- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Vikusz77 #161473 üzenetére
Használtakkal még ennél nagyobbat is lehet szívni, de vannak, akiket a használati és károsodási nyomok kevésbé zavarnak. Páran alkatrésznek keresnek régi gépeket, amik még jobban cserélgethető alkatrészekkel voltak ellátva, de ők a legolcsóbb, szétment darabokból választanak.
Igen, legjobb a személyes megtekintés.
Sajnos a használt gépek is sok esetben drágák, amit leginkább csak a minél hosszabb és jobb garancia ellensúlyozhat, ami csak akkor kerülhet veszélybe, ha az adott cég, vagy az egyéni eladó eltűnik.
Hogyha gyártói garancia is van még a használt termékre, az a legbiztosabb.
-
Vikusz77
tag
válasz
Vikusz77 #161080 üzenetére
Elnézést mindenkitől, aki tanácsot adott, hogy eltűntem eléggé.
Megrendeltem azt a gépet, amit Farkassacred ajánlott (Lenovo Thinkpad T450).
Először a GLS-sel szívtam (máskor nem volt még bajom velük) de most napokon át nem tudták a csomagpontra juttatni a csomagot, ahová átkértem.
Kb. 5 napi telefonálgatás után sikerült megkaparintani.
Utána pedig, kibontva a csomagot, sajnos a gép sarka sérült, repedt volt, szerintem leejtették, illetve két karc is volt a fedelén, meg egy subpixelhibát is találtam. Az idegeimnek ez nem tett jót, a barátnőm előtt lapítottam, hogy miért nincs még meg a gép, miközben az eladóval megbeszéltem, hogy küld egy cseregépet.
Na, az hamar megjött szerencsére, és szép esztétikai állapotban van, csak a monitor melletti kereten van pár picike karc. De nem zavaró.
Kifejezetten tetszik, puritán megjelenése van (hasonló, mint az öregecske Lenovo Thinkvision monitoromnak, amit szeretek. Masszív szerkezetnek tűnik.
Kipróbálva még nem nagyon volt, de szerintem jó kis gép lesz ez.Köszönöm még egyszer a gyors segítséget, tanácsokat, nem volt időm sokat keresgélni, mert különben a barátnőm megveszi azt az általatok nagyon nem ajánlott gépet, azt meg nem akartam.
De legközelebb, ha használt gépet vennék, szerintem személyesen veszem inkább át, mert ez a csomagbontás, hogy vajon milyen állapotban van, amit küld a webshop, ez nem hiányzik még egyszer. Jobb azt személyesen megvizslatni a boltban, és akkor nincs idegeskedés, esetleg meglepődés.
Szóval köszi mindenkinek, eddig úgy néz ki, hogy jó a vége a vásárlásnak -
Farkassacred
őstag
válasz
Vikusz77 #161080 üzenetére
4 éve vásároltam ott egy elitebook-ot, minden simán ment emlékeim szerint. Egyedül az állapotáról kéne tényleg megbizonyosodni telefonon, az oldalon azt írják szép állapotú.. Mivel ips kijelző van (állítólag) így mindenképp ezzel kéne kezdeni, ezen az áron elég kevés ilyen van. Papírokat meg kapsz mellé, tehát probléma nincs. Még a 14 napos visszaküldésből se tudnak kibújni.
-
Tikakukac
titán
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest