Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
15.6" lenne a minimum, és tényleg kell a magyar nyelvű billentyűzet. Használtam is jöhet. a 14" nekem már kicsi, így is leadtam a 17"-ból, az árakat elnézve.
Fontos a jó akkumulátor is. Így is kijön 80K-ból használt? Az az A8-6410 tényleg ennyire gyenge?
Persze én is először i5-ös használt gépeket néztem, de a boltokban nagyon kevés részlet van feltüntetve. Nincs ott hogy milyen esztétikai hibái vannak, vagy hogy magyar nyelvű-e a billentyűzete, vagy hogy mennyit bír az akksija......Nem szeretnék zsákbamacskát venni ilyen téren, vidéken lakok, és rendelve lesz. Ez nagyon fontos, hogy csak valóban gyönyörű állapotú jöhet szóba jó akksival használtan, de erre mi a garancia?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/512 SSD/13,5"/FHD+/400nit/onsite garanca
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest