Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Na srácok!
Elnézést az előbbi sértő megjegyzésemért! Igazatok volt. Nem kellett volna felhúznom magam, csak nem bírom, ha segítséget kérek és erre csak kioktatást kapok a visszaolvasásról.
A lényeg, hogy nem én nekem lesz a laptop, hanem barátnőm öccsének, aki most ballagott el a gimnáziumból, és jövőre kezd mérnök informatikus szakon a pécsi egyetemen.
Tehát gondolom a gépet főleg office-ra, programozásra, internetezésre, weblapszerkesztésre, meg még mittom én mit tanulnak ott, szóval arra fogja használni.
Jó lenne, ha azért mondjuk a WOW elfutna rajta élvezhetően, mert az a kedvenc játéka, meg mondjuk NFS Underground 1-2. De ez csak lehetőség, az előbbiek a fontosak, hogy jól használható legyen én ne kelljen várnia a gépre.
Gonolom Op rendszerenek először XP-t szeretne (ezt ismeri) de szerintem később Vista és Linux is előfordulhat majd rajta!
Mivel sikerült visszaplvasnom 92oldalt, ezek után arra jutottam, hogy ez lenne a legmegfelelőbb: [link]
Jah, igen, elég szétszórt gyerek, így jó lenne a strapabírás!
A Kerete 150K (ez a gép azért még beleférne szerintem) !!!!!!!
Segítsetek légyszíves, hogy ugye ennyi pénzért ez a legjobb döntés!
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest