- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siletto
tag
válasz
Feenyx #69843 üzenetére
Bár én is csak most fogom kezdeni, nem akarok hülyeséget mondani, de ahogy én hallottam, az első pár félévben egyáltalán nem lesz szükség gépre, míg le nem teszed az alap elméleti tárgyakat. Szóval szerintem teljesen felesleges ezen izgulni hogy jajj egyetem, gépet kell venni
-
Tikakukac
titán
válasz
Feenyx #64891 üzenetére
Sokat elmondd, hogy az emberek többsége 1" eltérést nem tud észlelni. Szóval ha jó a 14" a 13 mégjobb.
A panel meg há a legalja tényleg. Tehát nem tudom ezt hogyan gondolhatták komolyan. Sokadik T430-ast vettem/vetetem a környezetemben, de mindegyik mellett szólt valami spéci, hogy miért ne Dell. De amúgy Dell. Jha.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Feenyx #64887 üzenetére
Abba is van HD+, bár nem látom sok értelmét lecserélni, alig kisebb. Ha már cserélsz, és kisebb kell én E6330-asra váltanék.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Feenyx #60745 üzenetére
270k-ért apróhirdetésből gépet venni? Hát nemtom... Mire kell a gép? Ha fontos a hosszú üzemidő, akkor a HD4000-rel sokkal jobban jársz, mint egy dedikált kártyával. Az NVS kártyákat amúgy sem játékra találták ki.
(#60744) Acsifun: Vedd meg ezt és többé nem lesz gondod az anyaghasználattal.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Feenyx #60321 üzenetére
Még 1 kérdésem lenne a hozzászólásomhoz
Dell e6430 Ehhez mit szóltok? 250-ért jó vétel lenne? Mert ha nem találnék E6530-at akkor eladnám az y580-at és beruháznék egy ilyenbe szerintem, nem baj ha 14" csak, könnyebb lenne hordozni. Meg ugye ha elmenne az y580, akkor pár napot ki tudnék bírni gép nélkül amíg megjönne a 6430. Apropó msata SSD megy bele?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Feenyx #60328 üzenetére
Én is leginkább a E6530-ast javasolnám, és mint írtad ritka a piacon, ha meghirdetik hamar elmegy, cserére meg nem sok esélyt látok. Tiédet add el, addig meg míg találsz vegyél egy ~15 ezres netezős asztalit...
HTomi94: Pár hónap és itt a Lenovo Y50, érdemes lesz megvárni. Viszont ha mindenképpen venni akarsz most, akkor Lenovo Y510p.
-
btudos
nagyúr
válasz
Feenyx #46055 üzenetére
Ez a gép lesz a Te barátod. Ha nem kell a 3G modem, azt simán eladod 5-6 k-ért, és úgy még olcsóbb.
KismAji: Az E531 jó lehet (róla megfeledkeztem
), igazából Ő az egyetlen, ami minden kritériumnak megfelel. Szerintem felesleges az i5-ért annyit kiadni, nem hoz érezhető többletet az i3-as verziónál, csak a pénztárcád bánja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Feenyx #41216 üzenetére
Az elég korrekt volt akkor, én egy Elitebooknál nem kaptam egy ajándék pendrive-ot sem, de még némi + garanciát sem, vicc volt...
-
SLYM
veterán
válasz
Feenyx #41214 üzenetére
a 200 ezres és a 240 ezres gépre mondtam (árgép). egyébként én is SSD-t akarnék inkább, csak az a baj, hogy csak olyan gépet találtam (280 ezerig néztem), amiben a HDD mellett van az SSD, nem helyette. pedig egy sima 240-es SSD bőven elég lenne. az asztali gépbe sincs HDD, vígan elvagyok a 240-es SSD-vel
-
Tikakukac
titán
válasz
Feenyx #15456 üzenetére
A pofátlanság határtalan. Sajnos pocsék munkát mindenki és mindenhol képes elkövetni. Itt a mennyiségen van a hangsúly. Plusz ha már lehet, akkor maga a garizás inkább maradjon ki, így próbálunk olyan gépet mondani ami talán kikerüli ezt a procedúrát.
Yetikeee: A felső proci nem is létezik.
-
Tikakukac
titán
válasz
Feenyx #15453 üzenetére
B-L-A-C-K kollegának 2 hónapja baszakszik a szerviz egy 400 rugós elitebookon, am úgy 5X nagyobb prioritást élvez, mint egy ideapad. Kifogtad, szívás, ez van. Nem ez a jellemző. Mint ahogy a HP szerviz meg a többiek is gyorsan végeznek, általában.
Szerintem a legtöbbünk tud mondani inden márkából legalább egy, de inkább több ilyen sztorit. Akkor szerinted mit kéne ajánlanunk? Semmit. Épp ezért a tényleg kiragadott példákkal max riogatunk, de nem általánosítunk. Különben mindenkinek abakuszt kéne ajánlanunk, mert az nehezen romlik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- LED világítás a lakásban
- Óvodások homokozója
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPad topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest