- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #54622 üzenetére
Ezek a telók állati jól néznek ki! Ha lenne rá igényem vagy keretem ezeket gyűjteném. Nem túl high-end és érdekes hogy egyik se kapott KaiOS-t.
Az 5710 jó ötletnek tűnik. Gyári bluetooth füles meg minden, bár max 32 GB SD-kártya és kíváncsi lennék milyen az MP3-lejátszója. Csak mert a hivatalos oldalon album képet is mutat.
A 2660 egy jópofa flip teló, érdekes hogy technikai értelemben alul marad a korábbi 2720-nak.
A 8210 a legspártaibb. Az egyetlen épkézláb újítás, hogy minden van hangerőszabályzó -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
A mobilcsere programról érdeklődnék. Tudom hogy működik, azon érdeklődök hogy van egy Nokia 130 telóm, tavaly februárban vettem, használtam Telenor SIM, kártyás, most a hozzá adott T-Mobile-os SIM van benne. Emellett van egy "rendes" okostelóm is. A Nokiát ígyis becserélhetem egy 110 4G-re?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #54455 üzenetére
Kár, pedig olyan jó lenne Star Trekeset játszani vele!
És egész jó speckói vannak USB-C(!), 5 Mp kamera, KaiOS 3.0. Bár itt-ott hiányos a hivatalos oldalán 8 MB belső tárhelyet ír, míg az egyik retailer lapján a "szokásos" 4 GB van írva. A Nokia oldalán sincs még fent a teló útmutatója és a GSMarenán se listázták még. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Spíler #54452 üzenetére
Személyesen még nem volt tapasztalatom KaiOS rendszerű telefonhoz, de fórumokon mindenki negatívan értékelte. Videókban tényleg nem tűnik lassúnak vagy bugosak. Az is tény vannak verziók és márkák, amiken jobban működik. Itt az Energizert emelném ki.
Szerintem aki megszokta az Android telók és a jobbakra gondolok sebességét lehet azoknak zavaró a lassabb válaszidő. Mert lehet egy szimpla butafon jobb.
De sajnos tényleg nincs konkrét és közvetlen kapcsolatom, pedig jómagam is kíváncsi lennék ár. De hamarosan jön az új KaiOS 3.0 működő Nokia 2760 Flip. Állítólag a 3.0 verzió radikálisan más rendszerre épül és gyorsabb, jobb lesz. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Nem vagyok nagy szakértő, csak a nosztalgia vonz ehhez a topichoz. 4G-s nyomógombos telónál figyeld, hogy KaiOS rendszert használ-e. Mert sok "high-end" teló ezt használja pl. Nokia 6300, 8000, 8110. Nem a legjobb. Én a Nokia 110 4G-t ajánlanám, nagyon egyszerű. A 225 van még, de sokakat zavar hogy nem lehet a betű méretet álltani és a feloldása kicsit "érdekes". -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
A TCL új okostelefonjainak speckóit néztem (hírbe nem írták) és szemet szúrt két nyomógombos telójuk is az amerikai/nemzetközi oldalukon: [link]
Flip kialakítás, LCD kijelző (a külső TFT), USB-C port, hangerőszabályzó, 2 MP kamera, wifi és bluetooth. No meg KaiOS 3.0 - ami ha igaz, amit olvastam merőben más, mint a korábbi verziók. Pofás telóknak festenek, vajon ezek hozzánk eljutnak? -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #54372 üzenetére
Az iHunt elég pofás teló és UBC-C?! Kicsit fejlődnek, ha nem 0,3 kamera lenne rajta...
Luck Dragon, St3ven: a Nokia 220-nél van firmware firssítési lehetősége, de nekem sem működött. Telenor előfizetéses kártyával próbáltam, de kapcsolódási hibát írt.
Jó teló, de a Nokia 130 után tényleg állati kicsitk rajt a abetűk. a 130-on SMS olvasni imádtam. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Spíler #54249 üzenetére
Igen, ajánlott a dedikált MP3-lejátszót használni. A 225-t tud olyat, hogy ha fájlkezeleőből indítod akkor az összes számot lejátsza, ami az adott mappába van. De a butább verziók erre nem kéepsek.
Az is tény még, hogy MP4, M4A, WAVE fájlokat azt hiszem lejátszik, de csak a fájlkezelőt használva. Egyébként nem is látja. Kicsit szokni kell vagy tanulni. Nekem anno volt Wlakman szériás telóm, no ahhoz képest ez azért macera! -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Spíler #54241 üzenetére
Üdv!
A Nokia 150-es is szerintem azt a MP3-lejtászót hazsnálja, amit a 130 vagy 5310 vagy akár a 3310. Lényege röviden: olyan funkciót tud, hogy összes zeneszám lejátszása, kedvencek, valamint van ismétlés és véletlenszerű lejátszás (utóbbi bugos, mert kté szám után ugyanazt nyomta be párszor). És többnyire mappanév alapján listázza a számokat, vagyis max mappát tud ugratni, ha elindítot akkor addig játssza míg az utolsó szám végére nem ér.
Én inkább a 130-at ajánlanám. Ha jól tudoma 150-be nincs blutetooth (ha kellene), plusz amire szándo pont elég. Én is ezért tarottam meg. Vagy esetleg a sokat emlgetet Alcatal 2003, ott még lejtászási lista is van, de nincs benne játék. -
Harbinger85
aktív tag
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Luck Dragon #53880 üzenetére
Szerintem az a tényező. A GMS Arenán írva hogy a speckók nem mindig biztosak és országonként változók.
A wi-fi részt nem is figyeltem. Így nem kell adatnet, pár dolgot elbír talán az Opera böngészőt, rendszerfrissítés, esetleg ha van rajta időjárás app. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Anyumnak keresnék egy nagy gombos, jól látható kijelzőjű csak telefonálásra, SMS-ezésre és esetleg rádió hallgatásra. Néztem én hogy vannak ezek a senior mobilok, de márkában, megbízhatóságban nem vagyok jártas. Anyum anno az Ericsson/Sony-Ericsson volt a kedvence.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Nargroth #53854 üzenetére
Üdv!
MP3 lejátszásra bluetoth fülessel tökéletes! A zenelejátszója érdekes. Lehet lejátszási listát készíteni, sajnos számot törölni nem lehet. Az összes számot is listázza, érdekes mód előadó szerint! Ahogy végig prögeted látod hogy A, B, C ha nem teljes az id tag akkor az elejére szortírozza. Látni az album képet, album nevét.
Lehet választani hogy 2G, 2G/3G vagy 2G/3G/4G legyen. Az FM-rádió egész jó lakáson belül. Viszont nem képes átküdleni BT fülesre!Az akksit kedden töltöttem azóta kb. 20-30%-on van 4G, éjszakára repülőgépes módban. Ami számomra zavaró, hogy a hangszórja elég hangos. MP3-lejátszásnál még 1/9 erőn is hangos, legalábbis este altató zenének. A menüje érdekes, átlehet rendzni a zikonokat, de van a főmenü, ami egyben a lezárt képernyő is. A középső "joy" gomb érdekes, bár praktikus hogy van körbe egy keret, d eajánlott kis körömmel használni!
Ami még van benne: konverter, ami különböző mértékegységeket vált át Celsius Fahrenheit, vagy láb centi, stb. Krrekt számológép minden főbb funkcióval. Hangrögzítő van, de pl. jegyzetek nincsen. Se Store szóval ami app van rajta azt tudjuk használni. Amit más, mint a 105-130 hogy pl. az elemlámpa nem működik a kétszer fel be, egyszer fel ki funkciókkal. Fix parancs van hozzárandelve, ellenben a jobb és bal funkció gmbjai testreszabhatók. A naptárban be lehet állítani emlékeztetőt, ami napi, heti, havi renszereséggel ismétlődjön.
A telefon szoftverjét nem tudtam frissíteni. Pedig a net működik Opera, mégis foylton kapcsolódási hibára hivatkozik.A telefon nem hozta, amit elvártam tőle minden tekintetben, de a hangminőségi érezhetően jobb a 4G végett. Amíg nem jönnek a KaiOS 3.0 telók, amik elvileg jbbak lesznek az újított KaiOS alapok végett azt hiszem maradok ennél a telónnál. Bár kíváncsi vagyok a 110 4G milyen, bár a BT hiány miatt nálam kiesik.
Akartam kérdezni. GSM Arenán láttam egy LG folder 2 telót. Speckók alapján egész jó, bár nem derül ki KaiOS-es vagy valami más használ.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53833 üzenetére
Ez azán érdekes telefon. De az ára... Technológia értelemben persze nagyon spéci és a megjelenése is.
Időközben sikerült lecsapnom egy Nokia 225-re cirka féláron, amint kézhez veszem kivesézem, ha van rá érdeklődő.Lehet kicsit off leszek, de YouTube-on és máshol is - keresés után - találtam egy Nokia Minimalist 2100 telót. Ez kamu, kacsa vagy tényleg lesz ilyen?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53815 üzenetére
De pofás telók! Valami hasonlót vártam mikor a Nokia az új telóiról adott konferenciát.
Ez az öregség jele vagy csak hogy nem látom hasznát a high-end okostelóknak, hogy ennyire a feature phone-okat bújom?
A CAT telók tényleg olyan megbízhatatlanok idehaza? Általában jókat írnak róla, de hazai véleményekben sokan írják: tönkremegy, nem hallani, recseg. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Viktor0610 #53810 üzenetére
Köszönöm. Az előző két Nokiám is az Euronicsba vettem Telekomos Domino csomagban. Csak egy saját dobozt húztak a készülékére és mellékeltek egy SIM-et, de a készülék kártyafüggetlen.
Szerintem manapság egy szolgáltató se SIM lockol egy feature phone-t. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Vaterán találtam egy Nokia 225 4G telót. Az eladó azt mondja Telekom függő, mert a csomaghoz kapta - használva se volt így nem tudja megerősíteni/cáfolni.
Tudtommal a készülék dual-SIM-es, vagyis ha kártyafüggetlen, ha Telekomos el kell fogadni egy Telenoros kártyát is. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53792 üzenetére
Mindennek van hátránya. A 2003G egész jó kis teló volt árához képest! De. Nem volt rajta játék, nem tudtam a naptárba emlékeztetőt beállítani! Egyszerűen semmilyen hangformátum nem volt jó neki, max ha a mikrofonba dúdoltam volna. De az MP3 lejátszójában legalább volt lejátszási lista funkció, még ha egy hónap is kellett hogy megfejtsem.
Egyébként az én vágyálmom a 2720 lenne, de a keretem az Energizer lenne elég. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
meroly #53784 üzenetére
Üdv! Nekem a zenelejátszás meg pár egyéb funkció lenne csak fontos. YouTube, notesz, használható naptár (a Nokia 130-om nem ismeri az 53. hetet, így a hét száma eggyel kevesebb
) és normális MP3 lejátszó, bár KaiOS esetén ott a YouTube is itthonra - pontosabban este elalvás előtt.
Más funkció engem nem érdekel hotspot, névjegyzék, e-mail, Google Maps social media. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53783 üzenetére
Kösz. Az Alcatel jó darab? A Nokiáról sokat olvasom tény hogy lassúak, az Energizerrel olvastam jót. Többnyire hogy gyorsabb, mint a Nokia vagy a legtöbb KaiOS-es teló.
Egyébként nem tudom mennyire lassú vagy ez engem mennyire zavarna. A legtöbbet úgyis zenehallgatásra használnám. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Utána olvasva itt-ott és a funkciókat nézve azt hiszem KaiOS teló lenne az ideálisabb. Korábban kérdeztem, a Nokia 225-t is ajánlották. Jómagam az 5310-en is agyaltam. De mindenképp érdemes lenne olyan telót vennem, amin van wi-fi és nem kell mobilnetet vennem ha frissíteni akarom vagy valamit letölteni (ha az adott teló támogat ilyet).
Jelenleg az Árukereső szerint 3-4 ilyen telót szemeltem ki:Energizer E241S
Energizer H280S
Nokia 6300
Nokia 8000
Nokia 2720
Nokia 800Bevallom az első igen kedvező ára mellett szinte mindent tud, ami kell. Vezeték nélküli FM-rádió, wi-fi, bluetooth, Kai Store, játékok. Két dolog érdekel igazán, amiről szeretnék kérdezni:
- az akku meddig bírja?
- az adott (vagy letölthető) MP3 lejátszó tud-e lejátszási listát, album szerinti lejátszást és hasonlókat?Bár ha online rendelek élhetek a 14 napos elállással is, ha jól tudom. Ily mód kiválaszthatom előbb-utóbb a kedvemre való készüléket.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
scott_free #53749 üzenetére
Üdv!
Az Energizer telót én is néztem. Elég strapabíró, de kalapáccsal ne üsd le.
És szerintem állati olcsó is. Cat telót ajánlanám, de elég sok negatívumot olvasok róluk.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
Skillet #53732 üzenetére
Olyan kábelem sajnos nincs. 1 méter hosszú jack csatlakozóm volt valahol. Ehhez olyan teló kell, aminek van beépített rádiója. Ez pedig a 150, 220, 225 és az 5310. Az a 150 kép után úgy nézem a régi model és nem a 2020-as! [link]
Majdnem mindegyik mostani Nokiából van egy régebbi talán MS korabeli típus is. 105, 110, 216, 150, 225 ezekről pedig nehéz találni biztos infót.Szerintem a legjobb vétel az 5310 vagy a 150 de a 2020 jelzésű! A régiről nincs infó hogy van-e neki beépített FM tunere. Egyébként amióta a klasszikus telefonokra váltottam lassan nekem is gyűjteményem lesz. Van egy 105-öm, a 130, amit használok, de közben más típusokkal is szemezek.
A legolcsóbb a 3 említett model közül a 150, 13000 Ft körül kezdődik. [link] -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Skillet #53723 üzenetére
Az adott funkcióra a Nokia 130-asom tökéletes. Fülessel küldi BT- a hangot. De jómagam is keresek olyan telót, amibe beépített rádió van. A 150, 220, 225 modeleknek van beépített rádiója és BT-sek.
Egy saját kérdés: a Nokia 3310-ből úgy tudom 3 típus létezik. 2G-s, 3G-s és egy 4G-s model kicsit updatelt hardverrel, mert még wi-fi is van benne és lényegesen nagyobb memória. De úgy látom ez itthon nem kapható? Magyar Nokia oldal ki se adja, igazából a GSM Arenán szúrtam ki. Amúgy az összes Nokia telón ugyanaz az MP3 lejátszó fut?
-
Harbinger85
aktív tag
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
s7evcsenko #53709 üzenetére
Üdv!
Van még ez a típus is [link] . Olcsóbb, igaz nem strapa model. De az Energizerről elég jókat olvastam. Állítólag a KaiOS is gyorsabb, mint a legtöbb telón.
Jómagam ezenfelül csak a Nokiákat néztem - azon banális okból hogy azon tuti van játék, más nem a Snake. Én is hasonló cipőben járok, de márka terén nem tudom melyik jobb. Ahogy itt sokan mondják szinte mindegy. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Harbinger85 #53706 üzenetére
Oké, az egész fél percbe tellett!
A Nokia 130-hoz csatlakoztattam fülest - csak azzal megy a rádiója - rádió be, BT füles be és igen, át küldi a rádió hangját is! Ergo a beépített rádióknak is elvileg így kell működniük. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Fancy-boy #53705 üzenetére
Csak azzal működik. A telók 90%-a csak fülessel megy a rádió.
Nokia 5310, 225 és a 220(?) ahol megy anélkül is. De hogy ebben az esetben megoldható-e az így nyert rádiót átküldeni BT-n fülesre vagy külső hangszóróra... még nem találtam választ!
Annyi teszt van mindenről. Mit tud az ébresztő vagy hány bejegyzés mehet a naptárba, milyen gagyi a kamera, minek ebbe YouTube, bla-bla. De ez ilyen extrém kombókkal senki se foglalkozik. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
adam320 #53697 üzenetére
Használtam Alcatel 2003-at. Nem rossz, nem jó. Bluetoothos fülest felismer. A médialejátszó egyszerűbb, mint a Windows Media Player 1.0 lehetett. 1 hónap rájöttem lehet vele saját lejátszási listát kreálni, de hogy hogyan már ne kérdezd.
Szerintem amire neked el bőven elég, aksija nekem egy hétig bírta. Igaz keveset beszélek vagy SMS-ezek, a zenehallgatás se volt sok napi 1 óra max. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
BestofJAVA #53675 üzenetére
Nem vagyok WhatsApp-os, de ha jól tudoma KaiOS rendszerű telók tudják, illetve telepíthető rájuk. Alap feature telóra max a Facebook, Insta, Twitter van.
A legolcsóbb ilyen teló egy Energizer ~12000-től. -
Harbinger85
aktív tag
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Korábban írtam teló ügyben, végül egy Nokia 105-t vettem - hihetetlen olyan ember számára, akinek anno Sony Z3-asa is volt. Alap célokra tökéletes, hang egész jó, csengőhangnál zavaró hogy nem tudok csak alapból választani - soe tudom kinek a telója csörög - kicsit hiányzik a Deezer vagy legalább MP3 lejátszó, de a rádió legalább hibátlan! A 100 ezres HTC telümon be se jön a Retro.
A minap a macska leverte az asztalról, szét is eset ahogy kell, de összepattintom nincs baja. Tetszik a designja és a fgása, matt "druva" felület, kézre álló gombok. Bárki aki tényéeg faék egyszerű mobilt akar ajánlom!Tervezem moderbenbbre cserélni, szinte gyűjteném őket! De ésszel azt hiszem csak 4G-s model kéne. Sokat olvasom a 2G lassan eltűnik? Van ennek konkrét dátuma vagy van még időm? Csak mert sokat helyen olvasom a 2G nem időtálló, megvannak számlálva a napjai stb.
-
Harbinger85
aktív tag
Kösz a segítséget midenkinek. MM sajna nincs a közelembe, egyébként szerintem is az összes feature phone-ba ugyanaz a cég gyártja a 0.3 Mpx kamerákat.
Az Alcatelomba is az van, de max felbontása 960x1280.De azt hiszem döntöttem a Nokia 225 4G mellett. Mindent tud, amit kell elemlámpa, beépített rádió, MP3 lejátszó, 4G, játékok és Nano SIM-es! Nem kell szórakozni a kitört SIM keretjeivel. Az 5310 se rossz, de az Arctic bluetooth füelesem tudja mindazt, amit a spéci oldalsó gombok hivatottak.
A többi model 6000 és 8000 meg mind KaiOS-es, szóval a hírneve végett nem túl hívogatóak. -
Harbinger85
aktív tag
Köszönöm azinfókat és v éleméyneket. Tényleg szomorú, hogy a mai alap telefonok legtöbbje messze gyengébb, mint a régi modeleké.
quailstorm: tudom, hogy talán lehetetlent írtam, de megjegyeztem a zár nem mérvadó, ha létezik a kiszemelt speckójú teló.
Luck Dragon: a felsorolt telókat én is szemügyre vettem. Sajnos povlastam hogy mind aFlip, mind a Tough modelek lasúak, bugosak és ehhez mérten aránytalanul drágák. A 225 és az 5310 viszont ígéretesnek tűnik. Egyéb model felejtős? 130, 150
A kamera menyire kuka kategória? Mint írtam nem várok el tőle sokat.A zenehallgatást meg kb. annyira tartom/érzem fontosnak, hogy amíg boltba megyek, buszon, várakozva valmit tudjak hallgatni. A zenehallgatáshoz van PC-n egy Razer fülesem, meg Deezer Hi-Fi előfizetésem. Utcai zajba úgysem élvezhető úgy. Rádióból meg engem egyedül a Retro érdekel, érdesség hogy a spéci HTC okostelón minden befogható csak az nem.
Fancy-boy: nem létlem hogy egy régi model jobb választás, de nem hiszem hogy akad olyan, amilyen kellene fóliásan rá mvárva. És őszintén nincs is türelmem vadászni rá. Ezért érdekel hogy a jelenlegi piacon lévő modelekből melyik lenne a nyerő.
Azt a Beafont mintha láttam volna. De mennyire jó és megbízható márka? Az Alcatelt úgy vettem hogy kell egy teló és ami a legolcsóbb a szemközti Eurnicsba, csak azért vettem meg nyugodtan mert 'Alcatel' név azért rémlik. -
Harbinger85
aktív tag
Üdv! Egy modern, gyors és strapabíró telót keresek. Sorjában:
- Árkategória. 20000 Ft, szerintem attól többet nme rédemes áldozni rá. Kivétel ha van egy mindenszempontbóltökéletesmodel!
- Használt vagy új Csakis új!
- Hol vennéd meg? Mindegy, csak működjön Telenor-s SIM-el és legyen rá garancia
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra tervezek
- Mire használnád? Telefonálás és SMS fogadás mellett zenehallgatás alap, BT fülessel is, egy használható kamera (pl. nyitvatartás fotózása, ilyenek), elemlámpa, FM-rádió, egy-két játék (nem cska a Snake-re gondolok) és jó naptár
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, mindegy!
- Milyen kialakítású telefont keresel? Szerettem anno a W300 flip-es kialakítását, de ez a legutolsó szempont amit figyelembe vennék.És rövden leírnám mire gondolok. Jeleleg egy Alcatel 2003-asom van, ami 3,5k árért nem is rossz, bár a naptárba nem tudok emlékeztetőt tenni, mert egyetlen hangfájlt se ismer fel (MP3, MP3, MIDI), a zenelejátszó fáék egyszerű, de lejtászási listát szerkeszteni... olyan ember vagyok akinek anno több Sony Ericcson Walkman telója is volt. Szűval szeretné kegy komolyabb és minőségibb telót, Nokiát nézegettem, mert más márkát nem ismerek, ami jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest