- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Egyik sem IPS, márpedig filmnézésnél elég gáz lesz a TN panel színeződése, főleg ekkora méretben. 240-ért kapsz Probookot IPS-sel, SSD-vel és bővíthető rammal, valamint másik meghajtót is lehet bele tenni. Persze ez nem színes, de én inkább megpróbálnám rábeszélni a fekete gépre, mint hogy egy pocsék TN panelt kelljen bámulnia.
(#140251) Kriskelvin: [link] 130k körül kezdődnek a fullhd gépek.
-
Khelben
nagyúr
Ha a Sims4-et elviszi fullhd-n, akkor szerintem a 3-mal sem lesz gond 1366-os felbontásban.
-
Borote
addikt
A gépek többségénél (a G580-nál is) az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésedre:
Az SSD-t a HDD helyére érdemes tenni, ekkor a további lehetőségeid:
1.: A HDD-t eladod, vagy beszámíttatod. Ez garanciálisan később akár problémát is jelenthet, mert nem tudod eredeti hardverrel adni.
2.: A HDD-t külső tokba teszed, és mint USB-s adattároló tudod ezután használni
2.: A HDD-t az ODD helyére teszed beépítő kerettel (HDD caddy, optibay), az ODD-t pedig akár külső tokban is használhatod ezután.(#37096) Arlekim: a linkelt gép ténylegesen jó, de nem ér 300k-t. Illetve mivel ritkaság, annyiért adja, amennyiért akarja, de a reális ára valahol 110-140 ezer körül lehet.
Ami Neked kell, az ThinkPad, EliteBook, vagy Latitude lesz, nézz körül pl alfa156-nál az aprón, vagy a boltjában.
A 8710w nem is néz ki rosszul -
brumi1024
veterán
Én a legolcsóbb G580-at mondanám, i5 előnyeit nem nagyon lehetne érezni. Ha esetleg kell még memória, 5k egy 4gb-os modul és évekre le van tudva a probléma, de érdemes lehet bele tenni egy SSD-t. A Samsung nem vészes, de ezen az áron szerintem drága. Edge pedig csak névben Thinkpad, de az ára nem rossz, viszont én nem ismerem, szóval passzolom, majd a többiek megmondják jó-e.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest