mináségét ne is említsük
)
-
Borote
addikt
válasz
Dark Soul #36572 üzenetére
Ilyen beszűkült felfogással talán nem kellene notebookot ajánlani. Az nem fordult meg a fejedben, hogy valaki nem játékra veszi, hanem egy stabil, megbízató munkagépet keres, amivel ha probléma van, azt másnap megszerelik?
(#36574) Dark Soul: játékra majdnem hasonlóan alkalmas...
Y510: ahogy látom ugyanúgy GT750M SLI-vel van, mint az Y500, anniy a különbség, hogy ami fent van a nagykerben, az i7 4700MQ-val van, ami nem éppen egy hatalmas ugrás.
Az már érdekesebb, hogy az összeszerelés változott-e. Remélem a billentyűzet nem -
Pocok256
veterán
válasz
Dark Soul #36215 üzenetére
Hát most próbáltam a grid 2 őt 1920*1080 ban max alatt 1 el 40-50 Fps el megy
Szóval elég jól mennek, persze crysishoz ez is nagyon kevés
Maga a gép elég jó nagyon egyben van és iszonyatosan bírja a strapát. Billentyűzetén jó gépelni bár hosszútávú játékra én azért nem ajánlanám. Szóval aki játszik annak inkább külső bill mert fél nap game után fel tud már úgy melegedni a kezed alatt a terület, hogy idegesítő legyen. Na meg mivel slim a laptop a bill nyomáspontja sem mindenhol tökéletes persze ez kategóriájában elfogadható (bár előző hp pavilion dv6 os gépem minden téren job volt..... ezért tuti meglincselnek itt
).
valószínűleg 2-3 hónap és túladok rajta 160k körül mert nagyon nem jön be, hogy minden létező turbo mód és tunning és alakíthatóság le van tiltva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest