Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
i.csab #23807 üzenetére
Cubase-t és forte Ensemble-t használok (utóbbi élő vst-zésre jó). 6-7 (Truepianos, B4, kontakt, 2-3 Zebra, PoiZone) plugin + effektek (eq, limiter) esetén még egyszer sem ment 70% fölé a processzorterhelés. Nekem 3 giga ram van benne, így a sample alapú hangszerek is tökéletesen futnak (pl. kontakt 4-5 hangszerrel).
Úgy tudom, hogy a t60-as volt az utolsó széria, amit matt kijelzővel szereltek (de ebben nem vagyok biztos).
Érdemes egyébként megfontolni egy nagyobb (>250 gigás) vincsesztert, és akkor tudsz csinálni egy külön partíción egy zenélésre optimalizált windows-t.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest