- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
110k fölé nem dobni még 6-ot egy sokkal jobb gépért szerintem fölösleges makacsság. Te tudod, de vitázás helyett szerintem érdemes átgondolnod. Az is lehet, hogy máshol olcsóbban kapod meg, ahol belefér.
Tudom, hogy 6e Ft is pénz, nem lebecsülöm, de nem becsülöm le az értéket sem, amire fordítod. Innentől tiéd a pálya. -
beller
aktív tag
Nekem személyes tapasztalatom )elmúlt év ősze), hogy elszállítással-visszaszállítással együtt kereken 7 (hét) napon belül ismét nálam volt a gép. A hiba oka az volt, hogy kiesett belőle a zsanér melletti csavar és emiatt a fedél felnyitásakor a gép oldala "kinyílt" Nagyon korrekten kitakarították a gépet, karcmentesen megcsinálták csak ajánlani tudom őket. Persze nem az NBD Dell, de akkor is nagyon korrektek és a lehetőségekhez mérten gyorsak.
-
Tikakukac
titán
Te ezt a saját tapasztalatodra alapozva mondod?
Ja. 3 Levonó, 2 Asus és 1 Acer ment ki 1 hét alatt tőlem adatmentés és egyebek után gariba, ebből az egyik Asus 3 napon belül készen volt, igaz csak vinyócserét kívánt, az egyik Levonó 5. napon már itthon volt csak átvenni nem tudták. A többit nem követtem nyomon, rákérdezek.
Több hónap ha még nem is tapasztalatból mondanék egy számot, akkor is irgalmatlanul sok lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest