- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
GaborGh
őstag
Adatlapjukon sajnos nincs kiírva, de úgy rémlik, hogy DarkDeer-nek és Mikisys-nek is ez a típus van, majd Ők megmondják a frankót, de akár privátban is rákérdezhetsz, úgy talán gyorsabban fognak tudni segíteni, de erre a hibára nem panaszkodtak, tehát lehet, hogy csere lesz a vége...
Ha csak akksiról használod a notit működik tökéletesen?
-
GaborGh
őstag
100k-ért szerintem örülj, hogy egyáltalán van benne akksi
, pláne ilyen 6 cellás 4400mAh, nagyon jó kis noti, jó felszereltséggel és olcsón...
A telefonomba nekem is lötyög egy kicsit az akku, nem örülök neki, de ennyiért megbocsátható, de lehet, hogy az is közre játszik, hogy néhányszor már padlót fogott.
Ha rosszul tetted volna bele, akkor nem működne.
-
DarkDeer
senior tag
Én is a lehető legolcsóbb 15,6"-os notebookot kerestem, ami azért modern és elég erős, és van benne HDMI. Ezért vettem meg a Samsung NP300E5Z-A01HU modellt, mert ez volt a legjobb vétel. Persze én még a drágulás előtt megvettem, szerencsére, akkor csak 103 ezer volt. Az általad kinézett határnál van épp egy törés, tehát 110-től kezdődnek a használható, nem netbook procis modern HDMI-s gépek. Én mindenképp áldoznék rá a helyedben 110-120 ezret!
Ezeket nézd meg: [link] -
Borote
addikt
Arra figyelj oda, hogy ez egy netbook processzor, meglehetősen gyatra teljesítménnyel. Gyengébb, mint a 3 évvel ezelőtti notebook processzorok, ha ilyesmire kell, nincs kizárva, hogy jobban jársz egy használt üzleti géppel
Vagy ha a kinézett Samuban Intel processzor van, akkor azzal. Szerk.: jóóóval erősebb a Samuban lévő processzor. -
Dexar007
veterán
Minden webshopban mást írnak de iponék elég korrektül leírták a szabályzatba.:
,,Az elállás joga
A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az iPon Computer Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.
Az iPon Computer Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik."
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest