Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Aktív játékos vagyok, ilyen célra keresnék monitort. A jelenlegi monitoromat (BenQ g2222hdl) 75 hz-en használom, alacsony felbontáson. Egy cimborámmal leteszteltük, hogy mennyire érzékelem a 60 és 75 hz-es frissítés közötti különbséget. 10-ből 10 alkalommal megmondtam, milyen beállításon van éppen. 60-on olyan túrósnak érzem, hogy egyszerűen kifolyik a szemem. A játékokat alacsony beállítások mellett gtx 970-nel hajtom.
A lényeg, hogy egy olyan szerencsétlennek, mint én, megéri-e 120+ hz-es monitort venni, s ha igen, melyik a menő most a piacon?A panel nem érdekes, játék és film megy rajta, meg irodai használat.
Keret: 100k
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest