Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• T-unit

őstag

válasz zannor #33165 üzenetére

Azt mondom 4gb ram-al, és a hd4330-al jó kis hardware kellék ezekhez az alkalmazásokhoz,ha meg 1080p-s filmek is kellenek,megfelelő lejátszó szoftverre+HD anyagra lesz szükséged(H.264, VC-1) ahogy a tesztben is írták,és semmi gond.
    2év meg hamar lemegy,addig időtálló lesz,utána meg úgyis cserére igényesek előbb utóbb.

• atesss

addikt

válasz zannor #33165 üzenetére

Ez a proci nekem is feltűnt, hogy végre egy életképes megoldás, kis súllyal, és mégis mérsékelt árral.

Igazából nekem az lenne a lényeg, hogy egy "normál" Core 2 alapú mobil procihoz képest (2-2,4Ghz) mennyivel lenne lassabb, hol venném ezt jobban észre ?
    Az X4500HD-vel elvileg lehet HD videót dekódolni, de ez szoftveresen nem egy túl stabil megoldás, most sem működik nekem csak néhány filmnél, újra kell raknom az XP-t...
    Mert az 1,4Ghz-es proci az a legjobb minőségű (1080p H264 13-15GB / film) HD filmekhez már kevés lehet, nem ?
    Vagy mivel ez 45nm-es, az erősebb ebben a 65nm-eseknél ?

Támogatja a VT-t az SU3500 ?

Bár én biztosan várnék még a többi gyártó hasonló CULV-s notijára (mindenképp ezzel a kétmagossal), remélhetőleg az árak is lejjebb mennének.

Mert hasonló súlykategóriában pl. a Lenovo X200-as lenne, ami min. 250e, és az még nem is 13,3" csak 12 !
    Mondjuk minőségben más kategória, mint ezek a CULV-sek lesznek (Acerhez - mint márka - képest meg szerintem méginkább).

Vagy a Lenovo SL300, az is 200e felett van, az 13,3", de 2,1kg, mondjuk ODD-vel.

Az lenne a legjobb, ha az üzleti szériás ultrahordozható notik ára is kicsit lejjebb menne a CULV-sek hatására, de ez ellen gondolom eléggé próbálnak védekezni a gyártók. :U

adm:
    Köszi, majd kipróbálom ezt a progit is, meg megkeresem amit én is használtam egyszer (win távasztalon / VLC-n kívül). De játékot azon se próbáltam.

Aktív témák