- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
molnarpeter #128755 üzenetére
Az N és a K mondjuk 3 milliós nyugati autók, az X meg egy 200 ezres használt keleti.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
molnarpeter #128755 üzenetére
Azok mellett felejtsd el, ég és föld.. főleg ha az N mellé tesszük az X-et. Az X sokkal rosszabb minőségű mint az N-nél mint pedig a K-nál mondom ezt úgy, hogy nekem is X van.
-
válasz
molnarpeter #128635 üzenetére
Amit linkeltek is Asus N551,most jó áron van.
-
dugo_
veterán
válasz
molnarpeter #128635 üzenetére
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=K501UX-DM136D
Vagy még +10-ért:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-n551jw-cn212d-notebook-15-6-full-hd-core-i5-4gb-1tb-gtx960-2gb-vga-dos-1213510.htmlNagy SSD ennyiért felejtős, a K501-ben nem tudsz otthon ramot cserélni (háttértárat lehet).
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #125153 üzenetére
ehhez olyan gép kell aminek strapa és jó a billzete
4k-n 13-15"-ön programozni az gondolom vicc akart lennidprimeból én nem vennék gépet
Silenc3Hun nincs ilyen gép még 15-ösben sem
-
Khelben
nagyúr
válasz
molnarpeter #117825 üzenetére
Dell 7559. Programozásra nem 100%-os, de a játék miatt kell egy kis kompromisszumot kötni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #117589 üzenetére
Kérdés adott, de más árkategória is érdekes lenne - paraméterek:
1 Szeptember
2 300k körül (ennyi a változás a múltkori kérdésemhez képest)
3 játék, munka (programozás, ppt készítés...)
4 overwatch, cs:go, lol (jó fps-sel kellene)
5 matt kijelző preferált
6 hordozva heti kétszer, utazás közben nem lenne használva
7 Windows
8 4-8 GB, akár utólag
9 500 GB-ig (lehet hdd vagy ssd is, nem szempont)
10 új/használt garanciával -
Khelben
nagyúr
válasz
molnarpeter #117589 üzenetére
Ha játék és 200k, akkor Asus K501. Programozásra nem lesz túl jó, de ennyiért kompromisszumot kell kötni. Használtan ha kifogsz egy HP 8570W-t egy erősebb Firepro kártyával vagy egy Dell Precisiont, akkor az jó lesz programozásra és el lehet játszani is rajta. De ezek ritka gépek.
(#117590) Gabe123 : ha elég egy U-s cpu teljesítménye, akkor Dell E7440, az 14-es fullhd ips. Ha komolyabb teljesítmény kell, akkor egy munkaállomás, de az nincs 14-es méretben. HP 8570w, Dell Precision M6600.
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #92156 üzenetére
HP 8540p-t keress sztem.
-
válasz
molnarpeter #92156 üzenetére
A játék elég nagy elvárás ennyiért, használtan is. 3521 inspiron borzalmas, anyag és billentyűzet nyeklik, szoftveres anomáliák vannak (nem alszik, nem kapcsol ki), szóval olyat biztosan ne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #92110 üzenetére
Szia
Windows nem fog beleférni a keretbe, illetve a dvga sem, első dvga-s ajánlott gép HP455 150e körül.
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #91847 üzenetére
Jobb felső sarokban van egy kereső nevű találmány, megtalálsz mindent róla.
Röviden: meneküljön inkább.
-
szabonagyur
félisten
válasz
molnarpeter #87537 üzenetére
Digiprime: a gépeik igen jelentős része nem magyar beszerzés, és ezekre a magyar garancia sem nagyon érvényesíthető. A nem magyar garancia mellékterméke, hogy a billentyűzet sem magyar lokalizáciojú.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
molnarpeter #87489 üzenetére
Sem a digiprime, sem a kinezett gep nem ajanlott. En is hasznalok sakk elemzo programokat, ezeknek csak cpu kell, de abbol minel erosebb. Ha valtozat elemzesre hasznalod, akkor plane igaz ez. Persze olyan kell, amit meg lehut a gep. A kinezett Asus X a bolttol fuggetlenul bizonyosan nem lesz jo. Az anyagminoseg is siralmas, de az amd proci is gyenge lesz, a dedikalt vga pedig teljesen felesleges.
Ha mindenkepp uj kell, akkor Fujitsu A544 ala ne add, abban i3 m van, de ha hasznalt is oke, akkor valami uzletit nezz i5m-tol felfele (thinkpad, elitebook, latitude) . -
Khelben
nagyúr
válasz
molnarpeter #87489 üzenetére
Miért a digiprime-ról? Nem szokott ajánlott lenni.
Ha jól értem, erősen cpu igényes feladatokra használod, gpu mellékes. Ez esetben egy inteles gépet néznék a heéyedben integrált vga-val, M-es cpu-val. Ilyen pl. a sokat emlegetett Fujitsu A544.(#87476) demerion : +1 a fullhd+850m kombóra.
-
Khelben
nagyúr
válasz
molnarpeter #71591 üzenetére
[link], ugyanaz a Z510, csak erősebb cpu-val.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #71520 üzenetére
Haverom venne gépet:
A vásárlás kb 1 hónapon belül esedékes. A max összeg még lehet, hogy feljebb fog menni de egyenlőre a legnagyobb határ 200k de ha annál lejjebb esne az jó volna (egyelőre maradjunk ennyiben).Felhasználás : netezés , játék (DOTA 2) + hobbi szinten filmvágás, videószerkesztés .Hogy teljesítmény vagy minőség az mindegy, de az egyik legyen meg. SSD kell (128/256GB). Kijelző terén minél nagyobb és/vagy matt előnyös, de nem kötelező. A tömeg nem számít. RAM: több jobb. [Eddigi kiszemelt] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
molnarpeter #64585 üzenetére
Szia!
Ha netbookot keresel ez a topikja --> link
Buster17: Notebook.hu, laptopszalon. Az általad említett gépek nem tudom hogy kivannak e állítva, így mindenképpen azt ajánlom előtte telefonon egyeztess velük.
-
runner 125
nagyúr
válasz
molnarpeter #64585 üzenetére
Beszéld le róla, gyujtson meg hozza és vegyen értelmesebb gépet.
-
Dhampir
félisten
válasz
molnarpeter #59514 üzenetére
Lenovo IdeaPad Z585A Windows 7 alatt perfekt volt az APU, Ubuntu Linux alatt pedig egyszerűen lehetett váltani Catalysttal a két VGA között, de Linux alatt a két grafikus mag fúziója nem működött.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Nekem egy HP G6-om van A8 procival és 7670m-el.Tökéletes és nincs vele bajom.Ugyanez egy ismerősmnél akinek i3 van benne nem mondható el...
-
Tikakukac
titán
válasz
Szerencsére marha ritkán van nálam ilyen kombó, bár egy jót megtolatgatnék.
Idegrendszerem sajnos kezd gyengülni, már a torkomban kapargálnak azok a pillangók mikor valami AMD alapú gépet kell telepíteni, hogy vajon mennie fog-e vagy sem, és ha igen, hogyan.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter #59323 üzenetére
2006 vagy mikor jöttek ki az első SLI-s asztalik (ajjaj volt az ahogy nézem lassan 10 éve is jéézusom), 6600GT-vel vagy miféle, asszem, na azóta ez megy. Itt is meg asztaliban is. A még nem tökéletes kezd kicsit kacarászós lenni.
Pocok256: BF4, ennyit mondok. Epilepsziás rohamot kapsz ha ki akarod használni a gépedet. Ami netevséges. Nagyon.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
molnarpeter #58870 üzenetére
hát, ha itt veszem a gépet, és kijönnek érte Dániába(pl), akkor lehet, hogy meggondolom
külföldi msc-hez nézek gépet.
-
3RROR
aktív tag
válasz
molnarpeter #57924 üzenetére
Biztos CPU mert ez a szutyok játék csak 1 magot tud használni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
molnarpeter #57906 üzenetére
Újonnan olyan áron
.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #57870 üzenetére
UP
Egyszerű, de strapabíró gép, E5430-nál olcsóbban van hasonló minőségben? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #57826 üzenetére
Esetleg apróról alfa156-tól E5430? Vagy olcsóbban is találok ilyen minőséget?
-
btudos
nagyúr
válasz
molnarpeter #57799 üzenetére
Fujitsu Lifebook AH502, esetleg Lenovo B590, de a Lifebook nálam minőség és főleg support téren is nyerte az összehasonlítást.
-
Jim-Y
veterán
válasz
molnarpeter #57788 üzenetére
Ma megneztem eloben a TP E431-et es hat nem gyozott meg. A billentyuzete mar 1az1-ben mint egy konzumer gepe. Nem tetszett. A boltban meg volt HP 430 G1 ami 13"-os. Azt nagyjabol egy kategoriaba sorolom a 431-el. Kulsore az is tetszik, de a billentyuzete ugyanolyan ratyi.. Meg majd a Dellt is megnezem eloben.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #57761 üzenetére
UP
Gyakorlatilag "A" belépő üzleti noti a keresett. -
Jim-Y
veterán
válasz
molnarpeter #57765 üzenetére
köszi
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #57764 üzenetére
Egy dolog kimaradt. Magas terhelésen a palmrest hajlamos átmelegedni (ott a RAM). Nézd meg a notebookcheck tesztjét, az egész alapos.
-
Dhampir
félisten
válasz
molnarpeter #57753 üzenetére
Pedig szép a kijelzője a T500-nak, ha LG-panel van benne. Új, de olcsó laptopokba pedig eléggé trágyákat szerelnek.
-
tvamos
nagyúr
válasz
molnarpeter #57753 üzenetére
Refurbished belefér a gyereknek?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #55705 üzenetére
UP
-
Dhampir
félisten
válasz
molnarpeter #55629 üzenetére
Ezt garanciában fogják javítani?
(#55645) premete
Előfordul, hogy "max. fordulaton" 10-15 percet kell várni a kotyogó elindulásáig.
-
kecsawi
senior tag
válasz
Ilyen helyzetekre jó megelőzésképpen a külső billentyűzet.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Hát igen.Nem hardcore gémereknek van az a gép...
-
Chaser
legenda
válasz
molnarpeter #37779 üzenetére
Nincs képzavar. Linkeltem egy 17-es gépet ami elérhető touch verzióban is.
szerk: Jah hogy az SSD 7k2 rpm-jére gondolsz
-
air
nagyúr
válasz
molnarpeter #37779 üzenetére
Madzag végére kötöd, és jól megpörgeted.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter #19956 üzenetére
Ex szobatársam úgy el lett küldve a csalánosba, hogy öröm nézni. Ezek szerint változó a garizósok kedve. Jelentsen ez akármit is
btudos: Én mindig azon vagyok, hogy kell az adott gép, mérjék ki, küldjék rá az adott progit vagy játékot, nézzék meg az fps görbét, átlagolják és ennyi. Ez a legtutibb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
molnarpeter #19527 üzenetére
Webkamerázásra keresel gépet? Erre szinte bármilyen gép jó amibe normális a webcam, a leglényegesebb egy jó internetkapcsolat...
Szóval akkor ne ilyenekben gondolkozz ha a vga-t nem is használod ki, mert van minőségibb strapabíróbb gép ilyen árban, és ugyan úgy lehet webcamozni.
Amúgy melyik Dellre gondolsz 5520?
-
btudos
nagyúr
válasz
molnarpeter #19527 üzenetére
Webkamera mindenben van. Ár/érték arányban az i3-as G580 jobb, de a Dellnek jobb a garanciája, talán egy picit a VGA-ja is erősebb, bár ez játékonként változó, és 175-től van i5-tel, amivel időtálóbb lehet teljesítmény tekintetében.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
molnarpeter #19498 üzenetére
-
btudos
nagyúr
válasz
molnarpeter #19498 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #18358 üzenetére
Bocsi, téves
Asztali kell neki, én értettem őt félre
brumi1024: azért köszi
mp
-
brumi1024
veterán
válasz
molnarpeter #18358 üzenetére
Lenovo g580gh i3+gt630-al.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #18357 üzenetére
Apró kiegészítés: mSATA slot előny, de nem szükséges.
mp
-
g@bo
nagyúr
válasz
molnarpeter #10455 üzenetére
win7 alapból mondjuk driverekkel sp1 javitással mennyit kajál manapság? 15 20 gb?
-
válasz
molnarpeter #8739 üzenetére
Kitől?
Csak mert ilyen név alatt nem találok aprós hirdetőt. -
thomeef
őstag
válasz
molnarpeter #7007 üzenetére
Nem a legjobb az angolom, de ebből azt veszem hogy van:
Q How long does it take for a Dell laptop battery to fully recharge?
A The charge time varies depending on the system. If the system supports ExpressChargeTM , the battery typically will have greater than 80% charge after about an hour of charging, and fully charge in about 2 hours with the system off.
arrow pointing up TopQ What is ExpressChargeTM ?
A For a system advertised as having the ExpressChargeTM feature, the battery typically will have greater than 80% charge after about an hour of charging and fully charge in about 2 hours with the system off.(Dell hivatalos oldalán találtam)
-
Borote
addikt
válasz
molnarpeter #7007 üzenetére
Én még nem hallottam róla, de ez még nem zárja ki
(#7006) zsolesz7e: háááááát... a GT630M nem éppen a 200k-s kategória GPU-ja, tekintve, hogy már 130k-ért is meg lehet kapni, egyáltalán nem rossz minőségben (consumer fronton). Én a helyedben akkor már várnék a 4540s ProBook szériára, mert hardverben nem lesz gyengébb, cserébe több garancia, tartósabb kivitel.
Vagy kicsit többért ott az Y580, ami tényleg alkalmas lesz komolyabb játékokra. -
Pocok256
veterán
válasz
molnarpeter #6887 üzenetére
Sör a mindenek mozgatója
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #6761 üzenetére
UP
A Latitude E5430-ban van mSATA csatlakozó? Mindenképpen szeretnék egy SSD-t a gépbe, de ha lehet, nem bay segítségével. A déli híd hanyas SATA porton csatlakozik a vinyóhoz? (Akkor számít, ha nincs mSATA lehetőség.) Smart Response van-e?
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #6760 üzenetére
Valamint Smart Response van-e?
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #6381 üzenetére
3DMark06 a gépemmel, 2,5GHz-re húzott procival, és a végéig tuningolt VGA-val, 700 MHz körülre visszaosztott 2GB DDR2 RAM-mal. Ennél kellemesebb játékbeli teljesítményt szeretnék
mp
-
premete
veterán
válasz
molnarpeter #6325 üzenetére
Volt nálam Dell latitude E6520-as, fullHD-s de nem akadt. A HD3000 pedig az előző MHD 4500-hoz képest roppant gyors, mondjuk nem játszom, csak fullhd-s filmekkel próbáltam.
-
Prof
addikt
válasz
2D-re elég a HD3000 fullhdban is, 3D -re meg egy közepes (630NV) gamer kártya is kevés.
-
Pocok256
veterán
válasz
Na meg bughalmaz driver.
-
Borote
addikt
válasz
molnarpeter #6323 üzenetére
Olyasmi, mint a mostani, de azt azért hozzá kell tennem, hogy a 6-os szériás Latitude az üzleti felső kategória (pl magnézium váz a műanyaggal szemben), a ProBook s pedig belépő üzleti
Igen, így elég nagy a különbség árban és felszereltségben is a gépek között, de hát vagy teljesítményben (E6520), vagy minőségben (ProBook, E5520, bármi más), vagy árban (E6430) fogsz kompromisszumot kötni.
Az 5-ös szériás Latitude valahol a ProBook s felett helyezkedik el (fém váza már van). -
Borote
addikt
válasz
molnarpeter #6320 üzenetére
Első körben innen az apróról linkelek pár gépet... ha esetleg nagyon megtetszik, akkor hajrá
Latitude E6520 - tudom, tudom, gyenge GPU
Latitude E5530 - a többiek minőségibbek
Latitude E6430 - ez meg drágaDe ha vársz, lesz majd ProBook 4540s kb ebben az árkategóriában, HD7650M-mel
A sok megnyitott oldal amúgy nem terheli a procit, inkább memóriát fogyaszt. Tapasztalat, nekem L7500-zal is meg van nyitva gyakran akár 20-30 tab is.
(#6321) _DiEGO_: akkor az említett ProBookon is nagyon érdemes elgondolkozni.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
molnarpeter #475 üzenetére
A házival nincs bajom, csak mivel suli alatt egy másik városban vagyok egy másik lakásban így örülnék ha tudnám hordozni, mert ez a házi igen nagy böszmére sikerült
. Még csak félkész, 1 venti van eddig, de az tökéletes helyen, még 1 kell majd 1 másik helyre, csak most nincs XD.
-
runner 125
nagyúr
válasz
molnarpeter #345 üzenetére
Ezzel jobban jársz.
-
Tikakukac
titán
válasz
molnarpeter #324 üzenetére
Hmm, használt is jó?
C855 Toshiba a legerősebb, ha fehérben is jó a gép, akkor az a plafon amit lehet ajánlani bátran.
-
Borote
addikt
válasz
Ha játékra kell, akkor Samsung NP300, vagy Toshiba C855 is egyrészt erősebb, másrészt kevésbé zsanértörős gép.
Ha meg nem játékra kell, akkor Fujitsu A531.(#326) sssirius: miért nem? Ez csak egy átnevezett GT520M.
-
sssirius
tag
válasz
Sajnos 140k-ig normálisan összerakott notit nem kapsz ilyen vid.kártyával. Ha játékra kell és ilyen teljesítményű kártya kell bele, akkor a 140k nem fog menni.Nem ismertem azt a típust, és ránézésre jobbnak tűnt, de e szerint az oldal szerint nem sokkal jobb egy Intel HD3000-nél.
Így viszont a Fujitsu Lifebook A531 i3-as procival pl. ez
-
runner 125
nagyúr
válasz
Felejtős.
Mire kell?
-
válasz
molnarpeter #265 üzenetére
Szerintem röhögve.
Egyébként az eggyel lejjebb említett Toshiba L850 ennél nagyobb teljesítményre képes, viszont egy évvel kevesebb rá a gari, és nem is olyan minőségi, mint a Probook. Érdemes megfontolnod, hogy mi a fontosabb: a nagyobb teljesítmény, vagy a jobb minőség. -
Borote
addikt
válasz
molnarpeter #257 üzenetére
Legjobbnak a 4535s a legjobb
(Azt meg tulajoktól érdemes kideríteni, hogy a két kinézett játék elfut-e rajta).Teljesítményre van erősebb, de jobb nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest