Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Végülis rendeltem egy KYOCERA FS-1100-est. Remélem jó lesz. Hálózatos opció érdekelt volna még, de az nagyon drága mulatság (+30eFt). Majd megírom hogy milyen. Az FS-1300D nekem is jobban tetszett, és 15249 lap után behozza az árát, de én annyit csak sok év alatt hoztam volna össze.
upszilon: Írd már meg, hogy a Xerox toner mennyi lapot bír
[ Szerkesztve ]
-
k.t.a.
senior tag
válasz rayoliviero #835 üzenetére
Éppen most nézegetem. Tudnál mondani valamit róla. Milyen hangos? Esetleg a tiedhez vettél-e tartozékokat? Kell-e bele plusz memória, vagy az alap 32 is elég? Hálókártyát esetleg láttál hozzá? Telepítés egyszerű volt? Jól összerakott szerkezet, vagy nyekereg, recseg? Hol vetted ha nem titok?
-
k.t.a.
senior tag
Felhívtam a HP-t és megkérdeztem tudok-e fekete-fehéret nyomtatni ha kifogy az egyik színes toner. A válasz: NEM. Ezt nem értem. Milyen technikai akadálya van? Azt hiszem inkább nézek egy fekete-fehér lézert.
-
k.t.a.
senior tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék nyomtatót venni, és már találtam is egy típust ami árban és tudásban majdnem megfelelő, de nem tudom hogy meg szabad-e venni. A kategória legolcsóbb készüléke, ami általában nem jelent jót. Nem lenne sokat használva, inkább csak elfogadható áron keresek lézert, amit csak használni kell, és elfogadható minőségben nyomtat. Nem akarok fényképeket nyomtatni, csak szöveges dokumentumokat, szakdolgozatot, meg ami jön. Először fekete-fehérben gondolkodtam, aztán megláttam ezt, és megtetszett. Mi a véleményetek róla:
HP Color LaserJet CP1215 44eFt
CB540A 15,5eFt (fekete toner)
CB541A 14,5eFt (cián toner)
CB542A 14,5eFt (sárga toner)
CB543A 14,5eFt (bíbor toner)Amit sajnálok, hogy nincsen benne hálókari, mert a gép mellett nem sok hely van, és inkább rádugnám a hálózatra, mert akkor laptopról is könnyebben lehet nyomtatni. Bár lehet hogy valahol kapok hozzá bővítőkártyát (egyenlőre még nem találtam). Ennél egyel nagyobb a CP1515n, de azt már drágának tartom. Esetleg mást javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest