Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
i.csab
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #23809 üzenetére
Hát én Abletont használok\tam amíg volt asztali gépem…de most ugye csak a C600-as maradt, amit eddig is hurcoltam, s gyakorlatilag „lejátszóként” működik
(Traktor 2.5, vagy a 3, de azzal nehezen bírkózik meg) s erre van kötve egy keverő+midi kontroller kis effektezésre. De szeretném elhagyni a trakit…ezért kellene az erősebb lapos…De ha nem nagy kérés tudnál ajánlani vmi tippet, h lehet „zenélő üzemmódra” kapcsolni a gépet (XP-ben, én a későbbiekben is maradnék egyelőre ennél) de lehet priv.jobb lenne mert ez lehet nem az a topik!? A nagy vinyó meg amúgy is jól jönne, mert az Abletonban nem mp3-at használok...
-
i.csab
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #23804 üzenetére
Köszönöm a választ!
Hát azzal tisztába voltam, hogy a komolyabb képekhez "kontroll" monitorral kellhet...nekem is megmaradt az asztali konfigból a samsung SM 700NF (amit még anno 130ért vettem..most nyilván nem fogom eladni 10ért (főleg h semmi baja)), azt ráköthetem a laposra...csak akkor megfogalmazódik a kérdés h minek lapos??? De akkor "p"-s lenovokat nézek ezentúl!!
...abból lehet matt kijelzőst kapni??
Persze nekem zenélgetésre is kell...s főként emiatt akarom h mobil legyen a gépem...de akkor azt mondod, h T7xx-s elég, 4MB cachel?! Te milyen (zeneszerkesző) programokkal használod a géped? Ableton? Cubase? -
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #19393 üzenetére
Annyira nem hosszú
és mondom, ez nem egy teljesen összeszedett írás, mert csak egy pü-nek készült.
Most nincsen időm átszerkeszteni - el kell rohannom valahová, de akkor az lesz, hogy most nem teszem be, hanem este megírom alaposabban és akkor mehet oda.
Csak azt mondja meg valaki, hogy hogyan kell, ill. hol tudok utánanézni, hogy hogyan kell.
Kösz.
A szerkesztetlen változatot meg bedobom addig ide.
-
T500
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #17714 üzenetére
A T sorozat nem R, és nem csak abban különbözik, hogy magnézium vázas, mindkettő tartalmazza a magnézium ötvözet RollCage vázat. Az r sorozat azért olcsóbb, mivel nehezebb, egy picit, vastagabb egy picit, több a műanyag benne. Persze ebbe beleszól a garancia is, meg az is, hogy a T osztályra 3 év világgarancia van, addig az R-re csak 1 év , amit hozzáveszel, az csak abban az orszábban él, ahol vetted.
Amúgy a T osztály azért masszívabb, és tartósabb, mint az R, Azok az 5 centes kondenzátorok itt is itt vannak. Arról nem is beszélve, hogy a T azért jó pár ipari szabványra fel van készítve. Az R kevesebbre.
De alapvetően azon is elcsodálkozok, hogy az R osztály csak ennyibe kerül, mivel semmi nem nyúlt ebben az árkategóriában minőség szempontjából többet.Az tévhit, hogy ugyanaz a belsejük, csak hasonlít.
Ha 200 000 ft-om lenne akkor én is R-t vennék. Itt senkit ne tántorítson el az 1 év garancia, mert az R is ThinkPad, nem melegszik, merev, nagyon tartós, tele van hasznos szoftverekkel, meg aktív, passzív védelmi eszközökkel. Meg megfelel jó pár szabványnak is.
De az azért nem csak a garanciában különbözik.
A Lenovo 3000 sorozat inkább konzuner kategória, mint small business, mégha a Lenovo azt állítja, hogy az is. De szép és megbízhatóbb egy két márka SB gépeinek egyes szériáitól.
Az R, a Vostro, HP B szária tényleg az.
-
djbalo
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #17714 üzenetére
én is valami ilyesmit sejtettem
-
djbalo
csendes tag
válasz
KilgoreTrout #17712 üzenetére
köszi a tanácsokat, akkor lehet, hogy belépek az R61i tulajok klubjába :-)
azért az érdekelne még mindig, hogy ha ennyire jól összerakták ezeket a gépeket, hogyhogy csak 1 év a gari rá?
-
Csedit
aktív tag
válasz
KilgoreTrout #16761 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, én is pont így használom, pedig nem is első laptopom.Amíg csak tapipad volt a gépen mindig külső egérrel használtam
.
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Thinkpad P1 Gen 6 I7-13800H, RTX 3500 Ada, QHD+ 165Hz, 32Gb, 1TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest