-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
hippohopp #4704 üzenetére
Nem rosszak. Nekem is van 10 éves vinyóm aminek semmi baja. Meg van olyan ami szintén 10 éves és kuka. Csupán tutibiztosat ne akarj. Nekem eddig marha nagy mákom van, saját és eladott gépek közül is mind megy. De van akinek zsinórban 3 gépe ment tönkre. Törekedj a minőségibb merevített stb stb. gépekre és azoknál nagyobb az esély, hogy túlélnek x évet. De olyan, hogy na most ezt megveszed és menni fog x évet tuti, na olyan nincs.
-
Borote
addikt
válasz
hippohopp #4156 üzenetére
+ HP ProBook 4535s -a processzornak viszont nem árt egy kis k10stat-os piszkálás
(#4160) adam89: pedig a 4730s-t odaadják 182k-ért is
Vállalható gép még 160k-ért a G770. Sajnos ez is consumer... Ennyiért még Toshiba C870 van még, amit nagyon nem ismerem, de egy ProBooktól biztosan messze van... (Illetve dGPU nélkül van még Acer, azt biztos nem venném, esetleg Inspiron N7110 ami anyagminőségre szintén hagy maga utána kívánnivalót).
Kérdezd meg Dhampir kollégát, hogy megválna-e még a ProBookjátólDe nem rossz ötlet várni szeptemberig, A532-re, esetleg új ProBookra, hátha rendelnek dGPU nélküli 4740s-t.
(#4163) Creative997: G580-ban kellene, hogy legyen USB3... miért lenne olyan nagy baj a hiánya?
(#4161) Integrale: használt gép szóba jöhet? Előtelepített Win7 muszáj?
Amiket Win7-tel találtam: C855, NP300 és G580
Más boltokra még várni kell(Máshol lehet amúgy olcsóbb is.
150k körül még lenne az NP300V5... használt szóba jöhet? -
Borote
addikt
válasz
hippohopp #4124 üzenetére
Nemzetközi billentyűzetet írnak. - Garanciát elvileg 20k bővíteni. Névre szóló számlás garancia HP-nál lényeges.
Értelem szerűen nem magyar a gép.
INNEN lehet még nézelődni.Pavilion-ból ami nem h-ra végződik, az nem magyar gép. Ha valahol nem hajlandóak megadni a típusszámot, ott már gyanakodni kell
Illetve Y570 van még ebben az árban
(Meg annó Asus N55 volt).
-
Borote
addikt
válasz
hippohopp #4092 üzenetére
Az ULV processzoroknál említs meg egy nagyon fontos tényezőt.
HA a fogyasztási ÉS a hőmérsékleti feltételek egyszerre engedik, akkor működik a Turbo boost.
Igaz, hogy extrém stressz teszt, de azok a gépek, amik ennél sokkal jobban bírják is ezt a megterhelést, azok is képesek melegedésre, de ez az Acer majd 60 fokos felszíni hőmérsékleteket produkált, konstans throttling mellett. (Az ULV i5 és i7 között nincs olyan hatalmas különbség).
Ha ennyire tud melegedni, vajon mennyire fogja majd a Turbo-t használni?Az Ultrabookok nem játékra valók... a legtöbb még dGPU nélkül is tud melegedni rendesen
Persze lehet, hogy túllihegem a dolgot, de ha már valaki ennyit rákölt, akkor ha 10%-kal megdobja, kap egy tisztességes gépet is.Ha játékra kell jelenleg notebook, akkor vagy az olcsót, vagy a drágát érdemes venni, középkategóriában kivárni kellene most.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ez az Acer tényleg nem rossz, főleg hogy nem 1 év garival adják hanem 3, +1 évre kibővítve csak 9900 Ft, +2 év meg 19 000 Ft. Igaz a géppel semmi tapasztalatom, de gari szempontjából ez már így korrekt hogy ilyen felárért már 5 éves garival kapod. Mondjuk ha 200 ezer lenne akkor lenne igazán jó vétel 230-240 ért még nem, mivel 260 ezer körül ott a Y580-as ami komolyabb azért.
-
hippohopp
csendes tag
válasz
iPonos Acer M3 linket nem neked szántam, szóval azt ne vedd figyelembe. Privibe akartam írni, sorry.
200 körül majd ajánlanak a többiek..
Saint: Remélem ez az új Inspiron, Dell Inspiron 17R már használható lesz, mert nem néz ki rosszul. És ebből lesz egy speckós változat is, FHD kijelzővel, Skullcandy
hangszóróval meg GT 650M-mel.
[link] -
kovi831
aktív tag
válasz
hippohopp #3500 üzenetére
Ha már így linkelted a TOSHIBA Satellite L850 13M-et. Akkor kíváncsi lennék, hogy Lenovo G580GH-nak jobb-e a VGA teljesítménye mint a Satellit L850-té?
Korábban mindenképpen Nvidea-s notit akartam, mert nem vagyok elragadtatva a catalyst nevű szoftvertől.Itt egyik Ph-s cikkben olvastam, hogy pl. azonos teljesítményű ati/amd kártya rosszabbul teljesít nvidea-s társaiknál(pl.crysis2).
Meg ilyen bosszant,hogy az msi gx610-es gépemen nem tudom belőni a 1280x720-as nativ felbontást projektorra.Minden mást 1280x768,- x800 stb. enged.
Ez most a Catalyst hibája lehet?Szerk.
Tudtok olyan web áruházat ahol kamatmentes meg thm% mentes kölcsönt tudnak intézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged