Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Miből gondolod, hogy az lenne? Ez így 5 laptopot jelentene, sokan egy gépről fél oldalas ajánlást írnak ide le, nekem az nem muszáj, utánaolvasok én is(persze ti biztos jobban értetek hozzá), csak azt kértem, hogy pár gépet írjatok le.
Elnézést, kimaradt, hogy mire használnám. Igazából, ahogy nézegettem már ennyiért is viszonylag jó gépek vannak. Film, zene, netezés, játékok(persze nem fullhd felbontásban, max beállításokkal) menjenek azért rajta rendesen.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Megadatott nekem a lehetőség, hogy Amerikából egy ismerős révén kaphatok egy ajándék laptopot. Az az egy a bajom, hogy nem mondott konkrét árat, hogy milyet választhatok, csak hogy ésszerű keretek mellett (bár az ottani fizetés mellett nem tudom mi számít annak).
Tehát arra szeretnélek kérni titeket, hogy adjatok nekem néhány tippet pl. 300$-tól kezdve százasával haladva mondjuk 800$-ig. Ezen az oldalon kellene választani: [link]
Ja és még valami... azt szeretném még kérdezni, hogy mivel járna nagyjából, ha onnan lenne gépem (a nem magyar billentyűzet mellett)?
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segít.Üdv!
Aktív témák
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest