Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Dollface

tag

Lenne egy kérdésem:

Szeretném lecserélni az asztali gépemet egy laptopra de leginkább egy fix helyen használnám.Szóval a kérdés az hogy mennyire ártalmas egy notinak vagy az akksinak ha folymatosan áramra van kötve és szinte sohasem veszem le róla? Lehet így használni vagy le kell meríteni időnként? Bocs ha láma a kérdés de tényleg érdekelne....

• Dollface

tag

válasz zoltanz #42504 üzenetére

Szia.

Köszi a választ bár nem értem egészen...miért kell "hozzácsapatni" 100 ezret? A 720p-s filmek és a HDMI miatt? Ezek szerint egy olyan laptop ami elvisz egy 720p-s filmet és van rajta HDMI az 250 ezer forint? Nem ezen akarom nézni őket hanem egy hdmi-n kikötni az LCD TV-re. Csak annyi kellene hogy akadásmentesen elvigye a HD filmet,trailert stb.Nem kell hogy HD felbontású kijelzője legyen...

Anyaghasználat meg azért fontos mert nem szeretném egy év múlva lecserélni...Gagyi zsanérokról,kiugró billentyűkről hallani...ezeket ha lehet elkerülném :)

• Dollface

tag

Sziasztok.

Én is feltenném a kérdést ha már van ilyen topik ;)

Szóval az asztali gépem régi,lassú,kerreg-berreg...cserélni kellene...Notebook-ot akarok venni,nem látom értelmét egy asztali gépnek.Amire használnám:

-kizárólag otthoni amatőr szintű felhasználás,semmiféle munka vagy ilyesmi...
    -böngészés,letöltés,lemezírás
    -játék abszolút nem érdekel mert konzolozom :)
    -Winchesterből sem kell hatalmas méret,300 giga bőven elég lenne
    -fontos a HDMI port mert egy Full HD-s LCD TV-re szeretném kikötni a 720p-s felbontású filmek miatt,ezeket mindenképpen akadásmentesen gond nélkül vinnie kellene...
    -normális anyaghasználat
    -lehetőleg fekete színben,az ezüst/szürke nem tetszik...

Tetszik egy két Dell és Asus és HP modell is,nem tudom melyik márkát szabad megvenni zsanér ill.anyaghasználat szempontjából? Illetve nem tudom hogy milyen proci és memória kell a fentebb felsorolt dolgokhoz? Max. 150 ezerig keresek de ha olcsóbb az sem baj persze :)

Köszönöm előre is.

Aktív témák