- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shokkolo #169805 üzenetére
Anyám 68 éves, most kap új HP 15s gépet szülinapjára. Pár éve egy használt Elitebookot nyúz, de az már elég lassúcska, előtte valami használt elitebookja volt. Mivel csak az asztalon használja, én inkább új gépet adok neki, amin világít a billentyűzet, i3 11th, 8GB, 512SSD. Mindezt én árulnám 180-ért gyári 3 év garival. Ezért írtam, hogy az a dell azzal a konfiggal túl drága, még akkor is ha nincs szükség nagyobb teljesítményre. De nyilván majd Te eldöntöd, én i3-as gépért biztos nem adnék ennyit.
-
-
Pano
addikt
válasz
Shokkolo #169802 üzenetére
Én véleményem szerint vállalható, szóval azért félni nem kell tőle, mert nem "szar". Csak helyén kell kezelni és nem engedni, hogy más képet ültessenek az ember fejébe a latitude felirattal.
De i3-at én sem vennék (ennyiért). Itt inkább a jobb garanciának van felára. Tény, hogy a proci jobb némileg a régi generációsnál amit használt anyukád, de nem azokhoz ajánlott viszonyítani, hanem a kor és az elkövetkezendő kor igényeihez.
Ezt igazából már nektek kell eldönteni, hogy megéri-e nektek, de ráfaragni sokkal kevesebb esély van mint másnál.Várj még azért más véleményre is, hátha valakinek több tapasztalata van velük.
-
Pano
addikt
-
-
-
premete
veterán
válasz
Shokkolo #32887 üzenetére
Csak azért az előítéletek és a tetszés sem mindegy, hogy milyen tapasztalatokkal van megtámogatva: akinek már 20+ éve vannak laptopjai, és szétszedett már vagy 10 különböző fajtát, biztos kánonikusabb forrás, mint akinek 1 volt, és azt sem tudja, mik a hardverösszetevők és a driverek.
-
Chaser
legenda
válasz
Shokkolo #32874 üzenetére
Valszeg kevered a fujitsu-siemens-szel, ez már csak fujitsu. És nincs vele gond.
runner 125: De ha majdnem ugyanannyiért van az A512 akkor kb mind1. Ha más nem, az itthoni szervizek mellette szólnak. Talán még EC is van rajta, az se hátrányos. Na meg a hűtés se mind1, A512-nél nincs vele gond, ennél az acernél meg ki tudja. De legalább alakul, ha lesz alkalmam megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest