Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
kösz szépen a segítséget!
-
Raymond
titán
Sima SB Live! 5.1-es kartya harmadik ''generacioja'' (SB0060, SB0100, SB0220), abbol is a legelso, mert van tobb kiadas (SB0220, SB0222, SB0224 stb.) Semmi kulonleges, ugyanazok a funkciok megvannak mint a Creative oldalan talalhato kartyan: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
sb0220
MSB0220240475121 -
-
stargazer
senior tag
Üdv!
Van egy SB Live! hangkártyám, meg nem mondom milyen, mert nem sikerült még eddig kibogarásznom vele kapcsolatban semmit. Nekem mindig is megfelelt, és egészen addig, amig nem vettem meg az új SB Audigy2ZS-emet és hirdettem meg a Live!-ot megvételre, nem is érdekelt különösebben vele kapcsolatban semmi, mert nem volt soha semmilyen problémám (XP van régóta).
Hanem, mondja az érdeklődő, hogy vadi zsír Live!-ot látott a boltban sokkal olcsóbban, mint amit én kérek a kártyáért. (Sztem nem kértem sokat, az akkori vételárnak a felénél egy icipicivel többet.)
Most mit mondjak neki? Hogy ennyire elszámoltam magam, vagy ennyire hülyének akarom nézni a másikat? Hallottam hogy rengeteg féle SB live van, és nem hiszem hogy ennyire lement az ára annak a darabnak amit nem is olyan rég még nem is olyan kis pénzért vettem. De én is megnéztem, tényleg nagyon sok különbség van az árak közt. Túl drágán vettem? Az audigy2zs-t is több helyen néztem, nem kamu, volt ahol 2x annyiba került mint máshol. Akkor is azon paráztam, hogy vajon jó kártyát fogok-e kapni, nincs-e benne valami átverés, van-e különbség audigy2zs és audigy2zs között.
Valaki mondjon nekem valami okosat erre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest