- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
válasz
Tikakukac #54582 üzenetére
Catalystben beallitottam hozza a nagy teljesitmenyt, de kotve hiszem, hogy atvalt ra, ha mint mondtam mediumon van 10-15 fps-em, mig az uj jatekoknal meg maxon folyekony..
De lehet en csinalok valamit rosszul..
Mindenesetre majd meg probalkozom.
Eddig Codokkal.probaltam 5-tol kezdve, mindnel mukodott az atvaltas, egyedul stalkerrel szivok.
-
moncsuh
csendes tag
válasz
Tikakukac #54212 üzenetére
Ez a teszt mennyire reális? A játékteszteknek mennyire lehet hinni? MMO-knál, az egyetlen amivel játszok/tam az a WoW, ha esetleg újra kedvet kapnék hozzá nem kapnék CPU limitet?
Ahogy olvasgattam a Crysis is igényelné már a 4 magot, szóval CPU igényes játéknak számít, még is elég szép fps-t és grafot lehetett összehozni azzal au i5-el.
Csak ez tart igazán vissza. Szeretnék játszani is majd rajta és nem szeretném, ha a CPU állna az utamba, de ezek a tesztek számomra kielégítőek, csak nem tudom, hogy hihetek-e nekik..Plusz ha elkezdene melegedni, az akku-t nem bírom kivenni, a fentebb linkelt laposnál is ez az egyik gondom a proci mellett, hogy nem bírom egykönnyen kivenni, hogy megkíméljem a melegedéstől. (Egy laposhűtő mennyit segít ezen?)
Kicsit félek a Dell-ektől, a 3000 és 5000-es szériákról csak rosszakat olvastam, összeszereltség és állandó driver gondok stb.. Plusz még úgy 3 éve vettünk egy Dell Netbookot, elég hamar feladta, nem ment tönkre, csak hihetetlenül lassú, sokáig gondolkozik. A 7000-es széria mennyiben más? Megbízhatok benne?
Az érintőkijelző, billentyűzetvilágítás olyan dolgok amik még inkább szimpatikusabbá teszik. De olyan notit szeretnék ami nem hagy cserben egyhamar és el is lehet rajta játszogatni ennyi pénzért. Tudom magasak az elvárásaim.. De ismerek olyan személyt aki a 2 éves notijával, olyan konfiggal tök jól eljátszik normon egyes játékokkal high-on aminél ma ennyi pénzért biztosan jobbat lehet venni.
-
Dexar007
veterán
válasz
Tikakukac #54146 üzenetére
Anyamat pont nem erdekli,hogy milyen a zsanerja es/vagy, hogy van osszerakva a gep.Netezesre es skypera kell,3 ev mulva pedig mindenkepp ott marad a monitor a kezeben,legyen az 3 eves uzleti vagy fel eves gagyi.
Nekem pedig ott van a g580 ami szinten egy fos,de kivancsi vagyok meddig birja.Arma: Pontosan errol van szo.Nem uzleti gep megis kibirt 4-5 evet pedig nem volt kimelve.
werszomjas: Nem tudtam,hogy egy forumozotarsunke a bolt.
-
Dexar007
veterán
válasz
Tikakukac #54135 üzenetére
Asus lesz belole ugy nez ki.
Tovabbra sem hulyeseg amit mondtam.1000 eves uzleti gep fel ev bolti garival nem kell.Ha esetleg tonkremegy fel ev +1 nap utan akkor mit csinaljak? Inkabb valasztom a szar gep,de 1,5 ev gyartoi gari opciot.Pocok: Ebbol kovetkezik,hogy minden msi gepnek szar a zsanerja.
Az itt dicsoitett lenovo g580-at is ajanlottak mar orrba-szajba,sikerult is megvennem,de legszivesebben kivagnam az ablakon. -
Raga
senior tag
válasz
Tikakukac #54090 üzenetére
Huh!
Nem gondoltam, hogy a Full HD ennyire megdobja!
Nos akkor asztali lesz!
De azért kíváncsiságból!
Akkor másképp teszem fel a kérdést!
Ti milyen laptopot vennétek a közeljövőben maximum 160 ezer forintért, amivel a FIFA 14, PES 14 és azok utódai gond nélkül elfutnak?
Továbbá A COD, Battlefield és néhány komolyabb stratégia??? -
Dr.Speed
csendes tag
-
kp59
aktív tag
válasz
Tikakukac #54010 üzenetére
Te ezt a saját tapasztalatodra alapozva mondod? Ha valakinek van ez irányú személyes tapasztalata az jó lenne. Az biztos hogy amikor meg lett érdeklődve hogy előreláthatólag mikorra készül el akkor nem tudtak mondani semmit. Szóval csak a személyes tapasztalat az ami biztos és nem az hogy ki mit hisz.
-
Sheld
senior tag
válasz
Tikakukac #53952 üzenetére
Nekem elég lenne egy y500as is, még a sli-ről is lemondanék. Ha jól tévedek SW:TOR-hoz proci erő kell inkább, és a GT650M is bőven elég lenne erre a célra, és a mellette levő i7-es is. Remélem Február végefelé/március közepén még tudok ilyet venni majd, nagyon jó lenne.
-
grunker
tag
válasz
Tikakukac #53711 üzenetére
Szia,
tovább nézegettem és böngészgettem, az alábbi megoldások közül melyiket tartod / tartjátok jónak (cél video szerkesztés, photoshop)
laptopszalon:
1. LENOVO G500: i7-3612QM / 4GB memória / 1 TB / HD8750 =194.900
+ 4 GB memória + 120 GB SSD (ODD megoldás) = 250.7002. LENOVO G510: i5-4200M / 6GB memória / 1 TB / HD8750 = 179.900
+120 GB SSD (ODD megoldás) = 224.8003. TOSHIBA L50-A-10W: i7-3630QM / 8GB memória / 1TB / GT740 = 204.900
+120 GB SSD (ODD megoldás) = 249.800előre is köszi, üdv
-
Jannn
aktív tag
válasz
Tikakukac #53754 üzenetére
Pedig az új nem edge - es thinkpadeknek is már ilyen szigetes a billentyűzete. Lásd T540. Eléggé nagy is a felhaborodas...
Engem nem a tíz éves IBM thinkpaded érdekel, hanem a jelenleg kapható UJ gépek. Úgyhogy te estél ki :-)És hiába vitazol, a javasolt Dell billentyűzete akkor is szemétre való.
-
grunker
tag
válasz
Tikakukac #53711 üzenetére
utánanéztem a prociknak, de annyira nem vagyok képben
annyit látok, hogy az U kevesebbet fogyaszt és gyengébbek a teljesítményei
notebook processor ezt hozza:47
Intel Core i7-3612QM
1MB + 6MB 35 2100 3100 4/8 546613 4112.514 1567814 1.279 5.6214 12.2612 9.589
72
Intel Core i5-4200M
512KB + 3MB 37 2500 3100 2/4 3919.52 4496 9789 1.352 3.242 13.14 22.49
81
Intel Core i5-3230M
512KB + 3MB 35 2600 3200 2/4 37608 42689 91599 1.258 2.9710 124 17.834
95
Intel Core i7-4500U
512KB + 4MB 15 1800 3000 2/4 35028 4412.512 847112 1.3116 2.717 12.419 19.628az i7-3612 kiemelkedik ebből a mezőnyből, de az i7-4500U nem alkalmas video vágásra renderelésre,
mert a dellben sokkal jobb a videokártya (ha mégis játékra fanyalodnék, de nem elsődleges cél), 8GB ram van a 4 helyett, +1 év gari! és 20.000 Ft a különbség G500al hasonlítva amiben csak i5-3230M van.Az i7-3612-es lenovo G500-as már drágább is, és abban is csak 4gb memória van és jóval gyengébb video kártya.
kicsit légy szíves segíts eligazodni a processzorok között és arra vonatkozóan, hogy milyen CPU-vga combo-t vegyek.
Köszi, köszi -
grunker
tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tikakukac #53387 üzenetére
Ezt tapasztalatból írod?
S-video csatlakozót sem látni rajta, mindössze a tápcsatlakozó néz ki hasonlóan mint az s-video (persze ezt csak képek alapján írom, nem volt még kezemben ilyen cucc, de nagyon vékonynak tűnik képek alapján a "középső" részen a lyuk) ráadásul gyári oldalon sem említik meg az s-video kimenet jelenlétét , ami azért már elég aggályos.
-
Dexar007
veterán
válasz
Tikakukac #53689 üzenetére
Eddig hp dv6 3010-esem volt. Annak normalis a mikrofonja erdekes modon,vagy legalabbis olyan,hogy ha esetleg el merek mozdulni a laptoptol 1.5 metert,akkor meg hallanak.
Az mas kerdes,hogy melegedett es rossz volt a zsanerja (mar eleve ugy vettem hasznaltan- 3 evig birta).Jo kerdes,hogy mit fogok venni. Hp Probook 450-nel szemezek (i5 8750- 160k korul).
A lenovoval egyebkent semmi bajom nincs: jo a bill,jo a tapipad,gyakorlatilag nincs hangja.De azzal,hogy nem tudnak beletenni egy par szaz forintos normalis mikrofont,ezzel kiakasztanak.
-
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53660 üzenetére
ezért is mondtam én le erről az elképzelésemről és maradok asztalinál, meg valami üzleti notinál, mert 300eFt alatt nincs rendes gép BF4 multira (a rendes alatt azt értem, hogy tudjon 60+FPS felett)
ez a szívem választottja, csak most éppen nem lehet kapni -
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53658 üzenetére
multinál nem a grafika a lényeg, hanem, hogy meglegyen átlag 60FPS ami a monitorod frissítési gyakorisága, értelem szerűen, ha ez 75 akkor annyi, ha 100 akkor annyi... és így tovább, mert ha kevesebb akkor elvesznek képkockák ami miatt későn látod meg az ellenfelet, vagy még azt látod, hogy háttal van közben meg már lő rád...(ez ping-től és smothering-től is függ) az asztali gépemmel megy ultrán a játék 40+FPS-el, ami singleplayerhez rendben is van, de ha multiban úgy játszom egyfolytában halok, mert elvesznek képkockák, high-on már jó, mert folyamatosan 80 körül van és nem esik 60 alá ilyenkor már vsyncet is be lehet kapcsolni, hogy ne számoljon annyit feleslegesen a VGA én mondjuk nem szeretem, ez egyén függő,
tehát a grafikát addig kell lehúzni, hogy még ne legyen 100% CPU limit(mert az megint csak drophoz vezet), de legyen elegendő képkocka, na és ehhez kell az erős CPU,mert ha gyenge hiába veszem le a grafikát nem fog nőni az FPS, mert a CPU 100% teker, csak a GPU kihasználtság fog csökkeni azonos FPS mellett, ezt hívják CPU limitnek -
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53656 üzenetére
ja akkor félreértettelek, azt hittem arra célzol, hogy leég a gép,
multinál pont azért kell az erős CPU, hogy ne essen le az FPS, mert hidd el nekem, hogy az miatt van,
i3-al olyan fps dropjaim voltak, hogy 80-ról 30, i5-3470-el max 60-ig esik le i7-el me 65-70 ugyanaz a VGA ugyanaz a beállítás és több 100óra játék ami alatt mindig mérem az FPS-t ez nálam egy mánia
azért van megint i5 mert i7 tényleg felesleges volt, de a 4mag az kell BF3/4-nek, laptopban tudtommal nincsen sima 4 magos intel, így marad az i7 multira,
amúgy HD8750 sem túl ideális, mert mind ddr3-mas pedig létezik ddr5-is, 1366x768-ban max lowon lehetne vele szerintem multizni egy i7-el karöltve, de persze ezt valakinek le is kellene mérnie, addig csak elmélet marad,
bf3/4 igazi gépzabáló játékok, igazából ez a gép lenne az amire már azt mondanám, hogy bf4 multi rendbe lenne vele, de a fullHD miatt ezt is le kellene mérni -
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53653 üzenetére
de most ezzel a lenovoval tényleg mi a gondod
" Figyelemre méltó, hogy alapjáraton kapunk egy 44 °C-os processzort és egy mindenhol hűvös burkolatot, játék közben átlagosan pedig csak egy 65 °C-on járó CPU-t és egy 74 °C-on járó GPU-t kapunk. Ezek nagyon alacsony értékek, amit betudhatunk a terhelés miatt magasabb fordulatszámon járó ventilátornak." -
Pocok256
veterán
válasz
Tikakukac #53632 üzenetére
Nagyon aranyos ez a teszt csak éppen arról van szó, hogy multiban mit teljesít és ez éppenséggel offline teszt
Ez a csont már százszor le lett rágva multira főleg bf 4 hez kell az erős processzor... Grafikát multiban aki értelmesen akar játszani úgyis kb minimumon tartja mert a sok csilivili effektől sok mindent nem lehet látni ... szóval csak rontja a túlélési esélyeinket. Ebben az esetben pedig CPU limitet kapunk.
Amúgy aranyos úgy vitatkozni, hogy se te Tikakukac és se spyduck saját bevallásotok szerint nem játszotok vagy ha igen akkor is nagyon keveset. Ezek után folyamatosan cáfoljátok meg az én véleményemet akinek csak dota 2 ben 2200+ óra game time on van és bf 3 bf 4 és egyéb gamekban is bőven toltam 100+ óra feletti időt. Szóval na
-
Whysperer
addikt
válasz
Tikakukac #53637 üzenetére
Nem sajnos. mert ugye hiába látom ,hogy milyen hardver. abba látom Te vagy itthon ,hogy milyen hűtése van stb. most asztalival nincs baj választom a hűtőt építem stb. ,de itt. Rátok hagyatkozom inkább.,ha tipus tapasztalatok vannak! Szerintem evvel nem vagyok itt egyedül csak valaki nem ír csak olvas kb.! 8) mert vissza nézve pár oldalnyi beírás sokan vannak ebbe a topicban ugyan avval a problémával! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
Tikakukac #53632 üzenetére
Ez milyen gép? [link]
(#53632) Tikakukac v Ennyi. Multira OP cpu kell meg valamilyen vga és nem fogsz ultra highon jatszani ,de low/medium menni fog. nekem már az is jó amúgyis sc2 meg DOTA 2 a fontos meg a Maya 3d ahhoz meg CPU erő kell nekem egy 1366-n low vagy max medium is bőven ász! 8)
-
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53626 üzenetére
link? amúgy azért nincs értelme annak amit írsz mert minél magasabb a felbontás annál erősebb dVGA kell, de CPU i3 felett szinte mindegy, ha GPU limites beállítások vannak, ezért eme homály, mert értelmetlen amit írtál
a multinál azért kerül előtérbe a processzor a vga mellett, mert nem GPU limites beállításokon kell játszani, hanem CPU limit felé billenve, hogy minél több legyen az FPS
-
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #53401 üzenetére
igen kell mellé egy közepesen erés VGA is minimum,
akkor úgy mondom, hogy multi alá jobb egy erős CPU+ közepes dVGA, mint gyenge CPU és erős dVGA, mert a VGA csak malmozni fog, az a baj notiknál nincs sima 4magos mert az lenne az ideális, 2mag+ht kevés, 4mag +ht felesleges,
mondok egy példát: nekem i5-3470 és HD7870 van ezek kb pariban vannak mindkettő középkategória,
bf4 multi 64fő fullHD ultra grafika átlag ~40FPS GPU 100% teker CPU 50-60%-on GPU limit, ezt az arányt kb ellehet érni i7U-val és HD8870-el is, de ez egy single player játékra tökéletes is, de ez ugye multi, akkor teljesen folyamatos, ha megvan a képernyő frissítési gyakorisága, ez általában 60, tehát folyamatos 60FPS elérése a cél, ehhez olyan állapotot kell elérnünk, hogy ne a GPU hanem a CPU legyen limitálva, hogy minél magasabb legyen az FPS,
ez a jelen esetben medium high ilyenkor van átlag 80 FPS-em és nem esik 60 alá, ilyenkor belehet nyomni a vsync-et és rendben is volnánk, de ehhez CPU erő kell, na és ehhez kevés szerintem az i7-4500U -
kzaabox
tag
válasz
Tikakukac #53324 üzenetére
Köszi!
Kiegészítettem az eredeti hozzászólásom.
Amúgy az X550-ben, amit kinéztem, abban 8GB van, de ezek szerint nem modul formájában, hanem ráforrasztva az alaplapra?
Sajnos sem disassembly videót nem találtam, sem a gyártó oldalán nincs erre vonatkozó infó. -
moncsuh
csendes tag
válasz
Tikakukac #53128 üzenetére
szóval nem feltétlenül kell az i7? és a videó kártya milyen benne? csak mert barátomnak is laptopja van, amd-s videó kártyával és szerinte nem a legjobb, viszont sokat olvastam már róla minden félét, unokatesóm kifejezetten amd párti minden téren, szóval nem tudom jó döntés-e. ugyan így a processzor elég az i5 vagy már kell az i7? itt is próbált győzködni barátom, hogy i7i7i7i7i7i7 kell az, de sok helyen azt olvastam, hogy ha nem használok olyan programokat, akkor nem kell az i7. elég akkora processzor, ami meghajtja a videó kártyát, ahhoz mérten kell dönteni.
még azt is meg szeretném kérdezni, mert nem igen értek hozzá, mennyire lehet laptopban cserélgetni a dolgokat, teszem azt később majd egy videó kártya csere? mert nem hiszem, hogy a jövőben veszek majd még gépet vagy laptopot, szóval jó lenne ha egy 4-5 évet legalább kibírna és tudnék játszani az akkori játékokkal, nem vagyok hardcore gamer, csak szeretek játszani. -
Borote
addikt
válasz
Tikakukac #52757 üzenetére
Nagyon egyszerű a megoldás. Így lehet takarékosan csuklótámaszt illetve billentyűzet keretet gyártani. Ugyanis ha jól megnézed a kivágásokat, akkor ugyanaz a csuklótámasz mindkét billentyűzetkiosztásnak megfelel
Így lehet spórolni egy kicsit ezen is, mint a hűtésen
De hát mi már csak ilyen utolsó szemétláda Acer-haterek vagyunk
Mondjuk van most 1-2 TravelMate ami egészen szimpatikus.
-
Norby86
őstag
válasz
Tikakukac #52474 üzenetére
Sajnálattal hallom ezt.
Ha a procit nem nézzük ennyire szúrós szemmel, hanem csak egy (bármilyen) 2-3 ghz közötti core i5 procit nézünk, természetesen az s/pdif optikai kimenetet is ide számítva, illetve hogy intel Widi képes legyen tehát pl. Intel HD4000 grafikus vezérlő legyen benne, akkor mit ajánlanál mégis 100-120 környékén, vagy akár olcsóbban is (használtan).
-
tomy0628
aktív tag
válasz
Tikakukac #52479 üzenetére
Igen én is kezdek erre felé hajlani, épp most néztem az említett 2 prociról összehasonlítást, és szerintem egy átlag felhasználó észre sem vesz semmi különbséget egy i3 3217U és egy Pentium 2127U között. Tehát aki csak teszem azt arra használja a gépet, hogy internet, zenehallgatás,filmnézés, tehát általános dolgokra..
Akkor ebből kifolyólag egy 7670M sem fog kitűnni egy Hd 2500-al szemben egy szintén átlagfelhasználónak, aki nem játszik, nem vág videót stb stb, egyszóval nem csinál komoly dolgokat a gépen. -
tomy0628
aktív tag
válasz
Tikakukac #52476 üzenetére
Igen, elhiszem, jelenleg még vacilálok azon hogy a Inspiron 3521-ből a gyengébb Intel® Pentium Dual Core™ 2127U procival vegyem és Hd 2500-al vagy inkább az i3 as 7670m-el.
Igazából játék szerintem nem is igazán lenne, fhd videók, gyorsaság ami a fő szempont. Netezés, filmnézés, tv-re kötés itt talán lehet hogy lenne gond a HD 2500al. De ez majdnem + 30 ezret nem biztos h megér.
-
Jannn
aktív tag
válasz
Tikakukac #52456 üzenetére
Természetesen nem kéne a 740m verzió, csak annyit írtam, hogy az olyan verziókról vannak videó tesztek, ezt a Balkán Edition - t nem találom sehol, csak Magyarországon.
Fénykép szerkesztés semmi komoly, a 12 megapixeles képeket szoktam néha megvagni meg javítani, ha kell. Ehhez sokszor az irfanview is elég, de gondolom a Canon gyári programja is elfut szépen.
A lényeg : minél csendesebben működjön. Ez nálam az elsődleges szempont. Utána a fhd kijelző, és utána a proci (már csak azért is, mert egy ssd többet dob egy dual Core procin, mintha helyette egy Core vs i3 vagy akár i5 lenne a gépben ... -
Jannn
aktív tag
válasz
Tikakukac #52452 üzenetére
Ezt most nem értem. Először azt írod gagyi, aztán meg h jó lesz nekem. Eddig nem kérdeztem egyebet, úgyhogy nem tudhatod h mi a jó nekem :-)
De akkor leírom : laptopon játszani nem akarok, arra ott az XBOX360. Csak netezek, youtube videókat nézek, és fényképeket szoktam szerkesztgetni, e miatt lenne jó a FHD kijelző.
Van egy 3 éves Lenovo sl510es laptopom, c2d 2.1 G hzes procival, 3gb rammal. A kis thinkpades pöcökre annyira raszoktam , hogy szinte már csak ilyen jöhet szóba. A cégnél próbáltam egy FHD s Dellt (5530at azt hiszem) de annak iszonyat gagyin működik ez a lenovorol koppintott pöcke.
Ez az E531 nagyon tetszik, de ebben a Balkánra szánt Tesco gazdaságos verzióból nem látok tesztet sehol. Kulfoldi videóban i5 proci meg 740m van. Azért úgy kicsit más!Szóval a kérdés h ez a dual Core proci megfelelő e ezekre a feladatokra. Később ssd is kerülne bele!
Tehát még egyszer: erről lenne szó [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest