- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
bostone #161495 üzenetére
Az igazi "játékszakik" itt mozognak:
Gaming notebook topikAz adott játéktól függ.
Szolid igényekre a megbízható garanciális háttér miatt például egy Dell G5 5590 is simán megteheti, de ezért még csak Intel i5-9300H proci és Nvidia GTX 1650 "belépő szintű" grafikus meghajtó kapható, ha a Dellnél maradunk. Ez 300.000 Ft körül van vagy volt legolcsóbban kifutóban.
Sajnos drágább árral indul, mint például egy hasonló konfigurációban kapható Lenovo Legion Y540.
Más gyártókat én nem említek, mert azokra a gépekre semennyire sincsen rálátásom és csak a saját magam szemszögéből láthatom, megbolondítva némi netes utánaolvasással.Az ne ijesszen el, ha valaki nagy árakkal rukkol elő, félmilliós gépek és pluszban még határ a csillagos ég. Például én üzleti notikon Stalkereztem, sok esetben csak régi Intel integrált grafikus meghajtóval, de ezért is fontos az adott játékokhoz igazítani a keresést.
Szempont lehet az is, hogy tanulás mellett nagyon eredményrontó lehet a túlzott játékfüggőség is, ezt is érdemes mérlegelni, ha "mindenes" gépet keresel.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
bostone #161487 üzenetére
Talán egy tavaly júliusi cikk óta, ami egy korábbi típusról szólt:
Asus TUF FX505DU: egyik fele nyers, másik égett -
Ispy
nagyúr
válasz
bostone #155144 üzenetére
Én használtan vettem a 7490-et, makulátlan állapotban, számlával, 1 év garival, 220-300 között megkapod felszereltség függvényében.
De kétlem, hogy az akksija 10 órát bírna, max. levett fénnyel, úgy hogy semmit sem csinálsz. Netezést 7-8 órát bírja kb., filmeket ennél nyilván kevesebb idejig fogja bírni. Ja és új gyári akku van benne.
i7-tel nem vennék, az i5 is tud melegedni, főleg őlben.
-
válasz
bostone #155154 üzenetére
Ha jól értelmezem akkor neked csak egy hosszú üzemidejű netezős eszköz kell.
Abban az ARM alapú készülékek (tabletek, telefonok) verhetetlenek, főleg, ha normális méretű akkut kapnak.
De mivel a laptopos topikban kérdezted, ezért laptopot javasoltam.Ha nem kell az x86_64 platform, és megbékélsz egy Androiddal/iOSsel, akkor tényleg egy tablet az amit keresel.
-
válasz
bostone #155144 üzenetére
Vedd használtan, akkor nem olyan drága.
Egy 1 éves 73xx ben még elég jó az akku, és fele annyiba kerül mint újonan.Vehetsz Mekkbúkot is, az is "sokáig" bírja, olyan sokáig, hogy kivették a szoftverből a becslő órát, így már csak százalékban mutatja az akkut.
És még drága is.Ha abszolút nem akarsz a táppal bohóckodni, akkor egy nagy akkus ARM alapú gép kell Neked. Ez manapság leginkább tablet, vagy néhány év múlva lesznek értelmes ARM alapú laptopok, azok bírják majd.
De vehetsz Atomos csodát is, az keveset fogyaszt, de abban meg nem jellemző a nagy akku és megőszülsz mire elindul a Chrome.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo T480 I3-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest