- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
echterion #151830 üzenetére
Igen, valóban 15-ös, valamiért 13-ast olvastam. De a 13-as tényleg rezsó, simán 60 fokra melegszik a burkolat terhelés alatt. De az továbbra is ott van, hogy én nem merném 1 év garival megvenni. Gyakorlatilag arra kell készülni, hogy 1 évre veszed a gépet, mert utána csak a szerencsén múlik, hogy mi lesz vele.
-
Borote
addikt
válasz
echterion #5569 üzenetére
Csak megnézni tudtam, úgyhogy a hűtését nem ismerem, de gyenge hardvert tekintve kétlem, hogy olyan nagy gond lett volna vele. Viszont a billentyűzet, a horpadós csuklótámasz, a TN-ek között is gyatrának tűnő kijelző - csak azért, hogy VAIO legyen ráírva, szerintem pénzkidobás volt az a gép.
Erről a gépről egyelőre nem tudok semmit.
(#5567) Davs: 4530s-hez kell hasonlítani, úgy lehet jó képet kapni az árazásról
-
Borote
addikt
válasz
echterion #5511 üzenetére
Volt VAIO eddig is 200k alatt, de az hogy is mondjam, egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, legalábbis összeszerelést tekintve.
(#5520) rooland: én a helyedben alfánál nézelődnék, esetleg x60 vagy x61 fronton az aprón, most van pár 35-40k környékén, ha elég a 12,5"
(#5523) HaZsolt: nem ismerem, de első ránézésre frankónak tűnik. Elvileg egy 10-es körül lehet rá gyári garanciát is bővíteni.
(#5525) VMatteo: miért pont a PCland?? Laptopszalonnál 160k, és ingyen kiszállítják...
(#5522) GribMate: ProBook 4530s - a legtöbb notinak amúgy cserélhető a DVD olvasója beépítő keretbe, és oda mehet HDD-SSD (én mondjuk a HDD helyére tenném az SSD-t, és az ODD heléyre a HDD-t).
-
Borote
addikt
válasz
echterion #5472 üzenetére
Mint mondtam, az ADOTT Toshiba laptopból hiányzik az AMD féle Switchable Graphics támogatása. Tehát az említett két Toshiba notebookban (L850, C855) nincs lehetőség (egyelőre? vagy talán soha?) az IGP-re váltani a dGPU helyett, hogy utóbbi nagyon alacsony energiaállapotba kerüljön, minimalizálva ezzel a fogyasztását.
Ettől függetlenül van jó pár gép, ahol működik a Switchable Graphics, ilyen például néhány HP DV6-os, ahol egy core i processzor mellé pl egy HD6770M-t tettek, és mivel a driver támogatja, így alapjáraton a képet az iHD 3000 adja, míg amikor szükség van rá, a Radeon is besegít a grafikai számolásoknál. Ennél az NV féle Optimus egy fokkal kiforrottabb, és szebben működik intel processzorok mellett, de a lényegük és a felhasználásuk hasonló
A GCN dGPU-kal már elvileg egy átgondoltabb megoldás érkezik, ennek a neve Enduro - kíváncsi is vagyok rá, bár jelenleg még egy kicsit problémásnak tűnik. -
Borote
addikt
válasz
echterion #5469 üzenetére
Ugyanúgy megvan benne az iHD 3000, mint minden más i3-as processzorban, csak semmi sem használja, mert nem támogatott driver (és talán hardver) szinten.
Tehát bármit is csinálsz, mindenre a HD7670M-et fogja használni, ami az üzemidőt fogja befolyásolni, negatívan.(#5470) Roliiii: mi történt a billentyűzettel? Szervizben nem javítják?
Maga a gép teljesen új, alig 1-2 hónapos. -
runner 125
nagyúr
válasz
echterion #5427 üzenetére
Vedd kézbe az egyik sarkánál, majd hallgasd a ropogásokat.
Az egész összeszerelésen érezni a gyenge anyaghasználatot. Ez, olyan, mint annó az eldobható fényképezőgépek, abszolút nem érezni rajta a minőséget.
Hasonlítsd össze egy Probook-kal, - persze ez kicsit már kicsit drágább, de az említett gépekkel még mindig jobban jársz, mint a G6-tal.
Innen a topikból egy srác vett a tesójának még tavaly egyet, 2 hónaposan beszakadt a bal egérgomb. -
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest