- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
-
Arpee78
senior tag
Ezek a nem okos telefonok mennyire alkalmasak alap netezésre? Alap netezés alatt nagyjából a webes emailfiókba való belépést értve pl Gmail. A Nokia 515 tesztben kissé elrettentő módon írják le ezt az élményt.
-
Arpee78
senior tag
válasz
quailstorm #50623 üzenetére
3510 Akku 2k, de a mostani sokéves akkuval is elvan majdnem egy hétig.
Mire kellene nagyobb kijelző? A telefont telefonálásra használom, nem a kijelzőt nézegetem. Egyébként kicsit büszke vagyok rá. Engem nem szippantott be a hanyatló nyugat fogyasztói társadalma.
-
Arpee78
senior tag
válasz
Fancy-boy #50621 üzenetére
Megtartottam, mert lehet vele telefonálni, mi olyan meglepő ezen? Mi pluszt adhat egy újabb telefon, tán gyorsabban lehet vele telefonálni?
"A tartozékok beállításai csak akkor jelennek meg, ha a telefon csatlakozik vagy
korábban csatlakozott az alábbi tartozékok valamelyikéhez: HDC-5 vagy HDE-2
fülhallgató, LPS-3 hurok, vagy PPH-1, illetve CARK 125 kihangosító autóskészlet."Csak ezek jók vagy, bármilyen 2,5 jack headset?
-
Arpee78
senior tag
Üdv,
van egy Nokia 3510 telefonom, milyen kiegészítőt kell szereznem hozzá, hogy mindkét kezem szabadon maradjon a használatakor? (Néha telefonon magyarázzák mit dolgozzak gépen.)Szerk: megfelelőbb topikot nem találtam, bocsi. De biztos linkeli valaki hamarosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest