- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximo88HUN
csendes tag
válasz
Magnum_ #113688 üzenetére
Itt egy teszt róla. Ez a rész e legérdekesebb: Kapunk összesen egy hang ki-/bemenetet, illetve egy USB Type-C-t, ami adatátvitelre, töltésre, de még monitorkimenetként is szolgál, és ennyi, vége, nincs tovább.
Itt például így fogalmaz a szerkesztő: Te mikor dugtál bele legutóbb pendrive-ot a gépedbe, vagy éppen mennyiszer az elmúlt egy hónapban? Ehhez mérten való neked ez a gép.
Vagyis jól látod a helyzetet, választanod kell: vagy pendrive-ot csatlakoztatsz (egy átalakítóval, ha szükséges), vagy monitort kötsz rá, vagy töltöd.
-
dugo_
veterán
válasz
Magnum_ #113675 üzenetére
ODD alakú akksi simán, alaplapon egy második tápcsatlakozóval a sata mellett.
Találtam egy ilyen utángyártottat, szóval valszeg létezik ahhoz a Dellhez, nézd meg a kézikönyvében, hogy mi a gyári darab cikkszáma. -
Brandynew
őstag
válasz
Magnum_ #113466 üzenetére
Egy halott technológiát minek beletenni? Az optikai lemezeknek leáldozott. Utoljára 2004-ben használtam optikai lemezt, amikor valamiért kiírtam rá a Taxi 3. részét
Sajnos beolvasni már nem tudtam, van néhány eredeti DVD-m is, de amelyik 7-8 évnél régebbi, azok közül ma már sok nem olvasható. Se nem időtálló, se nem gazdaságos optikai lemezeket használni adattárolásra/hordozásra. Nem véletlen, hogy az új számítógépek jórészében már nincs ODD.
-
nightmanager
tag
válasz
Magnum_ #113408 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem csúnya, élőben kifejezetten szép, a piros csík is teljesen illik hozzá. A másik az, hogy elérhető ársávban (<400e alatt) csak a Fuji tett IPS panelt a biznisz klásszos gépébe.. Én speciel az unalmas latitude/egyen DELL dizájntól vagyok készen. Pedig a DELL tudott szép noteszeket is készíteni, elég csak megnézni a 2006/2007-es palettát. Anno a 9400-as Inspiron magnéziumötvözetet kapott..
Ami nekem még nagyon bejövős, az a ZBOOK.
-
general
addikt
válasz
Magnum_ #113370 üzenetére
Én nem hőzöngtem, ember, ti szóltatok le basszus élből. Rohadtul nincs kedvem vitázni ismeretlen arcokkal, nem huszonéves troll vagyok. Normális tanácsokra, infókra lenne szükségem, aki csak leszólni akar, inkább ne írjon! Nem lehet ezt normálisan? Megfogadok minden jótanácsot.
A gariban igazatok van. Számlára nincs szükségem.
Az a baj, hogy hiába legózok később, ugyanazon hardveren jobban fut ugyanaz a -nekem kellő- program osx alatt, mint win alatt. Nem kicsit. Ezért fordul meg a fejemben a macbook. Nem vagyok almafan, közel sem. De munkára kell, ahol rohadtul számít az idő és a teljesítmény. -
-
adika4444
addikt
válasz
Magnum_ #113350 üzenetére
Értem, köszi. Dell topikban lesz majd még pár kérdésem róla, nem akarom ezt a topikot tovább offozni ezzel
.
(#113352) Khelben:
Ha a 2570P kijelzőjét alulmúlja, akkor az nagyszerű teljesítménytermészetesen a létező legnegatívabb értelemben. Bár az is igaz, hogy ha úgy alakul hogy tudnék 430-at venni, akkor keresnék inkább használt 7250-7270-et, utóbbi is sztem pár hónap és lesz használtban...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Magnum_ #112672 üzenetére
külföldre költözéshez kellene egy kommunikációs eszköz, most egy N7 tabletem van, de rájöttem, hogy a rosetta, és a html5/css oktatók nem bizti, hogy működnek. (rosetta van droidra, de gépen van már folyamatban a lecke...)
(#112667) Khelben
(#112670) Saint_
(#112673) zolikaDB -
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #112587 üzenetére
Nem tudom mi a menete az USA gépeknek és mit lehet áthozni gariból is. Ha minden klappol, talán. A gond azzal van, hogy minden cuccod USA alkatrész lesz, spéci számozásokkal és mindent aminek baja van hozatni kell. Volt már ezzel is fennakadás, ismerős sajnos. Ha minimális az árdiffi, akkor itthon kell gépet venni. 250-ből meg hozatni egy kint olcsó, itthon drága gépet és megkeresni az eladásnál az itthoni ártöbbletet.
-
moklys1
aktív tag
válasz
Magnum_ #112395 üzenetére
Ez is megtetszett: LENOVO IDEAPAD YOGA 500
Megőrülök -
∂яσнυη
senior tag
válasz
Magnum_ #112155 üzenetére
Teljesítményben ennyiért nem nagyon kapsz erősebben. A minőséget azt még hagyjuk. 100k-s új gépnél nem lehet ilyesmiről beszélni.
Ha találat egy matt kijelző 8570p-t hd+ kijelzővel, azt évekig használhatod még. És hidd el szeretni fogod. Egy műanyag szaron nincs mit szeretni, mert már új korában is recseg.
Itt lehet cserélnek kell majd a kopó alkatrészeket(akku,hddt ssd re), de ha ezt idővel megtetted, akkor tényleg van egy megbízható,értéket képviselő géped.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Magnum_ #111993 üzenetére
Én is azután vásároltam a Laptopsystemnél, hogy pár konzumer gépet kicsit erősebben megfogtam, tényleg attól tart az ember, hogy eltörnek. Most egy MSI-je van, zsanérok már tönkrementek.
Ebből a listából, (ha jól emlékszem az i3-nak már több lapos böngészéssel is gondjai vannak), csak a Dell vagy a Toshiba ajánlott? Nem tudom, hogy az Acer milyen. -
gaston63
tag
válasz
Magnum_ #111472 üzenetére
miért 15,6"-os?? nem tom., az egy átlag méretnek tűnt és úgy gondoljuk, ha meg lesz akkor inkább
azt fogja nyúzni mint a PC-t. Gondolom csak kényelmesebb egy nagyobb méreten ügyködni. Én spec.
utálom a laptopot, leginkább azért mert a rendes billentyűzethez, egérhez és monitorhoz vagyok szokva,
nekem túl kicsik ezek kütyük. Nyitott vagyok mindenre, milyen méret az ésszerű kompromisszum?
Igazából mit értesz alapfelhasználáson? -
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #103869 üzenetére
Tulajok köréből én már olvastam olyanokat, hogy leültem az asztalim mellé gondolkodni, hogy vajon mi lehet a baj? Miért nem tud 4*4,5GHz és 670GTX-el és 2.5GHz-re húzott ramokkal sem olyan gyors lenni az asztalim mint egy T100 mondjuk. Néha tényleg már olyan sztorik jönnek, hogy a mese szó már bántó jelző lenne.
Nem vészes, tehát ha tényleg, de tényleg kíméletes dolgokra van használva és kerüli a megtömött flash-es oldalakat, akkor éppen jó lehet. De ezek más tészták, el kell fogadni, mint egy rendesebb core2 akár.
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #9848 üzenetére
Akartunk már ilyet szerezni, de eddig elég húzós volt az ára, jött egy jó ajánlat és összeszedtünk minden x200 tulajt. Így egyben rendelve valami 13k-ból megállt az egész, ha eladjuk a régi panelt akkor az upgrade megvan egy 7-8k-ból, ami piti összeg, tekintve amit kapunk.
Meg most vittek el egy 2510p-t meg egy v460 Lenovo-t is, nem panaszkodom, megyeget az üzlett.thomas: Edigital ha jól emlékszem 130k-ba ad Probookot táskával, ha elég ennyi kraft akkor netovább.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Magnum_ #8653 üzenetére
Ez nem szeretet kérdése, hanem anyagi....
luimapeiz:
Asus nehezebb, gyengébb a hangzása, viszont jobb a hűtése. Y580-as meg pont fordítva, könnyebb, jobb a hangzása, viszont jobban melegedik. Plusz még vannak apróbb eltérések.
Megmondom őszintén még nem használtam az Asus-t csak 2 percre volt alkalmam megfogni 2 napja, de már csak az első benyomásom is az hogyha most nekem kéne választanom, én az Asus-t venném gondolkodás nélkül...
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #8181 üzenetére
Neten csak van valami infó a csavarokról, max ebay parts és oda csak leírják. De én simán berombolnék egy szervizbe, hogy lécci lécci mondjátok meg milyen a feje a csavarnak Sonyéknál. És utána már csak ebbe való csavarnyúzó kell.
Kiderült van ismerős körben egy Vaio, fél éves, csak nem hajlandó ideadni 2 napra sem, hiába ajánlottam a nagyszerű x200s-t, mikor a képen nem találta a touchpadot sírva menekült
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Magnum_ #7682 üzenetére
Én is félek a megbontástól, ha egyben nem tudják kicserélni.
Kérdés, hogy eladás esetén hogyan tegyem bele ezeket a dolgokat a hirdetésembe (itt nem akarom hirdetni, csak példának hoztam), mert ezek után azt hihetik az érdeklődők, hogy egy hibás gépet akarok rájuk sózni, hiába jó gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
Magnum_ #7316 üzenetére
Rákérdezek, de szerintem ennyi a keret amit erre adnak. Szívem szerint én is azt venném. Plusz nyiregyiek ugye, és pont van ott egy 75k-ért. Áhhh...
Saint_: Amúgy a 2530p is kicsi vinyóval van, ez az átka az optikai meghajtónak, megöli a helyet. De csak kiköhögnek még egy kis pénzt aztán megveszik.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #7274 üzenetére
Az 510-es van most (céges), de lehetne cseréltetni a HP-ra, viszont nekem nem túlzottan tetszik.... Zavaró a külön számbill, de a szigetes gombok jók, viszont maga a gép túl nagynak tűnik, pedig ugyanakkora mint a lenovo. A HP-nak nincs nagy neve, az IBM meg mégis IBM, mégha lenovo és kína át is vette, nem?
Te hol nyomulsz amúgy, hogy már nagyúr vagy?
Borote: ok, köszi
-
-
-
Abry
tag
válasz
Magnum_ #6675 üzenetére
Nekem ez van: Toshiba R830, a leírásodba pont passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged