Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rexton
tag
válasz Helmoras #66099 üzenetére
Szia!
Én is ezeket várom. Viszont ami érdekes, hogy az emberke IPS paneleket mond mindegyikhez(pedig neki aztán igazán tudnia kéne, mert a Predator sorozatokért felel az Acernél), közben meg elvileg VA-k lesznek. Na nem mintha az baj lenne. Én nagyon régóta várok 29"-os, hajlított, 2560X1080-as felbontású, UltraWide, legalább 120Hz-es monitort, normális áron. A G-sync benne meg csak hab a tortán. Reméljük Brekk tud majd nyilatkozni valamit róluk. Ha jók lesznek, akkor megvan a kövi monitorom.
-
starpeter
senior tag
válasz Helmoras #42716 üzenetére
Én értek hozzá ,mert informatikusnak tanulok ,csak az a gondom ,hogy nem tudtam ,hogy mekkora ,de most már tudom Egyébként Win 8.1-em van és igen is tudom ,hogy kell megnézni a felbontást (0-ba ne tegyél le kérlek)
Sz: Egyébként melyiket találjátok jobbnak? VGA: 1920*1080 vagy DVI: 1600*1050?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Helmoras #42377 üzenetére
hát én ha kényelmesen hátradőlök simán megvan a méter, a kalkulátor szerint 107cm kell nekem a 2k 27' hoz, szóval én kihagyom a 4k-t majd csak akkor cserélem le ha már olyan gyorsak lesznek az újak hogy én se látom a késést
a 4k monitor helyett nekem inkább 4k-s projektorra fáj a fogamIsual:jó a mac, de én max linux-ban gondolkodok, amíg magyar fizetést kapok, és sajna ott se sokkal jobb a helyzet, talán jövőre sok minden megváltozik
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz Helmoras #41781 üzenetére
Összefoglaló...
(#41783) Helmoras: Elején keresd, a hasznos linkek között. Régen a végén volt ez a rész - lehet ezért kerülte el a figyelmed -, de előrehoztuk.
U2410 CCFL-es. Valószínűleg PWM, de olvasd akkor el a tftcentral cikkjét erről, ott van pár sokatmondó ábra, hogy mennyivel enyhébb a CCFL PWM, mint a LED PWM. Így CCFL-es monitorknál ez aligha vehető észre/okoz problémát.
mod.: Na látod. U2311H is PWM-es pedig - természetesen CCFL PWM.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Jazz
veterán
válasz Helmoras #17857 üzenetére
Részemről a teljes együttműködés, és a félreértés kigyomlálása volt jelen végig, agressziónak a nyomát sem tapasztaltam "magamban" ezt őszíntén mondhatom.
Ha csak azt nem mondod hogy ez agresszív [link] mert akkor teljes mértékben igazat adok."A "Milyen xy dolgot vegyek" topic-ok alapvető működési elve, hogy csak úgy tudnak segíteni az emberek ha tudják a felhasználási területet, így ajánlva specifikusan arra megfelelő terméket."
Igazad van, de itt sok a profi (én nem vagyok az), és gondoltam el is lehet beszélgetni adott témáról. Nem csak a sablonos köröket lefutni, főleg ha valakinek nem arra van szüksége."Elhiszem hogy értesz hozzá, azt is hogy tisztában vagy vele mire van szükséged, és azt is hogy be tudod osztani a pénzed. Nem is igazán értem miért érdeklődsz, úgy látszik tudod mit akarsz."
Még pár ilyen hsz., és már én se értem...[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest