Hirdetés

Aktív témák

• Zalaymate

senior tag

Na srácok!

Elnézést az előbbi sértő megjegyzésemért! Igazatok volt. Nem kellett volna felhúznom magam, csak nem bírom, ha segítséget kérek és erre csak kioktatást kapok a visszaolvasásról.

A lényeg, hogy nem én nekem lesz a laptop, hanem barátnőm öccsének, aki most ballagott el a gimnáziumból, és jövőre kezd mérnök informatikus szakon a pécsi egyetemen.

Tehát gondolom a gépet főleg office-ra, programozásra, internetezésre, weblapszerkesztésre, meg még mittom én mit tanulnak ott, szóval arra fogja használni.

Jó lenne, ha azért mondjuk a WOW elfutna rajta élvezhetően, mert az a kedvenc játéka, meg mondjuk NFS Underground 1-2. De ez csak lehetőség, az előbbiek a fontosak, hogy jól használható legyen én ne kelljen várnia a gépre.

Gonolom Op rendszerenek először XP-t szeretne (ezt ismeri) de szerintem később Vista és Linux is előfordulhat majd rajta!

Mivel sikerült visszaplvasnom 92oldalt, ezek után arra jutottam, hogy ez lenne a legmegfelelőbb: [link]

Jah, igen, elég szétszórt gyerek, így jó lenne a strapabírás!

A Kerete 150K (ez a gép azért még beleférne szerintem) !!!!!!!

Segítsetek légyszíves, hogy ugye ennyi pénzért ez a legjobb döntés! :F :F :R

Aktív témák