Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok, most már én is a Synology NAS felhasználók táborába tartozom, de még nagyon zöldfülűként.
A héten vettem egy nyolcfiókos DS1821+ modellt, és bele 8db 4TB-os Seagate Ironwolf Pro vinyót.
Még nagyon az elején tartok, kérlek segítsetek nekem, és ne nevessetek ki légyszi, ha nagyon láma kérdést teszek fel. Igyekszem olvasni a témában, Borisz76 írásait is olvasgatom, de még sok van hátra. Próbálom beállítgatni a szép új NAS-om, és máris lenne néhány kérdésem. A Synology Accountban szeretnék beállítani helyreállító E-mail címet, és telefonszámot is, de mindig azt írja ki, hogy "Az ellenőrző kód elküldése sikertelen volt vagy a kód lejárt." Amikor beírom az ellenőrző kódot, és a captcha kódot, mindig érvényes mindkettő, és nem értem miért nem fogadja el. Próbálkoztam többször is a DSM telepítésével, először egy 22TB-os WD purple vinyóra, de aztán később vettem meg a 4TB-os Ironwolfokat, mert az itthon lévő vegyes vinyóimmal nem lett volna jó a kötet kialakítása. (Egy nagyot akartam, hogy minél kisebb legyen a javító tárhely. SHR-t választottam.) Egyébként bármi ilyen más dolgot szeretnék beállítani az Accountban, mindig ezt az ellenőrző kód hibát írja ki. Hogy lehetne ezt megoldani? Telepítsem újra az egészet, és csináljak új Accountot is? (10 nap múlva törölnék csak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L380 Intel Core i3-8130 (hibás)
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest