Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dollface
tag
Lenne egy kérdésem:
Szeretném lecserélni az asztali gépemet egy laptopra de leginkább egy fix helyen használnám.Szóval a kérdés az hogy mennyire ártalmas egy notinak vagy az akksinak ha folymatosan áramra van kötve és szinte sohasem veszem le róla? Lehet így használni vagy le kell meríteni időnként? Bocs ha láma a kérdés de tényleg érdekelne....
-
Dollface
tag
válasz
zoltanz #42504 üzenetére
Szia.
Köszi a választ bár nem értem egészen...miért kell "hozzácsapatni" 100 ezret? A 720p-s filmek és a HDMI miatt? Ezek szerint egy olyan laptop ami elvisz egy 720p-s filmet és van rajta HDMI az 250 ezer forint? Nem ezen akarom nézni őket hanem egy hdmi-n kikötni az LCD TV-re. Csak annyi kellene hogy akadásmentesen elvigye a HD filmet,trailert stb.Nem kell hogy HD felbontású kijelzője legyen...
Anyaghasználat meg azért fontos mert nem szeretném egy év múlva lecserélni...Gagyi zsanérokról,kiugró billentyűkről hallani...ezeket ha lehet elkerülném
-
Dollface
tag
Sziasztok.
Én is feltenném a kérdést ha már van ilyen topik
Szóval az asztali gépem régi,lassú,kerreg-berreg...cserélni kellene...Notebook-ot akarok venni,nem látom értelmét egy asztali gépnek.Amire használnám:
-kizárólag otthoni amatőr szintű felhasználás,semmiféle munka vagy ilyesmi...
-böngészés,letöltés,lemezírás
-játék abszolút nem érdekel mert konzolozom
-Winchesterből sem kell hatalmas méret,300 giga bőven elég lenne
-fontos a HDMI port mert egy Full HD-s LCD TV-re szeretném kikötni a 720p-s felbontású filmek miatt,ezeket mindenképpen akadásmentesen gond nélkül vinnie kellene...
-normális anyaghasználat
-lehetőleg fekete színben,az ezüst/szürke nem tetszik...Tetszik egy két Dell és Asus és HP modell is,nem tudom melyik márkát szabad megvenni zsanér ill.anyaghasználat szempontjából? Illetve nem tudom hogy milyen proci és memória kell a fentebb felsorolt dolgokhoz? Max. 150 ezerig keresek de ha olcsóbb az sem baj persze
Köszönöm előre is.
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest