- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz
trollreign #155666 üzenetére
Amit keresel, az 500k-ról indul, vagy olcsóbban erős kompromisszummal, mint pl döcögni fog a játék és élvezhetetlen lesz.
15 alatti méretet pedig felejtsd el, ha AAA játékokkal szeretnél játszani.
-
Tikakukac
titán
válasz
trollreign #155666 üzenetére
Ja, hogy Witcher vagy Witcher III
Ez a kérdés itt megfeneklett. Kicsi legyen, jó legyen, gémer is legyen. Ilyen régen se nagyon volt, ma se nagyon van, ennyiért meg aztán végképp sosem lesz. Semmi.
Szőkíthetjük a kört MX150-re, valami 400k körül ment ki ajánlat előző héten olyan notira, ami tudta azt, amit akarsz. Ha játék is van, akkor nincs olyan, hogy kicsi játék meg néha játék, szerintem ritkán látsz olyat, hogy valaki 1 perc alatt alaplapot cserél, mert ő most játszik a gépén, de egyébként nem. Ez nem így megy. Ha modernebb gémek is lesznek, az MX150 is egy nagy semmi, de legalább ki lett adva egy rakat pénz a döcögés élményére.
-
hallador
addikt
válasz
trollreign #155656 üzenetére
A ZenBook-nál olcsóbbat és masszívabbat nem fogsz ennyi pénzért újonnan találni. A touchad Windows alatt valóban nem a legjobb. De Linux alatt nincs vele probléma ez Driver probléma lesz. A ZenBook small business. Akkor szabad megvenni, ha abba beletörődik az ember, hogy egy kb 350 - 600000 Ft-os gép tudását, kinézetét egy 100 000 Ft-al olcsóbban megkapja. Cserébe szokni kell a billentyűzetet, és a touchpad-et. Ez döntés kérdése.
(#155658) ant7517
Minden, mégegyszer leírom MINDEN acer swift noti mind billentyűzetben mind touchpad tekintetben jobb volt.. Jó a fogása, kultúrált. És nem tudom hogy az hogy behánytam az asustól vagy mi de szerintem a kijelzőjük is jobb volt..
Meg tedd hozzá azért finoman, hogy egy ugyanilyen kategóriás Acer nagyobb, valamint nem 250 000 környékén, mint inkább 320 000-nál indul, ha nagyon kifogod, akkor is max nem a legfrissebb modellt kapod meg 280 000 környékén, ami nem a legújabb. Az, hogy te behánytál az ASUS-tól azt értem, én meg ennyiért nem találtam, olyan Acert amitől ne hánytam volna be, az ilyen árú Acerektől meg bárki behányna az ASUS-al szemben... Annyira nem rossz az Asus, mint amennyibe kerül cserébe az Acer ebben a kategóriában 320 000 alatt nem játszik, annyiért meg notebookot is lehet kapni nem egy Swift 5-öt... (Elitebook)így maradt a véleményem a zenbookról hogy igaz jól néz ki de a felirat hogy katonai standard semmit se ér, lassu, megbizhatatlan és kezelhetetlen darab. csak elfogultaknak.
Perszeee az egyik legtöbbet eladott modell ma Magyarországon az UX333/334 többet adnak el belőle mint az Acer-ből, már csak azért is mert kb 60 - 70 000 Ft-al kerül kevesebbe mint egy Acer Swift 5.....
A megbízhatatlan külön érdekes számomra, mert nem az. Annyira van megbízható mint az Acer. Egyszerűen csak ennyit nem ér az Acer...Ezek alapján én megnézném hogy egy acer swift 5 vagy ilyesmi milyen lehet, mert valahol ott van a kérdésedre a válasz, ja újat akarsz..
Igen vagy egy EliteBook 830 G5 ami keresztben nyeli a ma bármilyen Acert.... És ennyiért már az is van... Az ASUS-t is csak ASUS már 250 000-rt van. kb ennyit is ér, de az Acer mocskosul drága ahhoz képest amit tud... -
ant7517
csendes tag
válasz
pont par napja irtam, vittem vissza a zenbook ux433at.
probáltunk még egyet, az se volt sokkal jobb bar annnak a touchpadját próbáltam mert az enyemben az volt hulladek.én spec elkerülném..
átnéztem a a notikat, bejártam a boltokat, tekintve hogy egy 8 éves acer timeline x series volt ami összetört ahelyett vettem, illetve páromnak van 4 éve egy acer s7-ese melóra használva, nem volt az acer ellen semmi kifogásom.
Minden, mégegyszer leírom MINDEN acer swift noti mind billentyűzetben mind touchpad tekintetben jobb volt.. Jó a fogása, kultúrált. És nem tudom hogy az hogy behánytam az asustól vagy mi de szerintem a kijelzőjük is jobb volt..
az már más kérdés hogy 14es notit akartam excel táblára és a legujabb aspire 7 fogásra, érzésre kinézetre pont azt adta amit kerestem így egy aspire 7 tulajjá váltam, miközben elmondtam magamnak hogy egy baromságot csináltam a vásárlással mert full felesleges volt.
Ja igen, érezhetően gyorsabb az asus zenbooknál, és bár elvileg ! ennek kisebb az aksija meg nagyobb a kijelzője de tovább bírja.
így maradt a véleményem a zenbookról hogy igaz jól néz ki de a felirat hogy katonai standard semmit se ér, lassu, megbizhatatlan és kezelhetetlen darab. csak elfogultaknak.
Ezek alapján én megnézném hogy egy acer swift 5 vagy ilyesmi milyen lehet, mert valahol ott van a kérdésedre a válasz, ja újat akarsz..
ja és van sok nagyon jó használt noti, csak az én dilim hogy nem veszek használatat és erre nagyon jó okom van
-
Tikakukac
titán
válasz
a fő kérdés, hogy az mx150 kártya mire elég,
Erre az internet ontja magából a videókat és teszteket. Az biztos, hogy amiket írtál Intel alatt is elmennek, felesleges bele az NV.A minimál ár az valahol 60k körül kezdődik az IPS-es E7440-ekkel. Onnan meg ameddig akarod, végtelen a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest