Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
SocketA #43091 üzenetére
Orulok, hogy mar megint csak akkor szolalsz meg, amikor kotozkodni akarsz, es amikor mar megint fogalmad sincs a temarol.
Úgy látom, nem nagyon tűnt fel neked, hogy előtte pár embernek segítettem. És igen, szólni fogok, ha vitaképes vagyok és úgy vélem, hogy valaki (nem csak te) hülyeséget állít.- napi legalabb 8 oraba hasznalsz (nem szabad, hogy jelentoseg melegedjen, tobb ora hasznalat utan lassuljon. Egesz nap stabil munkatars legyen!)
Már bocs, de ebben hol van a strapabíróság? Ha azt írtad volna, hogy napi 8 óra -> kopásállóbbnak kell lennie, azt elfogadtam volna strapabíróságnak.
Bár ahogy elnézem, te inkább a tartósságró beszélszl, mint a strapabíróságról, de mindegy.- nem vigyazol ra, mert nem sajat tulajdonod, ide oda dobalod
Főnökként úgy pofán vágnám azt az alkalmazottat, aki dobálja, mint annak a rendje. A második alkalom után meg nem hinném, hogy nálam dolgozna.- ezen eszel, iszol felette, irsz rajta
Első kettőt még megértem, de írni mondjuk egy értelmes ember az asztalon szokott. Bár nálunk tilos az irodában étkezni/inni.- igenics sokat hurcolasszak: nagyon sok ismerosom (es neha en is) hazaviszik a ceges gepet, naponta tobbszor taskabol/autobol ki-beteszik.
Ez már nem teljesen az irodai gép fogalma, amit csak munkahelyen az irodában használ az ember.Dokkolhatosag? Az mar uzleti gepekre jellemzo.
Igen, pont ez az, ami miatt az előző hozzászólásom megírtam. Amiről te írsz/írtál (Vostro és Probook), bőven a consumer szegmens. Mivel az irodák nagyon nagy részében üzleti notikat használnak, ezért az irodai noteszgép nem túlzottan nyerő megnevezés azokra a gépekre, amik árukban nem, de minőségükben kicsit kilógnak a consumerből.Ellentmondasba keveredsz onmagaddal:
Te keveredtél ellentmondásba önmagaddal a következő két mondatodban:
1. - igenics sokat hurcolasszak: nagyon sok ismerosom (es neha en is) hazaviszik a ceges gepet, naponta tobbszor taskabol/autobol ki-beteszik.
2. dokkolasra akkor van szukseg, ha sokat hordozod a gepet otthon es munkahely kozott plAmugy ezt meg ma annyi megoldani, hogy VGA vagy HDMI-re redugod, meg tartasz egy USB-hubot amire ra van kotve nyomtato, billentyuzet, eger, kulso winyo...
És a párhuzamos/soros porttal mi a helyzet, ami csak a dokkon létezik? Elég sok helyen még használatban vannak, mert a szimulátorok, fejlesztőeszközök ilyen interfészeket igényelnek.
Egy nagyobb irodában pedig általában hálózaton elérhető nyomtató van. Nem a Kis Pista hubjáról fog üzemelni.Ugyanez a helyzet a háttértárral, általában központi szerveren vannak tárolva a munkához szükséges adatok. Nem ugyan arról a kategóriáról beszélünk (amiről te beszélsz -> előző hozzászólásom ~60nm-es irodája, ahova butaság notit beszerezni az egyszeri dolgozó számára).
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest