Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
senki nem tud MSIn kivül aránylag olcsón 17.3as laptopot?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Bazsee71 #16632 üzenetére
nem értek egyet.sajna percig nem dolgoznék 15.6on.1366on.
17es monitoron kezdtünk,mert nem volt más.1280x1024ben.igen,de két monitoron...
normális munkát én nem tudnék csinálni 1366x768on.munkatársam 15.xes monitja 1900x1600as felbontású.ha ilyen 15.xes monitrról beszélsz,akkor oké.
filmezni meg igen jól jön a pár centi.
és alig nagyobbak a 17es laptopok,sőt a régi 15.4estől keskenyebb...
-
bajnokpityu
félisten
ha tudsz jobbat,ird kérlek,azért munkatársamnak a kijelző kerete tört el MSI-jén, a forumban meg volt egy srác,akinek meg a keret talán megnyomódott(azért ennyit ki kéne birnia),lényeg,h nem volt hajlandó cserélni a kijelzőt,sőt bevizsgálási dij....
szóval nagyon várok további tippeket ócsó 17.3as terén.
-
-
-
bajnokpityu
félisten
msi cx720at vett végül valaki?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tom1939 #16075 üzenetére
én elvagyok napi munkabajárással a 17.3as 1600os felbontású asussal.
felületi kopás látszik rajta,meg billentyűzet is csillog, de ennyi. 2 éve birja a strapát, hibátlanul. kolléga MSI 17,3asa eltörött 1-2 helyen,enyémen semmi komoly elváltozás.szóval 140ért van valódi hordozható 17,3as.
láttam fullHDt 15,x colban,háát,nagyitó kéne mellé...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tom1939 #16073 üzenetére
több msi,acer,lenovo,asus modellről tudom,h ugyanezt a strapát birják.vili reggel este,stb...
ez nem márkától függ...van köztük 15,6os is meg 17,3as is.egyébként alig van hordozhatóságban különbség,ha válltáskáról beszélünk a két méret között.
autoCADet meg 1600x900 alatt használhatatlannak tartom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #16005 üzenetére
sokkal fontosabb a normális felbontás.
ilyen 13as felbontásban szenvedés,egérmozi -
bajnokpityu
félisten
abszolut közel vannak.5e intervallumon belül.
tegnap még ipon is 3 évvel irta,ma már csak 1...
mondjuk ugyanannyiért is inkább ezt venném,mint HPt,v Dellt,csak azért netto 17ért nem szép dolog utólagosan kérni a garit.hp lehet fémburkolatú,de integrált vidkarit ad csak(eladásnál kellene összesen,egyébként ellennék nélküle)
meg környékemen csupa megbizható hibátlan acerek vannak,hp-k dellek meg azért ki-ki fingottak.
de hátha nem vettem észre 1-2 beszerzési forrást,azért kérdem.
-
bajnokpityu
félisten
hmm.ócsó 17.3as laptopot keresek,3 év garival.
a 7750es acer elirás lehet némely weblapon,h 3 év garis?
4730as hp meg túl van árazva.
msi-t meg nem akarok.mi jön még szóba?dell?
-
bajnokpityu
félisten
7750es acerről bárkinek véleménye?
-
bajnokpityu
félisten
ócsó 17.3as laptopot mit ajánlotok?
-
bajnokpityu
félisten
ha csak 1 magot használ a főprogramom,akkor a i3-2310esnél melyik i3 vagy i5 proci és mennyivel lenne gyorsabb?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125 #7469 üzenetére
valóban nem kiemelkedő,semmi alu,semmi ilyesmi.
de h végigmentem MMben a laptopokon, a kiállitott hasonló árú gépek körül nekem csak egyes samuk,meg az acer volt,amire lecserélném.anyagminőség alapján.vagy egy ugyanolyan Ksra... -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #7220 üzenetére
ezt csak annyiból mondom,hogy nem márkára kéne irogatni,h jo v nem jó,hanem tipusra.
engem abszolut nem győzött meg sem a dell sem a hp általános minőségre, szerintem semmivel sem jobbak,v rosszabbak asusnál,acernél.amelyik olcsóbb,tetszetősebb szerintem.150napnál jár a laptopom,minden nap 2x szétszedem,összedugom,de ha letakaritanám, nem lenne még a Ks asuson sem szembetűnő a használat.kb ugyanannira kopik a billije is,mint a többieké.ahogy néztem, amúgy az N71es is tök ezt a burkolatot kapta,2x ennyiért.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Marmonkanna #7218 üzenetére
k70esem van,sosem volt bajom vele.ezzel szemben munkatársaknak a dellel igen.
-
bajnokpityu
félisten
nekem eddig ilyen tapasztalatom volt: 2 éves MSI 17,3as:törött káva,egyébként stabil.rossz anyagminőség.
asus k70ij:hibátlan minden téren 1 éve, napi 10órát megy
acer 4072wlmi:hibátlan 4 éve heti 5 órát megy
15,4es lenovo régi celeronkorból: sok éve hibátlanok napi 2-3 órát mennek
hp:ismerős 3-4 éves magas kategóriás gépe:szar a bekapcsológomb, megbizhatatlan. napi 8 óra
hp:másik ismerős: "nem ajánlom, mert nekem is HP mini laptopom van"
hp harmadik ismerős : 15.4es 5 évesen alaplaphiba.
fujitsi siemens 4 éves: néha reboot, wifi kb nincs napi 8
fusi siemens 2 éves:táp kuka, amúgy oké.napi 10.namost ez kevés a statisztikához,de nálam a hp nem azonos a minőségi laptop fogalmával.
-
bajnokpityu
félisten
ezt 175ért 2 boltban is láttam,talán nem kacsa.
hpk egyáltalán nem tetszenek.dell 7010lehetne,de sokkal drágább,ha 3 év gari.igazság szerint sosem szépség alapján vettem használati tárgyakat,hanem praktikusság,érték szerint.
ha szépség alapján kéne venni,akkor samsungot vennék,v ujra asust.asusokon nincs esata,samu meg szintén drága.
3 év gar meg 3 év gar.ha tényleg kibirja,akkor ingyé volt
-
bajnokpityu
félisten
hp 4720s ről vélemény valakinek?
abszolut nem tetszik,de i3-380at ebben láttam legolcsóbban, ha beleveszem a 3 év garit is.ezekben tényleg nincs s/pdif?
-
bajnokpityu
félisten
alapértelmezett gariidők hogy vannak most márkáknál?
dell 3 év
asus 2,msi 2,
acer 1,és a többi?
masszivitás:én az asus K70et naponta hordom melózóba,1 évesen jár 144napnál a winyo,és hibátlan.alig lehet észrevenni a használatot.itten leszólják a minőségét,de szerintem teljesen rendben van.simán újra megvenném.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Torin42 #6994 üzenetére
acert fogom megvenni,jobb minőségűnek tűnik.páromét ugyan ritkán használtuk,de akkor is 4 éves,és hibátlan.tudom,h csak 1 év a gari,de sztem sokkal jobb gép mint a hp.
egyébként én is főleg cadezek rajta.viszont ha toshiba akkor inkább l670 v 675,mert a 17,3 a minimum CADre.
sima 2d autocadnak untig elég a 4500as ős intel is. -
bajnokpityu
félisten
szerintetek?
HP Compaq Pavilion DV7-2090eh
vagy
ACER AS7741Z-P624G32MN
?
acernél mennyibe fáj az 1-2+év gari? -
bajnokpityu
félisten
válasz
nightshadow #6967 üzenetére
persze,többször vettem náluk.
reggel rendeled, délutánra mindig át lehetett venni. -
bajnokpityu
félisten
acer 7741, 7736at hol lehet legolcsóbban venni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Plazmacucci #6957 üzenetére
pentium M 1733 Mhz,2Ghz cache sztem nem vérzik el.anno videodekodolásban jobb volt mint az asztalik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nightshadow #6801 üzenetére
mi volt benne?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nightshadow #6775 üzenetére
nem támogatják a programjaim tulzottan?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
trollreign #6767 üzenetére
tudom,szerencsére toshiba, asusokhoz még a gyártó is fel teszi az xp drivereket,kutakodni sem kell utánuk.igazából a hp/dell esett ki,win7 64 bit miatt.
-
bajnokpityu
félisten
tudtok mondani megint tipusokat, aminek van spdif akárhogyan belerejtve a jack kimenetbe, 17,3as ledes,és xp támogatott?
msi nekem kilőve,többire nyitott vagyok.i3 előnyös a virtualizáció és teljesitmény miatt. vidkari nem kell.
acer tudom,h csinál 7741ben spdifet,de egyébként rossz az ár érték aránya.
ha msot egy laptophoz adják a win7et, akkor hogyan lehet downgradelni XPre?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Újoncka #6763 üzenetére
mindenki azt dicséri amit árul.
persze nagy ritkán létezik olyan, h valaki fejébe veszi, h alaposan folymatosan a piacot figyelem,és gyűjtöm a statisztikai adatokat, és ez alapján kijelölök márkákat,és lesz ami lesz, csak ezekkel foglalkozok, csak éppen 99% nem ilyen.
általában azt forgalmaznak,amiből haszon van.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Újoncka #6751 üzenetére
sztem tök jo az asus garija már.azt miért nem irod bele,hogy ha lejár egy dell,HP garija,akkor kb nem éri megjavittatni,annyira drága az alkatrész.
billentyű egyszer biztosan tönkremegy minden gépen,vagy inverter.nézd már meg melyikhez mennyire drága.
no,ez alapban nem hülyeség,de számomra abszolut nem szimpatikus márkákat ennyire kiemelni,másokat meg lehúzni.
-
bajnokpityu
félisten
toshib l670et, vagy 675ösön gondolkodom.XPvel használnám továbbra is,lehet ezeket win nélkül venni? vagy lehet downgradelni a már megvásárolt oprendszert? hogy kell ilyet intézni?
a két tipus között mi a különbség?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szimeonov #6596 üzenetére
nekem egy tök alap asus k70ijm van.nem mindegy honnan nézem,de ha jó helyről,akkor laptop viszonylatban nagyon jó a kijelzője.1600x900 a felbontása,szerintem ez a minimum,amivel már vektorgrafikában dolgozni lehet.autocad,archicad,stb...
nem tudom,h statisztikában milyen az asus,nekem tökéletesen bejött. meghirdettem, de rájöttem,h amire nekem kell, nem fogok találni ár/értékben jobbat.úgyhogy megvárom meddig birja. -
bajnokpityu
félisten
imént irták a phs piacpigyelő cikkben, hogy a P6000es procik majdnem olyan gyorsak,mint az i3asak.ez furi,mert netes chartokban nagyon nem ezt láttam.
meg nagyon ajánlják az MSIket,közben felénk kb az 1-2évvel ezelőtti fujitsu gépekkel egyenértékűek. törik a keret,fagy a billi,másfélig birja a kijelző.
fujitsuről ketten irtátok,hogy jók, MSIről mi a véleményetek? cr720 cx720 és utódok környékén gondolkodnék.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
MSI CR720?
nem tartom sokra,de olcsó,gyártó szerint van spdif,esata,17,3as.
-
bajnokpityu
félisten
de garos.cserélnék is. de mivel 1 napot nem tudok a gép nélkül meglenni, valszeg először veszek egy ujat,aztán eladom a régit.winyót meg egyben másolom.
asztalik valóban sokáig birják,de egy napi 12órát használt laptop?
a ledes kijelzőtől kevéssé félek,maximum az inverter tud benne elszállni.és a többi? -
bajnokpityu
félisten
válasz
nightshadow #6190 üzenetére
mi téves?
első adatot a weblaprol szedtem, márkákkal meg szimpla statisztika.
bad sectort meg sentinel irta.
-
bajnokpityu
félisten
Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500M (GL40)
alapvetően elég.élettartama szerint mennyi időre tervezik őket?
hdsentinel szerint 135napja megy a gép-1 éves.1 bad sector.munkaeszköz,ezért a megbizhatóság a legfontosabb. más munkaeszközömet kb évente cserélem.
azért váltanék szivesen asusra, acerre,mert ezek voltak eddig,maradéktalanul meg voltam elégedve mindkettővel.munkatársak meg szopnak msi,dell,sony,hp gépekkel.kijelzője nagyon király laptop viszoylatban,ezért vettem meg anno.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #6164 üzenetére
gondolkodtam,h pontosan milyen 3d kell.
napjában 1 órát kell openGL alapú modellt forgatnom.a mostani T4300+x4500 kombo is megforgatja,tehát ha sokkal (20e) olcsóbb,akkor szerintem egy P6000 vagy valami környéki proci+hm55 integrált biztosan jobban fogja birni.most látom x4500 van a hm55ben is...
-
bajnokpityu
félisten
ilyesmi laptopot vennék:
XP kompatibilis(sata integrálás megy,de ezt kiemelem)
17,3as led kijelző
digitális hangkimenet, HDMIn kivül közvetlenül.
valami minimális 3d gyorsitó kell, most a 4500ös intel neccesen elég.
jó,ha van esata,de inkább olcsó legyen.MSI bugoktól félek, asusokkal, acerekkel jó a tapasztalatom. HP,dell szintén kizárt.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest