Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Ajánljon már valaki valami jó notit max 160K-ig ami értelmes vga-val van szerelve és normális a hűtése.HP pavilionokat néztem 4650 vga-val, de azt mondják hogy elviselhetetlen hangos, és meleg mint a kályha.
-
Ace Ventura
addikt
HP Pavilion dv6-ról jöhetnek infók továbbra is.
-
Ace Ventura
addikt
Na szóval!
HP dv6-os notit vennék 4650 ddr3 vga-val!
Amit nem tudok, hogy melyik procis verziót vegyem? M500, vagy T6600?
Teljesítmény, melegedés érdekelne, valamint a hozzá tartozó chipset.
Olvastam, hogy ezeknek a dv6-osoknak eléggé hangos a hűtése.Esetleg ha van valakinek, akkor szívesen meghallgatom a véleményét. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
M4650 ddr3 alá melyik proci jobb? AMD M500, vagy Intel T6600?
Teljesítmény, melegedés, szempontok szerint kérdezem. -
Ace Ventura
addikt
Jöhet még mindig ajánlat 150K körül minimum 4650 ddr3 vga-val szerelt darabokra.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy notit 150K a max keretem rá.
Játékra is használnám néha.Nézegettem, hogy a 4650 ddr3, valamint a geforce 240M vga-val szereltek jók lennének, de valahogy ezek nagyon eltűntek mostanában.Esetleg van valami hasonló vga tudású, ebben az árkategóriában?
Mit ajánlanátok? -
Ace Ventura
addikt
Erről mondjatok véleményt szakik! [link]
Egy procicsere után megérné? 2 magos prockót tud ez fogadni? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok szakik!
Ez a gép [link] milyen procikat tud fogadni.kis idő múlva menne bele egy 2 magos c2d.A hűtése elbírná, vagy azt is cserélni kell? -
Ace Ventura
addikt
válasz
Chaser #39876 üzenetére
Annyi lett, hogy előkerült a garilevele, és elvittem egy hivatalos szervízbe, ahol megállapitották, hogy alaplap hibás.2 hétig jártam utána, mire tegnapelőtt megkaptam futárral, állitólag alaplapot cseréltek, de a bekapcsolásnál láss csodát ugyanaz a hiba megint előjött (be sem kapcsolt, se kép, se hang, csak a venti pörög) szóval holnap vihetem vissza.Amint kész lesz eladom a francba, többet fusival nem szenvedek.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Olcsó, és megbízható notit keresek.FuSi -ról hallottam, hogy a meghibásodások aránya több, mint a müködő készülékiek.
100K körül kellene valami alap noti, csak szövegszerkesztés, kicsi netezés, és még kisebb filmnézésre használnám.Ja, és egy elfogadható sebességű win7 futás is érdekelne. -
Ace Ventura
addikt
M9500gs, vagy M8600gs?
-
Ace Ventura
addikt
hülyeséget irtam
-
Ace Ventura
addikt
Még annyit, hogy procik terén mi képviseli mostanában a jobb alternativát?
Amit meg tudnék fizetni, az kb egy Turion X2 1.8-2.1 Ghz, vagy Intel fronton egy 1.8-2Ghz közötti Centrino 1
Ezek mellé még kéne egy normális chipset is. -
Ace Ventura
addikt
Lérdezném az okosokat, mert holnap már rendelném is a notbookomat
Játékra 2600, vagy 3470 a jobb választás?
EGy 1.8 X2 Turion mennyire jó proci?Kihajtaná teljesen a fent emlitett vga-kat?
AMD vonalom maradnék inkább mégis, mert az olcsóbb gépeket csak sis-es chipsettel láttam, az meg elég kutyaütő.
16K-t szánok a notira, mit javasoltok?15'4 -es kijelző, és legalább 250-es winya kéne. -
Ace Ventura
addikt
28119-re valaki?
Még annyi, hogy intel, vagy amd oldalon érdemes nézelődni? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Lecserélném az asztali gépemet egy notira, mert sajnos csak egy pénznyelő.
Amit szeretnék:
2 magos proci
min:2 giga ram
valami olyan vga, amivel 2-3 éves játékok elfutnak élvezhetően.
15'4 es kijelző
kamera150K lenne a max, amit rászánok.
Aktív témák
Hirdetés
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest