Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ntomka

nagyúr

válasz Balage85 #41695 üzenetére

200k alatt nem túl gyakori. Sajnos az a helyzet, hogy üzleti modelleket adnak inkább matt kijelzővel, azok meg újonnan nem szoktak lenni 200k alatt (max hp asis vagy renew, esetleg dell refurbished). De a vostro amit írtam, az pl ilyen alsó kategóriás üzleti lesz (az alsó kategória itt nem gagyit jelent). A panelt nemtom megmondani melyik jó ilyen szempontból (nem igazán értek hozzá).

Egyet biztosan tudok, hogy ezekhez az alkalmazásokhoz első sorban a procit kell nézned, szóval előbb azt dönts majd el a megfelelő modellben, én mindenképp javaslom, ha nem sürgős, akkor várj, nézelődj, és minimum egy core i3 mellett dönts. A vga-t ezután nézd. Sok választásod meg úgysem lesz, mert a noti modellek ugyebár adott kártyákkal jönnek, sok különbség csak az árkategóriák között van. Az autocad szerintem egy noti vga-jából nem fog kamatozni, de a photoshop (cs4) az már ha minden igaz, igen.

(#41697) Balage85: Szerintem maradj. A samu Magyarországra egyelőre a nagyközönség számára gyárt csilli-villi notikat. :)

Aktív témák