Hirdetés

Aktív témák

• Veyron

tag

Üdv!
    Szeretnék némi segítséget kérni tőletek notebook vásárlás miatt. Amire kellene, hd filmnézés, és blu-ray, illetve munka. Munkámból adódóan szükséges (sok táblázatot, grafikont használok) a nagyobb felbontás 1920x1200-as lenne optimális számomra valamint 17” kijelző. Hordozhatóság nem szempont. A renelkezésre álló keret 400e-ig tart.
    Amiket nézegettem az Acer 8920g, ez minden igényemet kielégítené, DE soha nem volt Acer-em és nem is hallani jókat róla ill a garancia csak 1 év, kicsit félek tőle..teszteket olvastam erről a modellről és elég jónak minősítették, a notebookcheck oldalán talán 1%al marad el a Dell m1530-asától. A Dell m1530-as tök jó lenne, de sem a kijelzője sem a felbontása nem éri el az igényeimet ill nincs benne blu-ray. A másik modell az Asus m70-es a baj ezzel h két modellel találkoztam az egyik 500e felett van –amiben benne van minden ami kellne sőt túl sok is - a másik jó lenne árban, viszont 17” kijelzőjének nincs akkora felbontása amekkora kellene, ill. blu-ray hiánya. Teljesen tanácstalan vagyok kérlek segítsetek ill mondjatok más típusokat ami a fentebb említett igényket lefedné, bár lehet h túl nagyok az igényeim és kevés a keret... Köszi :R

Aktív témák