Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Drughi
addikt
Lehet, hogy nehéz szétkapni, de ebből kifolyólag legalább ez rendesen össze van szerelve.
Nem azért tervezték így, hogy utána valaki otthon szétkapja, nincs is rá szükség.
Mikor ezt tervezték, még az ssd nem volt elterjedve, akinek meg nagyobb hdd kell, az bármikor belerakhat 2x ekkorát, vagy külső megoldás...Néztem teszteket igen és azok alapján félúton van egy hdd és egy ssd között. Talán a videók alapján az ssdhez van közelebb.
Az olcsóbb ár és a nagyobb tárhely miatt pedig szerintem jó vétel. Legalábbis olyan laptopba ahol számít a tárhely és nem akarunk még cipelni külső vinyót. Desktopba egyértelműen rossz vétel, de az már más tésztaEzért az árért tudtam volna én is egy kingston 64gigás ssd-t venni, de mivel én a programokat, játékokat is oda pakolom, úgy már nem lett volna elég hely.
Főleg mert én szeretek hibernálni, bár ezt ahogy írtad kikapcsolható.Az ssd valóban gyorsabb, ezt senki sem vitatja. Az ez előtti gépem egy TP 500 volt. 40gigás intel ssd plusz egy 7200rpm-es hdd. verhetetlen volt sebességben.
Viszont ár/érték/felhasználás függvényében szerintem ez a megoldás is megállja a helyét.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14-G3 T14-G4 P14s-G3 P14s-G4 ANGOL világítós bill
- HIBÁS ! Dell Inspiron 17R-5737 + 8gb ram
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest