Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Én is notebook vásárláson töprengek, nézegettem is egy párat, de elég nagy a választék, szeretnék kis segítséget kérni.
Ami biztos hogy kellene:
erős CPU (C2D vagy AMD mindegy - irodai alkalmazások mellett néha videókódoláshoz, tervezéshez is kellene)
dedikált videókártya (néha játszani is akarnék - NfSU, Warhammer 40k Dawn of War, Battlefield 2 a kiszemeltek)
15"-os méret
jó hűtés, ne melegedjen túlságosan
jó összeszerelési minőség
max 150k-m van ráAmiket néztem:
Toshiba Satellite A300
[link]
Erős CPUval szerelt, sok RAM, jól néz ki, teszt alapján szimpatikus, hűtése nem tudom milyen, továbbá nem tudom ez a videókártya mire elég, egy korábban linkelt benchmark oldal szerint nem mai darab, viszont elég sok csatoló van rajt.Asus K50IN
[link]
Nagyon jó ár-érték arány teljesítmény szempontjából, a kiszemeltek között ebben van a legerősebb VGA, teszt alapján szimpatikus volt ez is, jó a hűtése, viszont csak VGA és LAN csatoló van rajt, félek későbbi bővítés szempontjából ez nem lesz előnyös, ezen felül elég sok ASUSt láttam már vibráló kijelzővel, nem tudom ez általános jelenség-e.Én ezt a kettőt néztem, a Toshibát választanám, ha mondjuk 2 éves játékokat stabilan vinne, de nem tudom mire elég benne a VGA. Az ideális notebook talán egy olyan lenne, amiben ezek mellett van beépített 3G modem, és eSATA csatoló. Vmi MSIn láttam is ilyeneket, de a topicot visszaolvasva nem alakult ki túl jó képem az MSI-ről.
A kérdés adódik, ezek közül melyiket válasszam, illetve van-e egyéb lehetőség? A segítséget köszönöm és elnézést a hosszú HSZ-ért.
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest