Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz biga #33266 üzenetére

Sziasztok, most már én is a Synology NAS felhasználók táborába tartozom, de még nagyon zöldfülűként. :D A héten vettem egy nyolcfiókos DS1821+ modellt, és bele 8db 4TB-os Seagate Ironwolf Pro vinyót. :)
    Még nagyon az elején tartok, kérlek segítsetek nekem, és ne nevessetek ki légyszi, ha nagyon láma kérdést teszek fel. Igyekszem olvasni a témában, Borisz76 írásait is olvasgatom, de még sok van hátra. Próbálom beállítgatni a szép új NAS-om, és máris lenne néhány kérdésem. A Synology Accountban szeretnék beállítani helyreállító E-mail címet, és telefonszámot is, de mindig azt írja ki, hogy "Az ellenőrző kód elküldése sikertelen volt vagy a kód lejárt." Amikor beírom az ellenőrző kódot, és a captcha kódot, mindig érvényes mindkettő, és nem értem miért nem fogadja el. Próbálkoztam többször is a DSM telepítésével, először egy 22TB-os WD purple vinyóra, de aztán később vettem meg a 4TB-os Ironwolfokat, mert az itthon lévő vegyes vinyóimmal nem lett volna jó a kötet kialakítása. (Egy nagyot akartam, hogy minél kisebb legyen a javító tárhely. SHR-t választottam.) Egyébként bármi ilyen más dolgot szeretnék beállítani az Accountban, mindig ezt az ellenőrző kód hibát írja ki. Hogy lehetne ezt megoldani? Telepítsem újra az egészet, és csináljak új Accountot is? (10 nap múlva törölnék csak...)

"Failure is always an option." Adam Savage

Új hozzászólás Aktív témák