- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Köszönöm azinfókat és v éleméyneket. Tényleg szomorú, hogy a mai alap telefonok legtöbbje messze gyengébb, mint a régi modeleké.
quailstorm: tudom, hogy talán lehetetlent írtam, de megjegyeztem a zár nem mérvadó, ha létezik a kiszemelt speckójú teló.
Luck Dragon: a felsorolt telókat én is szemügyre vettem. Sajnos povlastam hogy mind aFlip, mind a Tough modelek lasúak, bugosak és ehhez mérten aránytalanul drágák. A 225 és az 5310 viszont ígéretesnek tűnik. Egyéb model felejtős? 130, 150
A kamera menyire kuka kategória? Mint írtam nem várok el tőle sokat.A zenehallgatást meg kb. annyira tartom/érzem fontosnak, hogy amíg boltba megyek, buszon, várakozva valmit tudjak hallgatni. A zenehallgatáshoz van PC-n egy Razer fülesem, meg Deezer Hi-Fi előfizetésem. Utcai zajba úgysem élvezhető úgy. Rádióból meg engem egyedül a Retro érdekel, érdesség hogy a spéci HTC okostelón minden befogható csak az nem.
Fancy-boy: nem létlem hogy egy régi model jobb választás, de nem hiszem hogy akad olyan, amilyen kellene fóliásan rá mvárva. És őszintén nincs is türelmem vadászni rá. Ezért érdekel hogy a jelenlegi piacon lévő modelekből melyik lenne a nyerő.
Azt a Beafont mintha láttam volna. De mennyire jó és megbízható márka? Az Alcatelt úgy vettem hogy kell egy teló és ami a legolcsóbb a szemközti Eurnicsba, csak azért vettem meg nyugodtan mert 'Alcatel' név azért rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Külpolitika
- Hegesztés topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest