Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
Torry
addikt
Sziasztok.
Mennyit ér mostanság egy használt Acer 5536g? Még van rá 1 teljes év gari és hibátlan állapotban van.Táska egér is jár hozzá.Még akkor ugyanitt megkérdezném, hogy 12-13 colos "cuki" laptopot tudtok ajánlani barátnőmnek?
-
Torry
addikt
válasz
Macsek1988 #33813 üzenetére
Acer-hez +15ért iponnál lehet venni egy olyan csomagot amiben van +1év gar, egy egér, és egy teljesen korrekt táska.
Egyébként ajánlom azt az Acer-t főleg a garbővítéssel igaz csak 2 hete van meg. -
Torry
addikt
válasz
Macsek1988 #33811 üzenetére
Csáó
Barátnőmnek olyan Acer-ja van. Korrekt kis gép, hangja kellemes, billentyűzet először kicsit szokatlan. Eddig egyetlen bosszantó dolgot fedeztem fel, hogy felnyitni elég nehézkes, kicsit szar a kinyitó csúszkája.
Pontosan arról az Asus-ról nincs tapasztalatom, viszont 2 Asus van a közvetlen környezetemben. Egyikkel sem volt semmi probléma, viszont tesómén azt hiszem 1 év után eléggé lekoptak a billentyűk. Ami feltűnő, hogy iszonyatosan halk gépek, mind a kettő, igaz csak x3100+core duo.Egyébként a 4570 vinni fogja az olyan szintű játékokat.
-
-
Torry
addikt
Melyik az a legkisebb vga laptopban, ami elvisz olyan 80fps körül egy counter-strike source-t mondjuk 1024 high-on?
A hd3200 képes erre? -
Torry
addikt
válasz
T-unit #30426 üzenetére
Én nem tudom...
Anno laptop vásárlás előtt vagy 1 hónapig bújtam a topic-ot, olcsobb kategoria kellett, ezért a rengeteg ajánlgatás miatt Lenovo n200 lett. Én nem tudom, hogy akik ide írogatnak tényleg rendelkeznek-e az adott géppel kapcsolatban bármilyen tapasztalattal, de én eléggé megbántam az N200-t. Kiderült, hogy 1-2 hónap után a ventillátor elkezd kerregni mint a szar, szériahiba... Mondták, hogy ahhoz képest mennyire jó az összeszerelési minősége.Háát a bal shift-et csak akkor veszi már be, ha középen ütöm, pedig a gép háromnegyed éves.
Az n200-ban lévő x3100 valami oknál fogva gyengébb a többi gépben lévő x3100-nál.Ez is csak akkor derült ki, amikor más laptopban megláttam mit tud az x3100.
A topic-ban semmi szó nem volt róla.
Nyilván az én hibám, mert nem szabad csak egy helyről tájékozódni, de anno nagyon bíztam a ph közösségben.
Szóval a lényeg amit mondani akarok, hogy mindenképpen érdemes a legutolsó akár idegennyelvű fórumot is felkutatni valós tulajdonosok után vadászva. Mert egyvalaki felkapja, hogy ezz defasza, többi kántálja, attól még 1x sem biztos, hogy az úgy is van. -
-
Torry
addikt
notebook.hu-tól vettem.
Úgy gondoltam, hogy megkérem, hogy kapcsolja be a kiállított példányt, aztán hogyha ugyanolyan a hangja, akkor megyek dolgomra, mivel az sincs kizárva, hogy én vagyok a hülye.
De mintha csapágyas lenne a venti vagy ilyesmi, mivel van ilyen utóhangja is amikor leáll a venti. -
Torry
addikt
Hi all!
Olyan kérdésem lenne, Lenovo N200-as tulajokhoz, hogy nekik nem ciripel úgymond a ventillátor? Mert nekem olyan hangot ad ki, és ha mozgatom, akkor van olyan pozíció ahol nem adja a ciripelő hangot. Tegnap vettem. Visszavigyem?Előre is kösz!
-
Torry
addikt
válasz
fwgoze #20527 üzenetére
Soknak találom.
Bár majd aki nagyon ért hozzá, biztos kijavít, vagy megerősít.Pl itt van ez. Ugyanannyiért mégis jóval erősebb, bár nvidia kártya, de hasonlításnak jó.
-
Torry
addikt
Hihi!
N200 avagy ez a toshiba?
Előre is nagyon köszönöm! -
Torry
addikt
Hihi!
Az N200-as mellett döntöttem, már csak annyi kérdésem lenne, hogy mennyire hangos a gép? Milyen gyakran kapcsolja be a ventillátort?Előre is köszi!
-
Torry
addikt
Hihi
T500 írásait olvasva akkor inkább R61e mint N200?(celeron-m vs dualcore)
-
Torry
addikt
Ha én teszek a laptopomba memóriát, akkor ugrik a garancia?
Mert usanoteb-nél 7000 körül van 1gb ram, aztán 8000-ért már 2gb-t is lehet kapni...
+azzal ugye nincsen semmi gond, hogy 1gb mellé 2gb-t rakok?tuskooo:kellően erős alatt mit értesz?
-
Torry
addikt
Hi all!
Ez az x3100 meg a core duo mit tud kezdeni cs:source-al?Kb mennyi fps milyen beállításokkal?
előre is kösz
-
Torry
addikt
Hi all!
Az R61-es Lenovo-ban, az az ujjlenyomat olvasót mire lehet használni?
Teszem azt, pl a ph-n bejelentkező képernyőnél nem kell a jelszót beírnom, hanem csak az ujjam, vagy ne gondoljak ennyire összetettre? -
Torry
addikt
válasz
vehement69 #15650 üzenetére
HP-k tetszenek, ráadásul elég jó áruk is van. Csak az 1 év gar lehetne több akár.
-
Torry
addikt
Hi all!
Lassan majd kellene nekem egy laptop. 200e-ig lenne rá keret.
Alap dolgokra kellene.De ha már veszek, egy ideig legyen már használható.Játszani nem akarok, van xbox, de HD film lejátszása ne jelentsen gondot. Ami még fontos lenne, hogy nagyon halk legyen, és nagyon szép képe legyen.
Túl sokat várok el, vagy ebbe a kategóriába belefér?Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest