Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Na viszont akkor most én jövök!
Ahogyan az előző kommentemben is írtam, éds.apámnak sajnos nagyon nem vált be a Samsung S5610 Primo. A fő probléma a kijelző. Nézelődtünk, hogy mik lehetnek jó alternatívák, elmentünk a MM-ba is, a Primo mellé tettünk sok telefont. A legjobbnak a Nokia 206-os bizonyult, viszont kizáró ok, hogy információm szerint nincs vezetékes adatátviteli lehetőség, illetve az, hogy ismeretlen oknál fogva, független boltokban sem sikerült normál színű modellt találni, csak ciánkéket, meg pinket, meg minden egyéb komolytalan színt. A legjobb választás számára szerintem továbbra is a Nokia 301 lenne, de sajnos erről a modellről a mai napig semmi hírt nem látok, sehol sem lehet kipróbálni. Meroly a 206-os topicjában megmutatta a 207-es modellt, ami szintén nem lenne rossz, ám erről még annyi hír sincsen, mint a 301-esről. Esetleg valaki tud valamilyen típust ami megfelelő lenne? Apám ott tart most, nagyot csalódva a Samsungban, hogy a Nokiák nagy előnyben részesülnek! (Ezt tapasztalataim alapján én is csak támogatni tudom.) Jó lenne olyan típus, ami már kapható az országba, nem kell hónapokat várni a bemutatására. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest